0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 307-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 307-ого тиражу лотереї «Спортпроноз», який складатиметься з матчів чемпіонату та Кубка Англії, а також чемпіонату Шотландії.

1. Сток Сіті – Манчестер Юнайтед, Англія, 20-ий тур

Вперше в нинішньому чемпіонаті середняк Прем’єр-ліги Сток Сіті зумів здобути 2 перемоги поспіль. Більше того, у поєдинках проти Евертона та Вест Бромвіча «гончари» не пропустили жодного м’яча у власні ворота. Але нинішній їх суперник – значно серйозніший. На рахунку Манчестер Юнайтед – серія з 9-ти матчів без поразок та 3-тя сходинка турнірної таблиці. Щоправда, жодної з 2-х попередніх виїзних зустрічей «червоні дияволи» виграти не зуміли, задовольнившись нічийними результатами. Чи зможуть підопічні Луї ван Гала перемогти у Сток-он-Тренті?

2. Саутгемптон – Арсенал (Лондон), Англія, 20-ий тур

У минулому турі Прем’єр-ліги Саутгемптону вдалося відібрати очки у лідера турнірних перегонів – Челсі. Нічия у матчі проти «синіх», безумовно, має додати «святим» впевненості у власних силах. Непогані результати демонструє останнім часом і Арсенал. Виїзна перемога над Вест Хемом дозволила «канонірам» наздогнати Саутгемптон за кількістю набраних очок. Наразі «святі», що йдуть 4-ми, випереджають лондонців лише за додатковими показниками. Чи вдасться комусь з суперників піти у відрив?

3. Халл Сіті – Евертон, Англія, 20-ий тур

Халл Сіті знаходиться у жахливій формі. Команда виграла лише один матч чемпіонату з попередніх 12-ти і в будь-який момент може опинитися у зоні вильоту. Непрості часи переживає і Евертон, який програв 3 свої попередні поєдинки і також скочується усе нижче щаблями турнірної таблиці. Місяць тому ці суперники зустрічалися між собою у Ліверпулі в матчі першого кола. Та гра не виявила переможця. Як буде цього разу?

4. КПР – Суонсі, Англія, 20-ий тур

КПР – типова домашня команда. Усі без винятку свої очки в нинішньому сезоні «обручі» здобули саме на власному полі, де не програють уже впродовж 6-ти матчів. Від зони вильоту підопічні Харрі Реднаппа відірвалися на відстань у 2 очки, але спокійно не можуть почуватися у жодному разі. Що стосується Суонсі, то «лебеді» в матчі минулого туру не просто поступилися Ліверпулю, але й зазнали своєї першої поразки з великим рахунком в чемпіонаті. Але на становище команди це особливо не вплинуло – валлійці, як і раніше, знаходяться в середині турнірної таблиці. Попередні 3 особисті зустрічі між КПР і Суонсі незмінно приносили успіх «лебедям». Чи до снаги лондонцям перервати цю неприємну для себе тенденцію?

5. Астон Вілла – Крістал Пелас, Англія, 20-ий тур

Вже тривалий час Астон Вілла не може здобути перемогу в Прем’єр-лізі. У попередніх 4-х турах команда здобула усього 2 очки і знаходиться на відстані 5-ти очок від трійки головних аутсайдерів. У ще гіршому становищі опинився Крістал Пелас. Безвиграшна серія «орлів» в сезоні становить 7 матчів. Звісно, такі результати аж ніяк не могли задовольнити керівництво клубу, тож наприкінці минулого тижня Крістал Пелас звільнив головного тренера Ніла Уорнока. Але й Кіту Міллену, що прийшов йому на зміну, поки не вдається підняти «орлів» із зони вильоту. Чи може один з аутсайдерів розраховувати на очки у Бірмінгемі?

6. Лестер – Ньюкасл, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Обігравши в гостях Халл Сіті у своєму попередньому матчі, Лестер перервав жахливу серію з 13-ти поєдинків без перемог. На черзі у підопічних Найджела Пірсона – зустріч з Ньюкаслом у Кубку Англії. «Сороки» не надто невдало провели кінцівку грудня, коли вилетіли з Кубка ліги та зазнали кількох поразок в чемпіонаті. Але зараз футболісти Ньюкасла вже подолали кризу і цілком можуть дозволити собі боротьбу на 2 фронти. Чого не скажеш про «лисів», головним завданням яких залишається все ж збереження прописки у Прем’єр-лізі. Лестеру не вдається перемогти Нькасл впродовж 9-ти матчів усіх турнірів. Чи зуміють «лиси» нав’язати боротьбу значно досвідченішому супернику цього разу?

