0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 309-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 309-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Кубка Англії, чемпіонату Італії, а також чемпіонату та Кубка Іспанії.

1. Бернлі – Тоттенхем, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Один з аутсайдерів Прем’єр-ліги Бернлі починає виходити з кризи. 2 виїзні нічиї у матчах проти Манчестер Сіті та Ньюкасла свідчать про те, що команда рухається у правильному напрямку. Серйозно додав останнім часом і Тоттенхем, який кілька днів тому у відмінному стилі здолав одного з лідерів чемпіонату – Челсі. Наприкінці грудня «бордові» та «шпори» вже зустрічалися між собою у рамках Прем’єр-ліги. Тоді лондонці на власному полі здобули мінімальну перемогу. Чим завершиться чергове побачення цих клубів?

2. Евертон – Вест Хем, Кубок Англії, 1/32 фіналу

До свого стартового поєдинку в нинішньому сезоні Кубка Англії Евертон підходить у жахливому психологічного стані. «Іриски» програли 4 попередні поєдинки, значно погіршивши власне становище в чемпіонаті. Не набагато краще виступає і Вест Хем, який здобув лише очко у 3-х попередніх турах Прем’єр-ліги. Щоправда, суперники у «молотобійців» в цих матчах були значно сильнішими. Евертон перемагав Вест Хем у кожному з 3-х останніх матчів між командами, що проходили на «Гудісон Парку» в Ліверпулі. Чи зуміють підопічні Роберто Мартінеса забути про усі негаразди і знову обіграти «молотобійців»?

3. Лаціо – Сампдорія, Італія, 17-ий тур

Лаціо та Сампдорія продовжують боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів. До свого очного протистояння команди підійшли з однаковою кількістю очок у активі. Римляни не програють вже впродовж 5-ти матчів усіх змагань поспіль і посідають 3-тє місце турнірної таблиці, а генуезці йдуть 5-ми, видавши серію з 8-ми поєдинків без поразок. В особистих зустрічах Лаціо не програє Сампдорії уже в 5-ти матчах, вигравши 4 з них. Чи вдасться «орлам» перемогти й цього разу та піти у відрив?

4. Удінезе – Рома, Італія, 17-ий тур

Середняк італійської Серії «А» Удінезе останнім часом аж ніяк не вражає. «Зебри» виграли лише один матч чемпіонату з останніх 8-ми, тому і не можуть претендувати ні на що серйозне. Черговим випробуванням для удінців стане поєдинок проти одного з лідерів Серії «А» - Роми. «Вовки» наразі не завжди демонструють стабільні результати, але це не заважає команді вести боротьбу за чемпіонство з Ювентусом, від якого столичні футболісти відстають лише на 3 очки. Чи під силу Удінезе створити неприємності одній з кращих команд Італії?

5. Парма – Фіорентина, Італія, 17-ий тур

З кожним наступним туром у Парми залишається усе менше шансів на збереження прописки у Серії «А». «Жовто-сині» демонструють просто жахливий футбол, здобувши лише одне очко у 6-ти попередніх поєдинках. За таких умов, залишити останнє місце турнірної таблиці, яке нині Парма посідає, команді буде дуже складно. Що стосується Фіорентини, то «фіалки» входять до великої групи команд, що ведуть боротьбу за місця в єврокубках. Оскільки Ліга Європи, де продовжують виступати підопічні Вінченцо Монтелли, взяла паузу до середини лютого, флорентійцям найближчим часом ніщо не заважатиме зосередитися винятково на чемпіонаті. Наскільки серйозним суперником для «фіалок» виявиться головний аутсайдер ліги?

6. К’єво – Торино, Італія, 17-ий тур

К’єво вдалося оговтатися після жахливого старту. Нині команда виглядає досить непогано, програвши лише один матч з попередніх 7-ми. Подібні результати дозволили «віслюкам» на 4 очки відірватися від зони вильоту. Лише на очко більше від підопічних Роландо Марана має їх нинішній суперник – Торино. «Бики» не програють в усіх турнірах більше місяця і прагнуть продовжити цю серію. Чи вдасться туринцям здобути очки у Вероні?

