0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 305-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 305-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів англійських Прем’єр-ліги та Чемпіоншипа, чемпіонату Бельгії, а також шотландських Прем’єр-ліги та Чемпіоншипа.

1. Крістал Пелас – Саутгемптон, Англія, 18-ий тур

Крістал Пелас продовжує балансувати на межі потрапляння у зону вильоту. Команда не може перемогти вже впродовж 5-ти матчів чемпіонату поспіль, тож ще одна невдача перетворить «орлів» на одного з головних аутсайдерів ліги. А от Саутгемптону, після жахливої серії з 5-ти поразок в усіх турнірах, в матчі минулого туру нарешті вдалося перемогти. Тож «святі» продовжують зберігати шанси на одне з місць в єврокубках. Чи вдасться Крістал Пелас перервати свою тривалу безвиграшну серію у матчі проти непростого суперника?

2. Брентфорд – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 23-ій тур

Дебютанту Чемпіоншипа Брентфорду не знадобився час для того, аби закріпитися в 2-му за силою англійському дивізіоні. Нахабні «бджоли» одразу повели боротьбу за найвищі місця і наразі всерйоз претендують на вихід до Прем’єр-ліги. На рахунку новачків 7 перемог у 8-ми попередніх турах і 3-тє місце турнірної таблиці. Цього разу Брентфорд поміряється силами з іншим претендентом на підвищення в класі – Іпсвічем. «Синьо-білі» не програють вже впродовж 9-ти поєдинків і випереджають Брентфорд на одне очко. Чи під силу «бджолам» обіграти свого безпосереднього конкурента, випередивши його заразом в турнірній таблиці?

3. Чарльтон – Кардифф, Англія, Чемпіоншип, 23-ій тур

Чарльотон та Кардифф – середняки Чемпіоншипа, які мають однакову кількість очок. Обидва клуби знаходяться не в найкращій формі. Так «еддікс» залишається без перемог впродовж 5-ти поєдинків поспіль, а валлійці, які ще минулого сезону виступали у Прем’єр-лізі, здобули лише очко в 3-х попередніх зустрічах. Хто з суперників виглядатиме переконливіше на стадіоні «Веллі» у Лондоні?

4. Бірмінгем – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 23-ій тур

З попередніх 8-ми матчів Чемпіоншипа Бірмінгем програв лише один, що є дуже хорошим результатом для «синіх», які вже встигли привчити усіх до своєї нестабільності. Настільки чудова форма дозволила команді залишити низи турнірної таблиці і піднятися в її середину. Що стосується Дербі Каунті, то «барани» вже 2-ий сезон поспіль ведуть боротьбу за вихід до Прем’єр-ліги. Але, разом з тим, останнім часом підопічні Стіва Макларена трохи здали свої позиції. Футболісти Дербі Каунті здобули тільки одну перемогу в 4-х попередніх турах. Чого очікувати від «баранів» у виїзному поєдинку проти Бірмінгема?

5. Болтон – Блекберн, Англія, Чемпіоншип, 23-ій тур

Жахливий старт Болтона лишився в минулому. Нині «рисаки» виглядають доволі боєздатним клубом, на рахунку якого – серія з 7-ми матчів без поразок. А м’ячів у власні ворота підопічні Ніла Леннона не пропускають вже впродовж 4-х зустрічей. Черговим випробуванням для Болтона стане поєдинок проти міцного Блекберна. «Бродяги» не полишають надій втрутитися в боротьбу за найвищі місця, але 2 поразки в 3-х попередніх матчах дещо погіршили їх шанси. Чи зуміє Болтон, що продовжує відроджуватися, здобути максимальну кількість очок у поєдинку проти «бродяг»?

6. Брайтон – Рединг, Англія, Чемпіоншип, 23-ій тур

Брайтон – один з аутсайдерів Чемпіоншипа. «Чайки», які перебувають у зоні вильоту, виграли лише один матч з 15-ти попередніх. Зважаючи на це, можна спрогнозувати, що на команду очікує важка боротьба за виживання і якщо «чайки» не покращать власні результати – розставання з Чемпіоншипом їм не уникнути. Не може себе почувати у безпеці і Рединг. «Королівські» випереджають Брайтон усього на 6 очок і, враховуючи їх нинішній не найкращий стан, також у будь-який момент можуть приєднатися до компанії головних невдах. Чи вдасться Брайтону зупинити своє падіння, обігравши Рединг?

