0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 313-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 313-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Англії, Франції, Бельгії, а також іспанської Сегунди.

1. Астон Вілла – Ліверпуль, Англія, 22-ий тур

Астон Вілла продовжує розчаровувати власних прихильників. Бірмінгемці не перемагають у Прем’єр-лізі вже впродовж 6-ти матчів, забивши у цих поєдинках лише один гол у ворота суперників. У турнірній таблиці чемпіонату «леви» опускаються усе нижче, знаходячись наразі на відстані усього 3-х очок від зони вильоту. Наступний суперник підопічних Пола Ламберта – Ліверпуль – також має чимало проблем ігрового характеру. Але це не заважає «червоним» регулярно здобувати турнірні очки. У активі мерсисайдців – 7-мачева безпрограшна серія у всіх турнірах. Чи зуміє команда Брендана Роджерса помститися Астон Віллі за домашню поразка в першому колі, обігравши бірмінгемців в гостях?

2. Лестер – Сток Сіті, Англія, 22-ий тур

Навіть 7 очок, здобутих у 3-х попередніх турах, поки не допомогли Лестеру піднятися з останнього місця турнірної таблиці Прем’єр-ліги. Але прогрес «лисів» за останній час – очевидний, і тепер уже шанси команди на збереження прописки у еліті не виглядають примарними. Продовжити власну серію без поразок команда Найджела Пірсона спробує у протистоянні з середняком чемпіонату – Сток Сіті. У 2-х попередніх матчах проти настільки серйозних суперників, як МЮ та Арсенал «гончари» здобули одне очко. Загалом же команда виглядає непогано. Чи вдасться поки усе ще головному аутсайдеру чемпіонату – Лестеру – засмутити футболістів Сток Сіті?

3. Бернлі – Крістал Пелас, Англія, 22-ий тур

Поєдинок, у якому зустрінуться конкуренти в боротьбі за збереження місця у Прем’єр-лізі. Завдяки серії з 3-х матчів без поразок Бернлі вдалося залишити зону вильоту, від якої «бордові» відірвалися на одне очко. В аналогічному становищі знаходиться нині і Крістал Пелас. «Орли» мають стільки ж очок, як і Бернлі, але випереджають «бордових» за додатковими показниками. Лондонці також не програють впродовж 3-х поєдинків чемпіонату і не проти продовжити успішну для себе серію. Хто виглядатиме переконливішим у цьому протистоянні?

4. Ньюкасл – Саутгемптон, Англія, 22-ий тур

Волею календаря, впродовж останнього місяця Ньюкасл провів цілу низку матчів проти лідерів англійського футболу. У жодному з них здобути очок «сорокам» не вдалося. Взагалі ж з останніх 8-ми матчів усіх турнірів Ньюкасл виграв лише один, при 6-ти поразках. За таких умов, шанси підопічних Джона Карвера на здобуття місця в єврокубках з кожним наступним туром стають дедалі меншими. В набагато кращому настрої перебуває Саутгемптон, що не знає гіркоти поразок уже впродовж 5-ти матчів чемпіонату. У минулому турі «святі» створили чергову сенсацію, обігравши в гостях МЮ та піднявшись на 3-тє місце турнірної таблиці. Чи під силу проблемному Ньюкаслу зупинити переможну ходу Саутгемптона?

5. Лор’ян – Лілль, Франція, 21-ий тур

Криза у Лор’яні триває. За останній місяць команда встигла вилетіти з 2-х внутрішніх кубкових турнірів і ще двічі програла у матчах чемпіонату. Але продовжувати так і надалі – дуже ризиковано. Ще одна невдача може відкинути «мерзулових» у зону вильоту, від якої команду наразі відділяє лише одне очко. Не найкращим чином нинішній сезон складається і для Лілля. Бронзові призери минулого чемпіонату наразі знаходяться в середині турнірної таблиці. Навіть 2 перемоги в Лізі 1 поспіль поки не дозволяють підопічним Рене Жирара піднятися вище 11-го місця, яке команда нині посідає. 4 попередні особисті зустрічі між цими суперниками незмінно завершувалися на користь Лілля. Чи зуміє Лор’ян перервати неприємну для себе тенденцію?

6. Мец – Монпельє, Франція, 21-ий тур

Зігравши у минулому турі унічию на виїзді з Нантом, Мец здобув лише 2-ге своє очко за останні 8 турів. Команда не може перемогти жодного зі своїх суперників по Лізі 1 з початку листопада минулого року. Поки «темно-бордовим» ще вдається уникати потрапляння до зони вильоту, але головні аутсайдери вже майже наздогнали Мец і в будь-який момент готові його випередити. Інша річ – Монпельє. Тиждень тому «паладіни» на власному полі обіграли на той момент лідера турнірних перегонів – Марсель, довівши власну безпрограшну серію в чемпіонаті до 4-х матчів. Попри це, підопічні Роллана Кубіса – середняки чемпіонату, які ні на що особливе не претендують. Чи матиме шанси Мец, якому очки дуже потрібні, здобути таку очікувану перемогу?

