0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 308-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 307-ого тиражу, який складатиметься з матчів іспанських Прімери та Сегунди і шотландської Прем’єр-Ліги.

1. Депортіво – Атлетік Більбао, Іспанія, 17-ий тур

Свій перший у 2015-ому році візит Атлетік Більбао нанесе в Ла-Коруньою. Баскам, які не можуть виграти ось уже 3 тури поспіль, вкрай потрібна перемога, однак Депортіво від очок також не відмовиться. Галісійці ведуть виснажливу боротьбу за виживання і б’ються не на життя, а на смерть в кожному матчі. До того ж, і так склалося історично, Алетік для ла-корунців - достатньо зручний суперник. Наприклад, з 10-ти попередніх матчів між командами Депортіво виграв 6-ть при одній поразці і 3-ох нічиїх. Чи вдасться господарям продовжити приємну для себе традицію і цього разу?

2. Хетафе – Райо-Валлєкано, Іспанія, 17-ий тур

Протистояння команд, які прагнуть одного – зберегти прописку в Прімері на наступний сезон. З огляду на господарський статус, більше шансів на успіх у Хетафе, однак 3 попередні домашні матчі проти Райо-Валлєкано «сині» програли. Чи вдасться підопічним Косміна Контри нарешті перервати цю традицію, завдавши «бджолам» 4-ої поспіль поразки в чемпіонаті?

3. Барселона-Б – Лас-Пальмас, Іспанія, Сегунда, 19-ий тур

Лас-Пальмас, який на всіх парах рветься в Прімеру, в попередньому турі зазнав несподіваної домашньої поразки від Осасуни, тож у зустрічі з нестабільною Барселоною-Б острів’яни налаштовуються лише на перемогу. Втім, здобути її буде не так просто, як видається на перший погляд. Каталонці, хоч останнім часом і не вражають, але поставити підніжки лідерам готові завжди. На що очікувати від юних «блаугранас» цього разу?

4. Льягостера – Жирона, Іспанія, Сегунда, 19-ий тур

Льягостера, вигравши 2 матчі поспіль, майже вибралася із зони вильоту, однак зупинятись господарям протипоказано. Інакше команда знову опиниться на самісінькому дні турнірної таблиці. Втім, продовжити переможну ходу в зустрічі з Жироною буде не просто. Каталонці, розлючені безвиграшною серією з 4-ох матчів, 2 з яких були програні, налаштовуються лише на перемогу. Чи вдасться її здобути в Льягостері?

5. Сарагоса – Вальядолід, Іспанія, Сегунда, 19-ий тур

Вальядолід достатньо переконливо виглядає в домашніх матчах, однак з результатами на виїзді у «біло-фіолетових» складається не завжди. Востаннє за межами рідної «Хосе Сорільї» команда Рубі перемагала ще в жовтні. Натомість, Сарагоса, хоч і не хапає зірок з неба, вдома виглядає на диво стабільно, зазнавши на «Ромареді» лише 1 поразки. Чи вдасться Вальядоліду, який прагне будь-що повернутись в Прімеру, переграти такого суперника, та ще й на його полі?

6. Луго – Понферрадіна, Іспанія, Сегунда, 19-ий тур

Луго, хоч і окупував місце всередині турнірної таблиці, але нічого собі ще не гарантував. Від зони вильоту команду відділяє лише 3 пункти, тож битись за очки потрібно в кожному матчі. А ось Понферрадіна веде боротьбу за місце в зоні плей-офф. «Біло-сині» наразі йдуть на 6-ому місці, от тільки на виїзді у підопічних Хосе Мануеля Діаса перманентно виникають проблеми. І 2 гостьових поразки поспіль – зайве тому підтвердження. Який результат Понферрадіна привезе з Луго?

7. Сабадель – Рекреатіво, Іспанія, Сегунда, 19-ий тур

Сабадель переживає справжню кризу. Востаннє «арлекіни» перемагали ще 1-ого листопада. Відтоді у 7-ми матчах команда Мікеля Ольме Форте зазнала 5-ти поразок при 2-ох нічиїх. Якщо так піде і далі, із Сегундою можна буде попрощатись. Не набагато кращі справи і в Рекреатіво, яке, зазнавши 5-ти поразок поспіль, впритул наблизилось до зони вильоту. Чи вдасться гостям перервати свою жахливу серію у виїзній зустрічі з одним із головних аутсайдерів чемпіонату?

8. Алькоркон – Бетіс, Іспанія, Сегунда, 19-ий тур

Алькоркон після 7-матчевої безпрограшної серії у попередньому турі зазнав прикрої поразки від хіхонського Спортінга, знову віддалившись від зони плей-офф. А ось Бетіс нині на ходу. Севільці виграли 4-ри зустрічі поспіль, продовжуючи гонитву за Лас-Пальмасом і все тим же хіхонським Спортінгом, які дещо пішли у відрив. Чи вдасться «зелено-білим» продовжити свою переможну ходу у виїзній зустрічі із впертим та амбітним Алькорконом?

9. Тенеріфе – Спортінг Хіхон, Іспанія, Сегунда, 19-ий тур

Спортнінг залишається єдиною командою в нинішньому сезоні Сегунди, яка не програла ще жодного поєдинку. І все було б чудово, але з 18-ти матчів половину хіхонці завершили внічию. Попри очевидну миролюбність, команда Абелардо Фернандеса – один з головних претендентів на підвищення в класі. На що очікувати від неї у виїзному протистоянні з Тенеріфе, яке, хоч і бореться за виживання, однак вдома в нинішньому чемпіонаті зазнало лише однієї поразки?  

10. Расінг – Нумансія, Іспанія, Сегунда, 19-ий тур

Расінг, який ще не так давно грав у Прімері, нині переживає перманентну кризу і тепер ризикує вилетіти вже навіть із Сегунди. Наразі безвиграшна серія сантандерців, які прозябають у зоні вильоту, нараховує вже 4-ри матчі і 3 з них були програні. Чи вдасться «горцям» зупинити своє падіння в домашній зустрічі з міцною Нумансією, яка не знає гіркоти поразок ось уже 9-ть турів поспіль?

11. Мозервелл – Абердін, Шотландія, 20-ий тур

Абердін розійшовся не на жарт. «Червоні», видавши серію з 6-ти перемог поспіль, увірвались на перше місце турнірної таблиці, де прагнуть протриматись якомога довше. Однак, зупинятись команді Дерека Маккінеса протипоказано – у спину дихає Селтік, який відстає лише на 1 пункт. Чи вдасться нестабільному Мозервелу, який бореться за виживання, зупинити переможну ходу Абердіна?

12. Партік Тісл – Данді Юнайтед, Шотландія, 20-ий тур

Данді Юнайтед, хоч і не вирізняється особливою стабільністю, чергуючи перемоги з поразками, але наразі є одним з головних претендентів на одну з трьох путівок в єврокубки. При цьому, внічию «крокодили» не грають вже 13-ть турів поспіль. Чи варто очікувати від Данді на компроміс у виїзній зустрічі із Партіком, який прозябає в нижній частині турнірної таблиці і зовсім не проти мирової?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 суботи, 3-ого січня.

Ми у Viber!