7. Ротерхем – Хаддерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 23-ій тур

Лише в минулому турі Ротерхему вдалося перервати жахливу 9-матчеву серію без перемог. В гостях «мельники» зуміли обіграти одну з найгірших команд ліги – Уїган, що дозволило «червоно-білим» на 5 очок відірватися від зони вильоту. Але уся боротьба за виживання – ще попереду. Те ж саме можна сказати і про Хаддерсфілд. «Тер’єри» також нечасто тішать своїх прихильників успішними результатами і мають таку ж кількість очок, як і Ротерхем, випереджаючи «мельників» лише за додатковими показниками. Чи зуміє Ротерхем здолати Хаддерсфілд, скориставшись перевагою власного поля?

8. Кортрейк – Гент, Бельгія, 21-ий тур

Кортрейк не втомлюється дивувати. Тиждень тому «червоні» здобули свою 6-ту перемогу в 7-ми попередніх поєдинках чемпіонату і наразі посідають 3-тє місце турнірної таблиці. Веде боротьбу за місце в єврокубках і Гент. «Буйволи» йдуть 6-ми, хоча й відстають від Кортрейка тільки на 3 очки. Проблема лише в тому, що останнім часом Гент серйозно пригальмував, здобувши лише 2 пункти у 4-х попередніх матчах. Не на користь «буйволів» і статистика особистих зустрічей – 3 попередні поєдинки між цими суперниками незмінно приносили перемоги Кортрейку. Чи виявляться «червоні» сильнішими і цього разу?

9. Зюльте-Варегем – Шарлеруа, Бельгія, 21-ий тур

Зюльте-Варегем починає виходити з кризи і покращувати свої турнірні результати. 2 перемоги поспіль дозволили представникам Західної Фландрії віддалитися на відстань у 5 очок від зони вильоту. Значно вищими, ніж боротьба за виживання, є амбіції Шарлеруа. «Зебри» виграли 5 з 6-ти своїх попередніх поєдинків, що дозволяє їм посідати 5-те місце турнірної таблиці. За сприятливих умов, команда може піднятися і вище. Але для цього «чорно-білим» слід перемагати в гостях Зюльте-Варегем. Чи впорається Шарлеруа з цим завданням?

10. Сент-Джонстон – Данді Юнайтед, Шотландія, 18-ий тур

Після провального старту, за останні 2 місяці Сент-Джонстон набрав відмінну форму. Команда не програє уже впродовж 7-ми матчів чемпіонату, здобувши перемоги в 5-ти з них. Та все ж, невдалий початок сезону дається взнаки, тож вище 6-го місця «святим» піднятися поки не вдається. Значно рівніше і стабільніше проводить нинішній чемпіонат Данді Юнайтед. Після останньої перемоги «мандарини» піднялися на 2-гу сходинку турнірної таблиці і прагнуть там закріпитися. Щоправда, в гостях Данді Юнайтед традиційно виглядає не надто переконливо. Чи зуміє Сент-Джонстон відібрати очки в одного з лідерів?

11. Мозервелл – Партік Тісл, Шотландія, 18-ий тур

Віце-чемпіон Шотландії 2-х останніх сезонів Мозервелл нині переживає непрості часи. Не зважаючи на 4 очки, здобуті командою в 2-х попередніх турах, «жовто-червоні» продовжують знаходитися в числі аутсайдерів шотландської Прем’єр-ліги, серйозно відставши навіть від середняків. Що стосується Партік Тісла, то для цього клубу перебувати в нижній частині турнірної таблиці – справа звична. Команда з Глазго не програє вже впродовж 3-х турів поспіль і на 6 очок випереджає Мозервелл. Чи вдасться «жовто-червоним» скоротити відставання від столичних футболістів?

12. Хайбернінан – Глазго Рейнджерс, Шотландія, Чемпіоншип, 18-ий тур

Хайберніан не полишає надій з першої спроби повернутися до Прем’єр-ліги. Команда виграла 2 попередні зустрічі і, посідаючи 3-тє місце, продовжує погоню за своїм нинішнім суперником – Глазго Рейнджерсом, від якого відстає на 7 очок. «Світло-сині» ще більше скучили за елітою, де не виступали більше 2-х років. «Рейнджерам», що йдуть 2-ми, вже навряд чи вдасться наздогнати лідера – Хартс, тож головне завдання команди – втриматися на своїй нинішній позиції. У матчі першого кола Хайберніан несподівано обіграв Глазго Рейнджерс в гостях. Чи зуміють «світло-сині» взяти реванш за ту поразку?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 суботи, 26-ого грудня. 

Ми у Viber!