0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 311-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 311-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який скрадатиметься з матчів чемпіонатів Іспанії, Італії, Португалії, французької Ліги 2, англійської Ліги 1 та Шотландії.

1. Барселона – Атлетико (Мадрид), Іспанія, 18-ий тур

В заключному турі минулого сезону Прімери Барселона не зуміла обіграти на власному полі мадридський Атлетико, зробивши тим самим «матрацників» чемпіонами Іспанії. Наразі команди знову ведуть боротьбу за найвищі місця. До очного протистояння суперники підійшли з однаковою кількістю набраних очок та поділяючи 2-гу-3-тю позиції турнірної таблиці. Попереду – лише мадридський Реал. Чи вдасться Барселоні вперше за останні 7 особистих зустрічей перемогти «матрацників» і продовжити погоню за лідером?

2. Гранада – Реал Сосьєдад, Іспанія, 18-ий тур

Гранаду серйозно лихоманить. Команда не перемагає впродовж 13-ти турів чемпіонату поспіль. Не так давно «червоно-біло-сині» опустилися у зону вильоту, вибратися з якої підопічним Хоакіна Капарроса буде дуже непросто. Важко складається нинішній сезоні і для Реал Сосьєдада. «Біло-синім» дуже бракує стабільності, тож вони також поки недалеко втекли від головних аутсайдерів. Впевненості у власних силах Реал Сосьєдаду має додати домашня перемога над Барселоною у матчі минулого туру. Чи виглядатимуть баски настільки ж переконливо і проти значно скромнішої Гранади?

3. Наполі – Ювентус, Італія, 18-ий тур

Серія невдач Наполі на внутрішній арені лишилася позаду. У 2-х своїх попередніх поєдинках чемпіонату «партенопеї» здобули впевнені перемоги над головними аутсайдерами Серії «А» - Пармою та Чезеною. Наразі підопічні Рафаеля Бенітеса посідають 4-т е місце і продовжують боротьбу за путівку до Ліги чемпіонів. Наступним суперником неаполітанців буде лідер турнірних перегонів – Ювентус. «Стара синьйора» останнім часом уже не виглядає так сильно, як раніше. З 4-х своїх останніх зустрічей у чемпіонаті туринці виграли лише один, ще 3 матчі завершивши унічию. Нестабільністю Ювентуса одразу ж скористався його головний суперник – Рома. Римляни наблизилися до підопічних Массиміліано Аллегрі на відстань усього одного очка. Чи вдасться Ювентусу обіграти Наполі і втриматися на вершині?

4. Рома – Лаціо, Італія, 18-ий тур

Рома не програє в чемпіонаті Італії впродовж 7-ми турів поспіль. Це дозволило «вовкам» майже наздогнати лідера – Ювентус, від якого тепер команда Руді Гарсії відстає на одне очко. Цього разу на Рому, що мріє стати чемпіоном, очікує зустріч зі своїми земляками з Лаціо. «Орли» також знаходяться в непоганій формі. Їх безпрограшна серія в Серії «А» становить 5 матчів. Підопічні Стефано Піолі посідають 3-тє місце, всерйоз націлившись на здобуття місця в Лізі чемпіонів. Чим завершиться чергове римське дербі?

5. Аталанта – К’єво, Італія, 18-ий тур

Аталанті не позаздриш. Безвиграшна серія команди тривалістю в 3 матчі призвела до того, що бергамці опинилися на краю прірви. Від зони вильоту «чорно-синіх» тепер відділяє усього 4 очки, тож ще кілька невдач можуть перетворити Аталанту на одного з головних аутсайдерів ліги. Що стосується К’єво, то веронці програли лише один матч чемпіонату з попередніх 8-ми. Але спокійно «вістлюки» почуватися поки усе ще не можуть. Команда також перебуває в нижній частині таблиці, випереджаючи свого нинішнього суперника – Аталанту – лише на одне очко. Чи зуміють «чорно-сині» обіграти К’єво і випередити його в турнірній таблиці?

6. Брага – Спортинг (Лісабон), Португалія, 16-ий тур

В попередньому турі чемпіонату Брага зазнала першої за останні 3 місяці поразки у Суперлізі, поступившись в гостях Марітіму. Цим одразу ж скористався її нинішній суперник – Спортинг. Лісабонці, розгромивши на власному полі Ешторил, випередили Брагу в турнірній таблиці. Наразі Спортинг посідає 4-те місце, а Брага йде 5-ю. 5 попередніх зустрічей між цими командами незмінно завершувалися на користь «левів». Чи під силу Бразі перервати цю неприємну тенденцію?