7. Емполі – Верона, Італія, 17-ий тур

Емполі охопила справжня нічийна епідемія. «Сині» завершили унічию 4 свої попередні матчі чемпіонату і поки не можуть почуватися спокійно, оскільки відірвалися від зони вильоту усього на 5 очок. Стільки ж пунктів, як і Емполі, має у своєму активі Верона. За останні місяці «мастифи» значно здали свої позиції, програвши 4 з 5-ти попередніх матчів чемпіонату. Щоб остаточно не перетворитися у одного з аутсайдерів, Вероні неодмінно потрібно здобути сприятливий результат у виїзному матчі зі значно стабільнішим Емполі. Чи під силу це веронцям?

8. Кордоба – Гранада, Іспанія, 17-ий тур

Дебютант Прімери Кордоба виявилася не зовсім готовою до виступів у найвищому іспанському дивізіоні. У 16-ти матчах чемпіонату «біло-зелені» спромоглися здобути лише одну перемогу і наразі посідають передостаннє місце турнірної таблиці. Далеко не все гаразд і у Гранади, яка не може перемогти в чемпіонаті впродовж 12-ти матчів. «Червоно-біло-сині» також знаходяться у зоні вильоту, випереджаючи Кордобу усього на 2 очки. Чим завершиться протистояння аутсайдерів?

9. Атлетико (Мадрид) – Реал (Мадрид), Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, перший матч

 Впродовж останнього року мадридські Атлетико та Реал проведи між собою одразу 7 офіційних поєдинків у всіх турнірах. Чергове мадридське дербі відбудеться в рамках 1/8 фіналу Кубка Іспанії. У минулому розіграші цього турніру «вершкові» без зайвих проблем двічі перемогли «матрацників» у півфіналі, ставши, у підсумку, володарями трофею. Щоправда, після того підопічним Карло Анчелотті не вдається обіграти мадридський Атлетико впродовж 5-ти особистих поєдинків. Чи зуміє «королівський клуб» перемогти свого принципового суперника цього разу?

10. Сельта – Атлетик (Більбао), Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, перший матч

Сельта жахливо проводить нинішній відрізок сезону. «Кельти» програли 7 з 8-ми своїх попередніх матчів у всіх турнірах. Єдиною втіхою для футболістів з Віго за цей час став вихід до 1/8 фіналу Кубка Іспанії, куди команда пробилася завдяки домашній перемозі над лідером Сегунди – Лас-Пальмасом. Не може похвалитися успішними результатами наразі і Атлетик з Більбао, який програв 2 свої попередні поєдинки. У попередньому раунді Кубка «баски» обіграли скромне Алкояно з Сегунди В. Шляхи Сельти та Атлетика з Більбао також перетиналися в попередньому розіграші Кубка Іспанії. Тоді в 1/16 фіналу «червоно-білі» за підсумками 2-х матчів здолали Сельту. Чи зміниться щось у нинішньому кубковому сезоні?

11. Альмерія – Хетафе, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, перший матч

Завдяки 2-м перемогам над одним з лідерів Сегунди Бетісом, Альмерія продовжує боротьбу в Кубку Іспанії, де команда пробилася вже до 1/8 фіналу. Загалом, на рахунку «червоно-біло-синіх» - 3 перемоги поспіль в усіх турнірах. Черговим суперником Альмерії стане Хетафе, який на попередній стадії Кубка Іспанії двічі виявився сильнішим за міцний Ейбар. Кому з суперників вдасться продовжити свою переможну ходу в Кубку короля?

12. Гранада – Севілья, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, перший матч

Для Гранади нинішній сезон складається дуже важко. «Червоно-біло-сині» з останніх сил намагаються втриматися у Прімері, де не можуть перемогти вже дуже довго. А от у Кубку Іспанії підопічним Хоакіна Капарроса вдалося вийти до 1/8 фіналу, здолавши іншого аутсайдера Прімери – Кордобу. Значно успішніше виглядає наразі Севілья. «Червоно-білі» вдало виступають на усіх фронтах. В 1/16 фіналу вони двічі розгромили представника Сегунди Сабадель. Чи встоїть під натиском Севільї команда Хоакіна Капарроса?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 понеділка, 5-ого січня. 

Ми у Viber!