0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 315-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 315-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Кубка англійської ліги, Кубків Іспанії, Франції та Бельгії, чемпіонатів англійських Чемпіоншипа та Ліги 1, а також Шотландії.

1. Ліверпуль – Челсі, Кубок англійської ліги, 1/2 фіналу, перший матч

Ліверпуль та Челсі вважають головними претендентами на перемогу в Кубку англійської ліги. Обидві команди підходять до першої з 2-х своїх зустрічей в рамках турніру у гарному настрої. Ліверпуль кілька днів тому обіграв на виїзді Астон Віллу – 2:0, довівши свою безпрограшну серію в усіх змаганнях до 8-ми поєдинків, а Челсі, також в гостях, розгромив Суонсі і впевнено почувається на вершині турнірної таблиці Прем’єр-ліги. Чи зуміють «червоні» дати бій кращій на сьогодні команді чемпіонату?

2. Барселона – Атлетико (Мадрид), Кубок Іспанії, 1/4 фіналу, перший матч

В чемпіонаті Іспанії Барселона та мадридський Атлетико посідають відповідно 2-ге та 3-тє місця. Тож і до їх зустрічі в рамках Кубка Іспанії – підвищена увага. Каталонці знаходяться в чудовій формі. На рахунку команди – 4 поспіль перемоги в усіх турнірах, 2 з яких – над Ельче в Кубку країни. Що стосується підопічних Дієго Сімеоне, то в попередньому раунді Кубка Іспанії вони за сумою 2-х матчів здолали своїх земляків з Реала, і от – нове серйозне випробування. Трохи більше тижня тому «синьо-гранатові» та «матрацники» вже зустрічалися між собою на «Камп Ноу». Той поєдинок відбувався в рамках чемпіонату і приніс перемогу Барселоні. Чи вдасться мадридському Атлетико здобути сприятливий результат в столиці Каталонії з 2-ї спроби?

3. Еспаньол – Севілья, Кубок Іспанії, 1/4 фіналу, перший матч

Еспаньол, який вже змирився зі статусом середняка у Прімері, має усі шанси якнайкраще заявити про себе в Кубку Іспанії. У минулій стадії змагань «папуги» за сумою 2-х матчів виявилися сильнішими за Валенсію, що вже можна вважати неабияким досягненням. Але наступний суперник у Еспаньола – не менш грізний. Севілья нині виглядає дуже переконливо. «Червоно-білі» видали серію 3 10-ти матчів без поразок в усіх турнірах, 9 з яких – виграли, а в чемпіонаті країни посідають високе 4-те місце. Чи під силу не завжди стабільному Еспаньолу впоратися з таким опонентом?

4. Нант – Ліон, Кубок Франції, 1/16 фіналу

Після серії успішних матчів наприкінці грудня, Нант знову лихоманить. За останній час команда встигла вилетіти з Кубка ліги та здобула лише очко в 2-х попередніх зустрічах чемпіонату. А от Ліон – в повному порядку. «Доги» не програють впродовж 8-ми матчів усіх змагань, а в чемпіонаті Франції нещодавно очолили турнірну таблицю і поки успішно втримують лідерство. За таких умов, для Ліона логічно було б пожертвувати Кубком Франції, аби зосередитися на боротьбі за чемпіонство в Лізі 1. Але чи підуть на цей крок підопічні Убера Фурньє?

5. Ренн – Реймс, Кубок Франції, 1/16 фіналу

Ренн – досвідчений кубковий боєць. У минулому сезоні команда дійшла до фіналу Кубка Франції, лише там поступившись Генгаму. Вочевидь мріють повторити свій минулорічний успіх «червоно-чорні» і цього разу. От тільки останнім часом Ренн дещо здав свої позиції. В чемпіонаті підопічним Філіппа Монтаньє не вдається перемогти своїх суперників вже впродовж 5-ти матчів, тож команда опускається усе нижче щаблями турнірної таблиці. Повернути впевненість у власних силах футболісти Ренна зможуть, якщо здолають в кубковому поєдинку Реймс. «Червоно-білі» нині також переживають не найкращі часи. В пасиві команди Жана-Люка Вассера – 2 поразки поспіль, причому Кану в попередньому матчі вони програли з розгромним рахунком. Трохи більше місяця тому сьогоднішні суперники мірялися силами в поєдинку чемпіонату. Тоді дещо несподівано сильнішим на виїзді виявився Реймс. Чи вдасться «червоно-чорним» реваншуватися?

6. Серкль-Брюгге – Шарлеруа, Кубок Бельгії, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Команди зустрічатимуть між собою вже втретє за останні 2 місяці. Домашня перемога Шарлеруа з рахунком 2:1 в першому матчі 1/4 фіналу Кубка Бельгії залишає суперникам приблизно рівні шанси на вихід до півфіналу. Минулих вихідних суперники знову зустрілися між собою в Шарлеруа – у матчі чемпіонату. Але цього разу сильнішими були вже гравці Серкль-Брюгге, які основну ставку роблять на успішний виступ саме в Жюпіле лізі. Чим завершиться чергове побачення «зелено-чорних» та «зебр»?