7. Кан – Реймс, Франція, 21-ий тур

Кан – найгірша на сьогодні команда французької Ліги 1. «Червоно-сині» знаходяться у жахливій формі, не зумівши виграти жодного з 9-ти попередніх матчів чемпіонату. Тож останнє місце, яке команда нині посідає – нікого не дивує. Наступним суперником Кана стане міцний середняк ліги – Реймс. Підопічним Жана-Люка Вассера вочевидь бракує стабільності – ефектні перемоги команди змінюються прикрими поразками і так триває вже не перший місяць. На початку нинішнього чемпіонату Кан несподівано переміг Реймс на виїзді. Чи спроможуться «червоно-білі» на реванш?

8. Мускрон – Гент, Бельгія, 22-ий тур

Дебютант найвищого бельгійського дивізіону Мускрон виглядає дуже невиразно. «Прикордонники» програли 3 попередні матчі чемпіонату, опустившись до нижньої частини турнірної таблиці. Щоб уникнути виснажливої боротьби за виживання, команді слід покращувати власні результати. Свій найближчий поєдинок Мускрон проведе проти Гента, який традиційно ставить перед собою високі турнірні завдання. Нині «буйволи» ідуть 5-ми, але розраховують піднятися ще на кілька сходинок догори. Чи стане Мускрон на заваді планам Гента?

9. Остенде – Кортрейк, Бельгія, 22-ий тур

Остенде за останній час перетворився в чисто домашню команду. На власному полі за 2 попередні місяці «червоно-жовті» виграли усі свої матчі чемпіонату, у той час як в гостях за цей же часовий відрізок зуміли здобути лише одне очко. «Червоно-жовті» знаходяться в середині турнірної таблиці, але за сприятливих умов ще можуть втрутитися в боротьбу за єврокубки. Що стосується Кортрейка, то команда проводить відмінний сезон. Навіть 2 поразки в 3-х попередніх турах не особливо вплинули на становище «червоних», які посідають 3-тє місце. Наскільки вдалим виявиться візит Кортрейка до Остенде, де місцевий однойменний клуб особливою гостинністю не відзначається?

10. Беверен – Зюльте-Варегем, Бельгія, 22-ий тур

Беверен переживає далеко не найкращі часи. У пасиві команди – 3 поразки поспіль і місце неподалік від зони вильоту. Трохи краще справи складаються у футболістів Зюльте-Варегем, що випереджають Беверен на 5 очок і знаходяться в середині турнірної таблиці. Але після успішного попереднього сезону, за підсумками якого «червоно-зелені» здобули місце в єврокубках, нинішнє становище команди – безумовна здача власних позицій. Впродовж останнього часу Беверен та Зюльте-Варегем відзначаються неабиякою безкомпромісністю – кожен з клубів вже дуже давно не грав унічию в рамках чемпіонату. Який результат принесе їх очне протистояння?

11. Луго – Жирона, Іспанія, Сегунда, 21-ий тур

Падіння Луго донизу щаблями турнірної таблиці продовжується. Команді не вдається виграти впродовж 5-ти поєдинків Сегунди, у яких вона спромоглася здобути лише 2 очки. Наразі Луго знаходиться на 15-му місці, але аутсайдери уже дихають в спину – від зони вильоту «червоно-біло-синіх» тепер відділяє усього 4 очки. Черговим випробуванням для Луго стане поєдинок проти міцної Жирони. Каталонці прагнуть вперше у своїй історії пробитися до Прімери. Шанси на це в «біло-червоних» є, адже команда посідає 5-ий рядок турнірної таблиці. От лише результати, що їх Жирона демонструє останнім часом, – не надто вражають. Наскільки вдалим для каталонців видяться заключний матч першого кола за їх участю?

12. Алавес – Лас-Пальмас, Іспанія, Сегунда, 21-ий тур

Криза, у яку потрапив Алавес наприкінці минулого року – ніяк не закінчується. З попередніх 8-ми поєдинків у всіх турнірах представники Віторії виграли лише один. Тож нинішня 14-та позиція – саме те місце, на яке команда заслуговує. Важко буде покращити власне становище Алавесу і у поєдинку проти Лас-Пальмаса. «Жовто-сині» виглядають дуже переконливо, впевнено очолюючи турнірну таблицю Сегунди та мріючи після 13-річної перерви знову повернутися до найвищого іспанського дивізіону. Чи спроможний Алавес пригальмувати лідера?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 17-ого січня. 

Ми у Viber!