0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 306-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 306-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів англійських Прем’єр-Ліги та Чемпіоншипа.

1. Тоттенхем – Манчестер Юнайтед, Англія, 19-ий тур

Центральний матч чергового туру англійської Прем’єр-Ліги. Тоттенхем не полишає надій зачепитись за місце в топ-четвірці та спробувати себе в Лізі чемпіонів. «Шпори» набрали достатньо хорошу форму, вигравши 3 матчі поспіль. От тільки продовжити її в зустрічі з МанЮнайтед буде не просто. «Червоні дияволи» не позбавлені амбіцій вклинитись в боротьбу за чемпіонство, тож на «Уайт Харт Лейн» їдуть за 3-ма очками. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

2. Вест Хем – Арсенал Лондон, Англія, 19-ий тур

Вест Хему не позаздриш. Після важкої дуелі проти Челсі на «молотобійців» чекає ще одне лондонське дербі – цього разу проти Арсеналу. Обидві команди ведуть боротьбу за місце в топ-четвірці, тож їхня очне протистояння обіцяє стати надзвичайно принциповим і впертим. У кого більше шансів на успіх?

3. Астон Вілла – Сандерленд, Англія, 19-ий тур

Астон Вілла та Сандерленд, вочевидь, ще не до кінця відійшли від святкування Різдва - обидві команди з поразок розпочали святковий марафон, тож в очній дуелі спробують реабілітуватись за п’ятничні осічки. З огляду на господарський статус, більше шансів на успіх у бірмінгемців, однак «чорні коти», традиційно, відзначаються надзвичайно впертим характером і просто так не здадуться. Чи вдасться команді Маурісіо Почеттіно привезти очки з «Вілла Парк»?

4. КПР – Крістал Пелас, Англія, 19-ий тур

Ще один різновид лондонського дербі. КПР, попри п’ятничну поразку від Арсеналу, продемонстрував достатньо якісний футбол і в домашній зустрічі проти Крістал Пелас налаштовується лише на перемогу. Тим більше, що головний нападник «рейнджерів» Чарлі Остін цілком здоровий і готовий грати. От тільки в «орлів» свої плани на гру і вони навряд чи сподобаються господарям. Чого очікувати від дуелі команд, які борються за виживання?

5. Ньюкасл – Евертон, Англія, 19-ий тур

Протистояння команд, які нині на спаді, але при тому не позбавлені амбіцій зайняти місце в зоні єврокубків. Господарський статус дає деяку перевагу Ньюкаслу, однак на користь Евертона говорить статистика. «Іриски» не програють «сорокам» 5-ть матчів поспіль – 4-ри перемоги та 1 нічия. Чи вдасться мерсисайдцям продовжити цю серію на «Сент Джеймс Парк»?

6. Блекберн – Мідлсбро, Англія, Чемпіоншип, 24-ий тур

Блекберн загальмував. «Бродяги», які ще не так давно були серед лідерів Чемпіоншипу, у 5-ти попередніх турах здобули лише 1 перемогу при 3-ох! поразках. Якщо так піде і далі, про повернення в еліту можна забути. Натомість, Мідлсбро демонструє прекрасну форму. З 10-ти попередніх матчів чемпіонату «боро» програли лише 1 і нині всерйоз розраховують вклинитись в боротьбу за дві прямі путівки до Прем’єр-Ліги. На що очікувати від гостей у виїзному протистоянні з розлюченим останніми невдачами Блекберном?

7. Кардіфф – Уотфорд,  Англія, Чемпіоншип, 24-ий тур

Останнім часом гра Уотфорда нагадує «гойдалки». Після 4-ох поспіль поразок «шершні» видали серію з 3-ох перемог. Щоправда, в попередньому турі команда Славіши Йокановіча знову програла. Чи вдасться «жовтій армії» здобути 3 очки у виїзному протистоянні з нестабільним Кардіффом, який не може перемогти ось уже 4-ри тури поспіль?

8. Міллуол – Борнмут, Англія, Чемпіоншип, 24-ий тур

Схоже, виліт з Кубка Англії пішов Борнмуту лише на користь. Безпрограшна серія «вишень» нараховує вже 14-ть матчів, 11-ть! з яких були виграні. Нині підопічні Едді Хау впевнено лідирують в Чемпіоншипі. Чи вдасться Міллуолу, який відчайдушно бореться за виживання, зупинити кращу на сьогодні команду чемпіонату?

9. Редінг – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 24-ий тур

Норвіч, здається, прокинувся. «Канарки» не програють ось уже 4-ри тури поспіль, здобувши 3 перемоги при одній нічиїй. Якщо так піде і далі, команда Ніла Адамса матиме всі шанси втрутитись в боротьбу за розподіл путівок у Прем’єр-Лігу. Попереду – важкий виїзд у Редінг. «Роялс» ведуть боротьбу за виживання, тож очки просто так нікому не даруватимуть. Чи вдасться господарям подужати міцний та амбітний Норвіч?

10. Вулверхемптон – Брентфорд, Англія, Чемпіоншип, 24-ий тур

Після 5-ти поспіль поразок Вулверхемптон не програє вже 3 тури – 2 перемоги та 1 нічия. Якщо «вовкам» вдасться подужати Брентфорд, у них з’явиться достатньо непоганий шанс знову заявити про свої претензії на місце у топ-6. От тільки Брентфорд з цим навряд чи погодиться. «Бджоли» самі не проти вийти в еліту, тож від 3-ох очок точно не відмовляться. Як завершиться це протистояння?

11. Хаддерсфілд – Болтон, Англія, Чемпіоншип, 24-ий тур

Болтону набридло прозябати у підвалі Чемпіоншипу, тож «мандрівники» з усіх сил рвуться наверх. Команда Ніла Ленона не програє вже 8 турів поспіль – 5 перемог і 3 нічиї. Якщо «білі» не зупинятимуться, хтозна, можливо, і втрутяться в боротьбу за вихід до Прем’єр-Ліги. Чи вдасться малостабільному Хаддерсфілду, який веде боротьбу за виживання, зупинити такого суперника?

12. Блекпул – Роттерхем, Англія, Чемпіоншип, 24-ий тур

Після 4-ох турів без поразок Блекпул знову взявся за старе. «Мандарини» зазнали 2-ох поразок поспіль, ще більше вкоренившись на останньому місці в турнірній таблиці Чемпіоншипу. У випадку поразки від Роттерхема – конкурента в боротьбі за виживання, справи в команди Лі Кларка стануть ще більш безнадійними. На що очікувати від Блекпула в домашній дуелі з «мельниками»?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.55 неділі, 28-ого грудня.

Ми у Viber!