7. Насьонал – Боавішта, Португалія, 16-ий тур

Насьонал проводить свій найгірший сезон на останні роки. «Біло-чорні» програли уже 3-ій поспіль свій матч в чемпіонаті і знаходяться на відстані усього одного очка від зони вильоту. Щоб туди не потрапити, Насьоналу потрібно перемагати Боавішту, яка вже більше місяця в Суперлізі чергує виграші з поразками. «Шахові» посідають 12-те місце, випереджаючи «біло-чорних» на 4 очки. Чи зуміє Насьонал забути про усі свої негаразди і знову повернутися на шлях перемог?

8. Арука – Сетубал, Португалія, 16-ий тур

Лише одна перемога в 10-ти попередніх матчах чемпіонату – зовсім не той результат, яким можуть бути задоволені прихильники Аруки. Ще трохи, і «жовто-сині» перетворяться на одного з головних аутсайдерів Суперліги. Провальні результати до останнього часу демонстрував і Сетубал, що також веде боротьбу за виживання. Серію з 5-ти поразок у всіх турнірах без жодного забитого м’яча у цих матчах, «зелено-білі» перервали лише минулого тижня, коли перемогли на власному полі Морейренсе. Це дозволило команді піднятися на кілька сходинок догори в турнірній таблиці. Чи надихне останній успіх футболістів Сетубалу на здобуття очок ще й в Аруці?

9. Жил Вісенте – Пенафіел, Португалія, 16-ий тур

Жил Вісенте – найгірша команда португальської Суперліги. «Півні» в 15-ти матчах не здобули жодної перемоги і безнадійно посідають останнє місце таблиці чемпіонату. Останні 4 матчі у всіх турнірах Жил Вісенте програло, що свідчить про жахливу форму команди. Намагається зберегти прописку серед еліти ще на один сезон і дебютант ліги – Пенафіел. Після кількох перемог на початку грудня, команда знову поступається своїм суперникам і також знаходиться в серед найбільших невдах. Чим завершиться протистояння 2-х аутсайдерів?

10. Валансьєн – Сошо, Франція, Ліга 2, 19-ий тур

Ще в минулому сезоні ці клуби зустрічалися між собою у рамках Ліги 1, але за підсумками чемпіонату змушені були залишити найвищий французький дивізіон. Валансьєну одразу повернутися до еліти навряд чи вдасться. Команда міцно засіла в середині турнірної таблиці Ліги 2 і їй поки ніяк не вдається піднятися вище. Інша річ – Сошо. Монбельярці всерйоз ведуть боротьбу за підвищення в класі, хоча посідають поки лише 4-те місце. Чи зуміє Сошо перемогти, зробивши ще один крок до повернення у Лігу 1?

11. Ковентрі – Суіндон, Англія, Ліга 1, 25-ий тур

Перемігши в минулому турі в гостях Уолсолл, Ковентрі перервав власну 3-матчеву безвиграшну серію в чемпіонаті. Але становище «небесно-блакитних» й надалі залишається нестабільним – команда посідає 16-те місце. Від зони вильоту її відділяє усього 6 очок, але і претенденти на підвищення у класі втекли поки від Ковентрі недалеко. Черговим суперником «небесно-блакитних» стане лідер турнірних перегонів – Суіндон. «Червоні» мріють напряму потрапити до Чемпіоншипа, але конкуренти також не відстають, очікуючи на помилку Суіндона. Наскільки вдалим виявиться виїзд одного з фаворитів Ліги 1 до Ковентрі?

12. Хемілтон – Данді Юнайтед, Шотландія, 21-ий тур

Хемілтон не втомлюється дивувати. Навряд чи хтось міг припустити, що вже у своєму першому після повернення до еліти сезоні «червоно-білі» поведуть боротьбу за найвищі місця. Але трапилося саме так. Вигравши 4 з 5-ти попередніх матчів чемпіонату Хемілтон наразі посідає 3-тє місце турнірної таблиці. Лише на очко від «червоно-білих» відстає Данді Юнайтед, що також не проти здобути путівку до єврокубків за підсумками сезону. Чи зуміє Хемільтон втриматися у трійці лідерів після свого поєдинку проти значно досвідченішого суперника з Данді?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 11-ого січня. 

Ми у Viber!