0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 312-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 312-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів кубкових турнірів Франції, Іспанії, Італії та Англії.

1. Сент-Етьєн – ПСЖ, Франція, Кубок ліги, 1/4 фіналу

Головною окрасою чвертьфіналів Кубка французької Ліги стане дуель Сент-Етьєна та ПСЖ. Восени в рамках чемпіонату команда Лорана Блана розгромила  «зелених» з рахунком 5:0. Щоправда, той поєдинок парижани грала вдома, а тепер гостюватимуть на «Жоффруа Гішар», де з 5-ти попередніх матчів виграли лише 1, а решта 4-ри завершились миром. Як усе буде цього разу і чи вдасться ПСЖ реабілітуватись за суботню поразку від Бастії в Лізі 1?

2. Бастія – Ренн, Франція, Кубок ліги, 1/4 фіналу

На вихідних Бастія стала одним з головних «ньюзмейкерів» футбольної Європи. Вдома корсиканці приймали ПСЖ і, програючи 0:2, зуміли переломити хід зустрічі, здобувши ефектну перемогу – 4:2. Цей успіх, без сумніву, підняв бойовий дух «синіх», які тепер налаштовані продовжити переможний шлях уже в Кубку Ліги. Тим більше, що місяць тому Бастія в рамках чемпіонату вже перемагала вдома Ренн, відправивши у ворота бретонців 2 м’ячі без відповіді. Чи вдасться команді Філіппа Монтаньє помститись за те фіаско?

3. Парма – Кальярі, Кубок Італії, 1/8 фіналу

Протистояння команд, які в нинішньому сезоні прагнуть одного – зберегти прописку в еліті італійського футболу. А ще в особистому двобої їм належить визначити чвертьфіналіста Кубка Італії. Господарський статус більше шансів на успіх дає Пармі, однак перемогти Кальярі «хрестоносці» не можуть уже 3 матчі поспіль – поразка та 2 нічиї. Чи вдасться пармезанцям перервати свою безвиграшну в дуелях із сардинійцями?

4. Торіно – Лаціо, Кубок Італії, 1/8 фіналу

Поєдинок, передбачити результат якого надзвичайно складно. Обидві команди нині перебувають у прекрасній формі. Торіно, яке на старті сезону відверто розчаровувало, у всіх турнірах не програє вже 6-ть матчів поспіль, а для «биків» це серйозне досягнення. Безпрограшна серія Лаціо ще довша і триває 7 поєдинків. У неділю «орли» провели важкий матч проти Роми в чемпіонаті, який завершився бойовою нічиєю – 2:2. Чи залишились в «небесно-блакитної» команди після римського дербі сили на туринський вояж?

5. Еспаньол – Валенсія, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, матч-відповідь

У першому матчі Валенсія переграла Еспаньол з рахунком  2:1, але та перемога левантійцям ще нічого не гарантує. Вдома каталонці цілком здатні на реванш і зроблять усе, щоб пройти до наступного раунду. От тільки «кажани» у всіх турнірах не програють вже 8 матчів поспіль. Чи вдасться «папугам» перервати безпрограшну серію свого суперника?

6. Леванте – Малага, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Леванте не кращим чином розпочало новий рік. У 2015-ому «жабенята» ще не вигравали, а в першому матчі кубкової дуелі з Малагою програли 0:2, серйозно ускладнивши своє завдання з виходом у чвертьфінал. Тепер левантійців влаштує лише розгромна перемога, от тільки в такий сценарій майже не віриться. Більше того, є великі сумніви, що скромна команда Лукаса Алькараса взагалі здатна переграти амбітних «анчоусів».

7. Реал Сосьєдад – Вільяреал, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Вдома у першому матчі Вільяреал мінімально переграв Сосьєдад, але «жовтій субмарині» потрібно буде ще дуже постаратись, щоб пройти далі. У Сан-Себастьяні баски цілком здатні на реванш. Тим більше, що на рідній «Аноеті» їхніми жертвами в нинішньому сезоні вже стали не аби хто, а Барселона та мадридські Реал і Атлетіко. Чи вдасться Сосьєдаду здивувати і Вільяреал?

8. Хетафе – Альмерія, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Тиждень тому Хетафе та Альмерія переможця не визначили. Поєдинок в Альмерії завершився внічию 1:1, яка більше шансів на продовження боротьби залишає команді з передмістя Мадриду. Чи вдасться «синім» скористатись своїм шансом?

9. Вест Хем – Евертон, Кубок Англії, 1/32 фіналу, перегравання

У першому матчі на «Гудіссон Парк» Вест Хем був близьким до перемоги, однак Евертон у вже компенсований арбітром час рахунок зрівняв, здобувши право на перегравання. В силу господарського статусу «молотобійці» - фаворити поєдинку. Але останнім часом команда Семма Аллардайса дещо пригальмувала, а «іриски», навпаки, перебувають на шляху до своєї кращої гри. Кілька днів тому мерсисайдці змогли зупинити переможну ходу Манчестер Сіті, зігравши з «містянами» внічию в матчі чемпіонату. На що очікувати від непередбачуваного Евертона в Лондоні?

10. Вулверхемптон – Фулхем, Кубок Англії, 1/32 фіналу, перегравання

У нинішньому сезоні Фулхему ніяк не вдається вразити ворота Вулверхемптона. У матчі першого кола Чемпіоншипу «вовки» мінімально переграли «дачників» на їхньому полі – 1:0, а кубковий матч, також у Лондоні, завершився нульовим миром. Чи вдасться Фулхему нарешті забити Вулверхемптону та пройти далі, чи все ж «вовки» доведуть свою перевагу?

11. Бредфорд – Міллуол, Кубок Англії, 1/32 фіналу, перегравання

Півтора тижня тому команди видали неймовірну футбольну виставу, завершивши свою кубкову дуель з рахунком 3:3. Тепер Бредфорд у матчі-переграванні отримав перевагу власного поля, от тільки чи вдасться «півням» нею скористатись?

12. Іпсвіч – Саутгемптон, Кубок Англії, 1/32 фіналу, перегравання

Шанси Іпсвіча на підсумковий успіх кубкової дуелі із Саутгемптоном видаються доволі високими. У першій зустрічі на полі «святих» «трактористам» вдалося добитися нічиєї, отримавши право на матч-перегравання. Тепер команда Міка Маккарті гратиме вдома. До того ж, підопічні Рональда Кумана ведуть важку боротьбу за місце в топ-четвірці Прем’єр-Ліги і участь у Кубку лише забирає у них сили, яких і так бракує. Чи вистачить Саутгемптону мотивації, щоб перемогти Іпсвіч і продовжити боротьбу в турнірі?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.35 вівторка, 13-ого січня.

Ми у Viber!