7. Ротерхем – Борнмут, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Роттерхем останнім часом надто часто грає унічию. «Мельники» ділили очки у 6-ти з 8-ми своїх попередніх матчах. Але цього разу переможець їх дуелі проти лідера Чемпіоншипа Борнмута таки буде виявлений, адже мова йде про Кубок Англії. У минулому сезоні Борнмуту вдалося подолати кілька раундів Кубка, поки в 1/16 фіналу команда не спіткнулася на Ліверпулі. Зараз же «червоно-чорні» в першу чергу націлені на збереження лідерства в чемпіонаті, що дозволить команді пробитися до Прем’єр-ліги. Чи стане за таких умов Борнмут викладатися на повну в кубковому поєдинку?

8. Чарльтон – Блекберн, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Чарльтон та Блекберн – середняки Чемпіоншипа, кожен з яких наразі виглядає не найкраще. Так лондонцям не вдається виграти вже впродовж 7-ми матчів, а «бродяги», хоч і мають трохи вищі амбіції, відсвяткували успіх лише в одній грі з попередніх 6-ти. Цікаво, що трапилося це саме у поєдинку проти Чарльтона. 2 тижні тому Блекберн обіграв лондонців у матчі чемпіонату. Чи зуміють «еддікс» реваншуватися у кубковому поєдинку?

9. Хаддерсфілд – Рединг, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Виграші Хаддерсфілда та Рединга в матчах попереднього туру Чемпіоншипа стали швидше винятком з правил, ніж закономірністю. Загалом же команди знаходяться у нижній частині турнірної таблиці. Та й взагалі, останнім часом обидва клуби нечасто тішать перемогами власних прихильників. Тож Кубок Англії – ще один шанс для команд підтвердити, що вони чогось варті. Хто з суперників скористається можливістю пробитися до наступного раунду змагань?

10. Престон – Норвіч, Кубок Англії, 1/32 фіналу

На відміну від багатьох інших команд, Престон, що виступає у Лізі 1 та веде боротьбу за повернення до Чемпіоншипа, розпочав свої виступи у Кубку Англії з самого початку. «Білосніжні» вже встигли успішно подолати 2 раунди турніру, здолавши на своєму шляху маловідомі клуби нижчих ліг. Першим же серйозним випробуванням для Престона стане зустріч з Норвічем. «Канарки» ще минулого сезону виступали у Прем’єр-лізі, але влітку понизилися в класі. Чи вдасться «білосніжним» пройти ще далі, обігравши представника Чемпіоншипа?

11. Донкастер – Брістоль Сіті, Кубок Англії, 1/32 фіналу

У цій парі зійдуться 2 представники Ліги 1, які також ведуть боротьбу з першого раунду Кубка. У той час, як Донкастер, не зважаючи на кілька вдало проведених останніх матчів, є усього лише середняком 3-го за престижністю дивізіону англійського футболу, то Брістоль Сіті цей самий дивізіон впевнено очолює. На рахунку «малиновок» - 5 перемог в 6-ти попередніх матчах усіх турнірів і, вочевидь, вони не збираються збавляти обертів. Чи зуміє Брістоль Сіті ще раз в нинішньому сезоні здолати Донкастер, так як це він вже раніше зробив у матчі чемпіонату?

12. Сент-Міррен – Кілмарнок, Шотландія, 19-ий тур

Сент-Міррен продовжує відчайдушну боротьбу за збереження прописки у Прем’єр-лізі. Завдяки довгоочікуваній перемозі у матчі попереднього туру, «святим» вдалося залишити останнє місце турнірної таблиці, але це – аж ніяк не привід заспокоюватися. Перервав наприкінці грудня свою тривалу безвиграшну серію і Кілмарнок. Щоправда, шансів пробитися до першої шістки, яка поведе боротьбу за розподіл місць у єврокубках на 2-му етапі чемпіонату, команда має небагато. Чим завершиться дуель між аутсайдером та середняком шотландської Прем’єр-ліги?

Свої ставки Ви можете зробити до 14.40 четверга, 1-ого січня. 

Ми у Viber!