0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 314-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 314-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Італії, Франції, Бельгії, Португалії та іспанських Прімери і Сегунди.

1. Парма – Сампдорія, Італія, 19-ий тур

Парма, розпочавши 2015-ий рік із сенсаційної перемоги над Фіорентиною, в минулому турі знову програла - на виїзді «хрестносці» поступились Вероні. Наступний суперник – міцна Сампдорія. Пармезанців, враховуючи місце в зоні вильоту, влаштує лише «вікторія», однак у генуезців, які не полишають мрій про Лігу чемпіонів, свої плани на гру. Щоправда, перемогти Парму на її полі Сампі не вдається вже 4-ри сезони поспіль. Більше того, ці поєдинки були взагалі програні. Чи вдасться команді Сініши Міхайловіча перервати цю малоприємну для себе серію?

2. Дженоа – Сассуоло, Італія, 19-ий тур

Сассуоло, якому багато хто пророкував виліт у Серію «Б», не втомлюється дивувати. З 12-ти попередніх матчів чемпіонату «чорно-зелені» програли лише один, закріпившись всередині турнірної таблиці. Погіршити статистку команді Еусебіо Ді Франческо налаштована Дженоа. «Грифони», які ще не так давно були серед претендентів на місце в зоні Ліги чемпіонів, не можуть перемогти в Серії «А» вже 4-ри зустрічі поспіль, 3 з яких були програні. Чи вдасться команді Джан-Пьєро Гасперіні перервати цю серію?

3. Чезена – Торіно, Італія, 19-ий тур

Чезена – одне з головних розчарувань сезону в Серії «А». Свою єдину перемогу «морські коники» здобули ще в першому турі і відтоді не можуть виграти 18 матчів поспіль. А ось Торіно, навпаки, останнім часом серйозно додало. «Бики» не програють в чемпіонаті вже 5-ть матчів поспіль. Щоправда, виграти з них туринцям вдалося лише 1 при 4-ох нічиїх. А посеред тижня команда Джампьєро Вентури провела важку  кубкову дуель проти Лаціо, яку, до того ж, програла. Чи стане втома гостей додаткової перевагою Чезени?

4. Барселона Б – Рекреватіво, Іспанія, Сегунда, 21-ий тур

Протистояння команд, які ведуть важку боротьбу за виживання. Обидва колективи нині переживають не кращі часи. Наприклад, Барселона Б зазнала в Сегунді 4-ох поразок поспіль, а Рекреатіво не може виграти вже 7 матчів поспіль, 6-ть! з яких були програні. Чого очікувати від поєдинку, де перемога потрібна кожному із суперників?

5. Тенеріфе – Нумансія, Іспанія, Сегунда, 21-ий тур

Тенеріфе, попри місце в нижній частині турнірної таблиці, в домашніх матчах виглядає достатньо переконливо. З 10-ти матчів на власному полі острів’яни програли лише 1. Але якби там не було, поєдинок з Нумансією обіцяє стати для канарців надзвичайно складним. У Сегунді «червоні» не програють вже 11-ть турів поспіль і зупинятися, схоже, не збираються. Чи вдасться гостям продовжити свою вражаючу серію?

6. Алькоркон – Понферрадіна, Іспанія, Сегунда, 21-ий тур

Алькоркон не позбавлений амбіції вийти в Прімеру, однак останнім часом справи у команди йдуть не кращим чином. У чемпіонаті «жовта лихоманка» не може виграти вже 4-ри тури поспіль – 3 нічиї та поразка. Чи вдасться команді Хосе Бордальяса повернутися на шлях перемог у домашній зустрічі з міцною Понферрадіною, яка також веде боротьбу за підвищення в класі?

7. Ельче – Леванте, Іспанія, 19-ий тур

Епічна битва аутсайдерів. Обидві команди – прямі конкуренти в боротьбі за виживання і обидві наразі знаходяться в зоні вильоту. Тож результат матчу і для Ельче, і для Леванте важко переоцінити. Господарський статус більше шансів на успіх дає підопічним Франа Ескрібе. До того ж, Ельче не програє вже 2 тури поспіль, а тиждень тому переграло на виїзді Атлетік Більбао. Натомість, «жабенята» в рамках Прімери не можуть перемогти вже 6-ть матчів – 4-ри нічиї і 2 поразки. Чи вдасться левантійцям перервати свою безвиграшну серію в Ельче?  

8. Ренн – Сент-Етьєн, Франція, 21-ий тур

Ще не так давно Ренн був серед головних претендентів на місце в зоні єврокубків, однак 4-ри матчі без перемог, 3 з яких були програні, відсунули бретонців усередину турнірної таблиці. І перервати свою безвиграшну серію в домашній зустрічі із Сент-Етьєном буде надзвичайно складно. «Зелені» не приховують своїх амбіцій на місце в топ-трійці і в рамках Ліги 1 не знають гіркоти поразок ось уже 11-ть матчів поспіль, 7 з яких були виграні. Що привезе команда Крістофа Галтьєна з виїзду в Ренн?

9. Вестерло – Стандарт, Бельгія, 22-ий тур

Вестерло розчаровує. В рамках чемпіонату «жовто-сині» не можуть перемогти ось уже 9-ть матчів поспіль, 6-ть з яких були програні, опинившись поблизу зони вильоту. І припинити своє падіння в зустрічі зі Стандартом команді Деніса ван Вейка буде не просто. Гості після провального старту набрали достатньо бойову форму і до Вестерло їдуть лише за перемогою. Чи вдасться господарям зіпсувати плани Стандарта?

10. Локкерен – Генк, Бельгія, 22-ий тур

Локерен втрапив у кризу. Спершу команда тричі зіграла внічию, а в останніх 3-ох турах взагалі програвала. Зупинити своє падіння господарі сподіваються в зустрічі з Генком. От тільки гості, які останнім часом набрали достатньо хорошу форму, з цим навряд чи погодяться. Хто вийде переможцем з дуелі середняків Жюпіле-Про-Ліги?

11. Боавішта – Ешторіл, Португалія, 17-ий тур

Боавішта, яка ще не так давно буле серед лідерів португальського футболу, переживає складні часи. «Пантери» в нинішньому сезоні значно частіше програють, ніж виграють, опинившись в нижній частині турнірної таблиці. А ось внічию команда Арманду Петі в 16-ти турах зіграла лише одного разу. Чого не скажеш про Ешторіл, на рахунку якого вже 7 мирових. Щоправда, знаходяться «канарки» лише одним рядком вище за свого опонента, маючи перевагу в 3 пункти. Чи вдасться Боавішті ліквідувати цю різницю в очній дуелі із сусідом по турнірній таблиці?

12. Сетубал – Брага, Португалія, 17-ий тур

Криза Сетубала набирає катастрофічних масштабів. У 9-ти попередніх турах «зелено-білі» зазнали 7-ми поразок при 2-ох перемогах. І поєдинок проти Браги нічого хорошого їм не віщує. «Зброярі» після 2-ох поразок поспіль сповнені рішучості повернутись на шлях перемог, знову голосно заявивши про свої єврокубкові амбіції. Чи вдасться гостям привезти 3 пункти із виїзду в Сетубал?  

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 18-ого січня.

Ми у Viber!