0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 310-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 310-ого тиражу лотереї «Спотропрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Іспанії, Франції, Італії та англійських Прем’єр-Ліги і Чемпіоншипа.

1. Суонсі – Вест Хем, Англія, 21-ий тур

Ще не так давно Вест Хем був реальним претендентом на місце в топ-четвірці, однак 3 тури без перемог опустили лондонців з небес на землю. Тепер команда Семма Аллардайса не з кращими думками їде в Уельс, де грати завжди не просто. До того ж, місцевий Суонсі прагне помститись «молотобійцям» за поразку в першому колі. Чи до снаги «лебедям», які поки що також далекі від своєї кращої форми, виконати це завдання?

2. Лестер – Астон Вілла, Англія, 21-ий тур

Не поспішайте ховати Лестер! «Лиси» після 13-ти матчів без перемог, 11-ть! з яких були програні, у 2-ох попередніх турах набрали одразу 4-ри пункти. Спершу подужали на виїзді Халл, а нещодавно у блискучому стилі вирвали нічию у гостьовому протистоянні з Ліверпулем. У тій зустрічі команда Найджела Пірсона програла 0:2, але знайшла в собі сили відігратись. Наступний суперник – Астон Вілла. Бірмінгемці також ведуть боротьбу за виживання, тож у поєдинку з головним аутсайдером Прем’єр-Ліги розраховують розжитись 3-ма пунктами. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

3. Бернлі – КПР, Англія, 21-ий тур

Ще одна битва за виживання. У 2-ох попередніх турах команди зіграли внічию. Лиш з тою різницею, що Бернлі зробив це на виїзді, а КПР – вдома. «Бордові» наразі перебувають в зоні вильоту, відстаючи від рятівної позиції лише на 1 пункт і на 2 - від «обручів», які окупував 16-ий рядок турнірної таблиці. У матчі першого кола «рейнджери» вдома впевнено переграли команду Шона Дайча з рахунком 2:0. Чи вдасться Бернлі помститись за ту поразку?

4. Редінг – Мідлсбро, Англія, Чемпіоншип, 25-ий тур

Мідлсбро з усіх сил рветься у Прем’єр-Лігу, але останнім часом команді дещо бракує стабільності. «Боро» надто часто втрачає очки там, де цього можна було б уникнути. Тепер на підопічних Айтора Каранки чекає не простий виїзд у Редінг. Мідлсбро – фаворит поєдинку, однак з 6-ти попередніх матчів проти «роялс» «боро» виграв лиш 1 при 4-ох поразках. Чим усе завершиться цього разу?

5. Хаддерсфілд – Уотфорд, Англія, Чемпіоншип, 25-ий тур

Після 4-ох поразок поспіль Уотфорд, схоже, виходить з кризи. У 5-ти попередніх турах «шершні» здобули 4-ри перемоги і тепер знову реально претендують на підвищення в класі. Наступний суперник – впертий Хаддерсфілд, головне завдання кого на сезон – вижити. Чи вдасться «тер’єрам» пригальмувати Уотфорд, помстившись за поразку в першому колі?

6. Блекпул – Міллуол, Англія, Чемпіоншип, 25-ий тур

Блекпул безнадійно застряг на останньому місці турнірної таблиці Чемпіоншипу і вибратись звідти «мандаринам», вочевидь, так і не вдасться. У 10-ти попередніх турах команда Лі Кларка набрала лише 4-ри очки, а з таким доробком Беклупу пряма дорога в Першу Лігу. Хоч трохи розжитись заліковими балами господарі прагнуть у домашньому протистоянні з Міллуолом – своїм прямим конкурентом у боротьбі за виживання, який також перебуває в зоні вильоту. Чи вдасться кризовим «мандаринам» подужати такого суперника?

7. Малага – Вільяреал, Іспанія, 18-ий тур

Протистояння команд, які ведуть боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів. Малага в попередньому турі зазнала несподіваної домашньої поразки від Альмерії, тож тепер прагне реабілітуватись за ту невдачу. Однак, у Вільяреала, в якого останнім часом також далеко не все гаразд, свої плани на гру і «анчоусам» вони навряд чи сподобаються. Чи вдасться «жовтій субмарині» переграти андалусійців у їхньому лігві?

8. Сельта – Валенсія, Іспанія, 18-ий тур

Криза Сельти продовжується. У Прімері «небесно-блакитні» зазнали 6-ти поразок поспіль, а посеред тижня програли ще й у Кубку, поступившись вдома Атлетіку Більбао. Натомість, Валенсія у попередньому турі чемпіонату сенсаційно переграла вдома мадридський Реал і тепер у прекрасному настрої їде у Віго. Чи вдасться левантійцям продовжити переможну ходу у протистоянні з кризовими галісійцями?

9. Ейбар – Хатефе, Іспанія, 18-ий тур

Ейбар продовжує дивувати. Дебютант Прімери помалу підбирається до зони єврокубків і зупинятися, вочевидь, не збирається. У 5-ти попередніх турах баски здобули 3 перемоги при одній поразці і тепер у хорошому настрої прийматимуть Хетафе, яке не може виграти у чемпіонаті ось уже 7 матчів поспіль. Чи вдасться «синім» перервати цю малоприємну серію у виїзному протистоянні із суперником, який прагне продовжити свій шлях нагору?

10. Реймс – Сент-Етьєн, Франція, 20-ий тур

2014-ий рік Реймс завершив 2-ма перемогами поспіль, знову нагадавши про свої претензії на місце в зоні єврокубків. Однак, продовжити переможний шлях «червоно-білим» буде надзвичайно складно. В гості до команди Жана Люка-Вассера їде Сент-Етьєн, який прагне нарешті завоювати квиток до Ліги чемпіонів. Свої амбіції «зелені» підтверджують серією з 10-ти матчів без поразок, 6-ть з яких були виграні. З чим підопічні Крістофа Галтьє повернуться з малогостинного Реймса?

11. Евіан – Ренн, Франція, 20-ий тур

Евіан у нинішньому сезоні вражає стабільністю серій. Підопічні Паскаля Дюпра можуть програти 3 матчі поспіль, після чого здобути вже 3 перемоги поспіль. Так з командою за цей чемпіонат було вже двічі. Зараз криза Евіана дещо затягнулася – «рожево-білі» зазнали 4-ох поразок поспіль. Чи варто очікувати на завершення цієї серії у домашній зустрічі з Ренном, який нині перебуває в жахливій формі, завершивши 2014-ий рік 3-ма поразками?  

12. Сассуоло – Удінезе, Італія, 18-ий тур

Сассуоло, якому в нинішньому сезоні передрікали виліт у Серію «Б», піднялося вже на 10-ий рядок турнірної таблиці і зупинятись, схоже, не збирається. В 11-ти попередніх турах «чорно-зелені» зазнали лише 1 поразки, а кілька днів тому в блискучому стилі переграли на виїзді сам Мілан. Ще один крок наверх команда Еусебіо ді Франческо налаштована зробити у домашньому протистоянні з Удінезе, яке в останніх 9-ти матчах чемпіонату здобуло лише 1 перемогу. Чи знайдуться у фріульців контраргументи у грі проти впертого і, як виявилось, амбітного суперника?  

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 10-ого січня.

Ми у Viber!