7. Лідс – Борнмут, Англія, Чемпіоншип, 27-ий тур

Суперники знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці чемпіонату. Лідс веде боротьбу за збереження прописки в Чемпіоншипі, намагаючись уникнути потрапляння до зони вильоту. Щоправда проблем у «білих» нині – дуже багато. Команда не може перемогти вже впродовж 8-ми поєдинків у всіх турнірах. А от Борнмут може бути задоволеним власними результатами. «Черріз» несподівано для багатьох лідирують в чемпіонаті і прагнуть вперше у своїй історії потрапити до Прем’єр-ліги. Наскільки вдалим виявиться візит одного з головних фаворитів до Лідса?

8. Брайтон – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 27-ий тур

Брайтон не може почувати себе спокійно. У матчі попереднього туру «чайки» на власному полі поступилися Брентфорду, перервавши власну 4-матчеву безпрограшну серію в Чемпіоншипі. Таким чином, команда знову опинилася під загрозою потрапляння у зону вильоту, від якої Брайтон знаходиться на відстані всього у 3 очки. Важко буде «чайкам» розраховувати на сприятливий результат і в зустрічі проти Іпсвіча. «Синьо-білі» посідають 2-ге місце турнірної таблиці і втрачати очки у їх плани вочевидь не входить. 3 попередні матчі між Іпсвічем та Брайтоном незмінно завершувалися з рахунком 2:0 на користь «синьо-білих». Чи відсвяткує Іпсвіч чергову перемогу над зручним суперником?

9. Донкастер – Ноттс Каунті, Англія, Ліга 1, 12-ий тур

Цей матч мав відбутися ще в жовтні минулого року. Але у зв’язку з поєдинками збірних, що відбувалися у ті дні, його перенесли одразу на 3 місяці. У кращій формі нині перебуває Донкастер, який не програє у Лізі 1 впродовж 5-ти матчів поспіль. «Вікінгам», що продовжують прогресувати, вже вдалося наздогнати свого нинішнього суперника за кількістю набраних очок. А от Ноттс Каунті робить лише перші кроки для виходу з кризи, у яку команда потрапила вже давно. Минулих вихідних «сороки» перемогли Крю Александру, перервавши власну серію з 8-ми зустрічей без перемог в усіх турнірах. Чи вдасться Ноттс Каунті здобути очки ще й у Донкастері?

10. Олдхем – Рочдейл, Англія, Ліга 1, 24-ий тур

Ще один перенесений матч. У нинішньому календарному році Олдхем поки не програвав. Після 4-х поспіль поразок у грудні, в 2-х попередніх турах Ліги 1 «латікс» здобули 4 очки. Наступним суперником Олдхема стане Рочдейл, який ще минулого сезону виступав у Лізі 2, а нині всерйоз веде боротьбу за вихід до Чемпіоншипа. Щільність розташування команд в таблиці Ліги 1 просто вражає. Не зважаючи на те, що Олдхем наразі посідає 12-те місце, а Рочдейл – 5-те, їх розділяє відстань усього в 3 очки. Тож у разі перемоги «латікс» зуміють наздогнати свого суперника і також втрутитися в боротьбу за підвищення у класі. Чи зуміє Рочдейл цьому завадити?

11. ФК Данді – Кілмарнок, Шотландія, 23-ій тур

ФК Данді продовжує боротьбу за потрапляння до першої шістки команд Прем’єр-ліги. В минулому турі «темно-сині» в гостях зіграли унічию з лідером чемпіонату – Абердіном, довівши таким чином свою безпрограшну серію до 3-х матчів. Усього на очко більше за ФК Данді має Кілмарнок, який програв 2 свої попередні поєдинки. Але не слід забувати, що «кіллі» провели на гру менше, ніж ФК Данді. Чим завершиться зустріч сусідів по турнірній таблиці?

12. Партік Тісл – Хемілтон, Шотландія, 23-ій тур

Чергування домашніх нічиїх з виїзними поразками не дозволяє Партік Тіслу піднятися вище 9-го місця. Щоправда, в запасі у команди ще є 2 перенесені матчі, тож становище можна виправити. Цього разу суперником футболістів з Глазго стане головне відкриття нинішнього сезону – Хемілтон. Певний час «червоно-білі» навіть перебували у трійці лідерів Прем’єр-ліги, але після 2-х поспіль поразок в останніх турах скотилися на 5-ту сходинку турнірної таблиці. Чи зуміє амбітний Хемілтон знову повернутися на шлях перемог?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 20-ого січня.

Ми у Viber!