0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 304-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 304-ого тиражу, який складатиметься з матчів чемпіонатів Англії, Франції, Німеччини та іспанських Прімери і Сегунди.

1. Ліверпуль – Арсенал Лондон, Англія, 17-ий тур

Центральний матч чергового туру англійської Прем’єр-Ліги. Перемога, наче повітря, потрібна обом командам. Ліверпуль після останніх невдач опинився вже в другій десятці команд Прем’єр-Ліги, а ось Арсенал, перегравши тиждень тому Ньюкасл, впритул наблизився до топ-четвірки, куди прагне потрапити за підсумками сезону. У минулому чемпіонаті мерсисайдці розтрощили лондонців на «Анфілді» з принизливим рахунком 5:1. Чи вдасться підопічним Арсена Венгера помститись за те фіаско?

2. Бордо – Ліон, Франція, 19-ий тур

Бордо, попри невиразні результати в останніх матчах, продовжує претендувати на місце в топ-трійці та путівку в Лігу чемпіонів. Щоб мрії стали реальністю, «жирондинцям» потрібно обов’язково перемагати Ліон. Щоправда, зробити це буде надзвичайно складно. «Ткачі» набрали фантастичну форму - у 10-ти попередніх турах Ліги 1 команда Юбера Фурньє здобула 8! перемог і зупинятись, схоже, не збирається. Чи стане Бордо черговою жертвою Ліону?

3. Атлетік Більбао – Атлетіко Мадрид, Іспанія, 16-ий тур

Домашня поразка в попередньому турі від Вілярреалу дорого коштувала мадридському Атлетіко. Від лідируючого Реалу «матрацники» відстають уже на 7 очок і найближче майбутнє нічого хорошого їм не віщує. Вояж до Більбао, і Дієго Сімеоне це розуміє, буде неймовірно складним. Місцевий Атлетік уже оговтався від провального старту сезону і в зустрічі зі «смугастими» всерйоз розраховує на очки. Тим більше, що завдання зайняти місце в зоні єврокубків ніхто не скасовував. На що очікувати від «атлетичного» дербі?

4. Гранада – Хетафе, Іспанія, 16-ий тур

Криза Гранади продовжується. Андалусійці не можуть перемогти вже 11-ть! турів поспіль, зазнавши за цей час 7-ми! поразок. Більше того, в цих матчах команда Хоакіна Капарроса забила лише 5 м’ячів. Перервати смугу невдач Гранада розраховує в домашній зустрічі проти Хетафе. От тільки «сині» теж не проти розжитись 3-ма очками. Тим більше, що після нічиї з Барселоною в попередньому турі підопічні Косміна Контри перебувають на емоційному підйомі. На що очікувати від Хетафе у Гранаді?

5. Вальядолід – Барселона-Б, Іспанія, Сегунда, 18-ий тур

Під кінець року Вальядолід втратив форму – у 6-ти попередніх турах команда Рубі здобула лише 1 перемогу при 3-ох поразках, однак усе ще претендує на вихід до Прімери, відстаючи від хіхонського Спортінга, що йде другим, лише на 4 пункти. Наступний суперник – Барселона-Б, яка, традиційно, бовтається в нижній частині турнірної таблиці Сегунди. Чи вдасться Вальядоліду переграти такого суперника, знову заявивши про свої претензії на прямий квиток до Прімери?

6. Леганес – Рекреатіво, Іспанія, Сегунда, 18-ий тур

До очної дуелі Леганес і Рекреатіво підходять з ідентичними показниками. Після 17-ти турів в обох команд по 5 перемог, 5 нічиїх і 7 поразок. От тільки якщо господарі останнім часом виглядають більш-менш стабільно, то гості програли 4-ри матчі поспіль. Чи вдасться Леганесу зупинити своє падіння у виїзній зустрічі з Рекреатіво?

7. Торіно – Дженоа, Італія, 16-ий тур

Попри поразку в попередньому турі від Роми, Дженоа залишається одним з головних претендентів на 3-тє місце та квиток у Лігу чемпіонів. Наразі від Наполі, яке замикає топ-трійку, «грифони» відстають лише на 1 пункт, тож до Турину їдуть виключно за перемогою. От тільки місцеві «бики» просто так 3 очки не віддадуть. Торіно, оформивши вихід у плей-офф Ліги Європи, налаштований покращити своє становище в чемпіонаті і в домашній зустрічі з Дженоа докладе всіх зусиль для перемоги. Чи під силу команді Джампьєро Вентури подужати такого суперника?

8. Аталанта – Палермо, Італія, 16-ий тур

Гойдалки Аталанти продовжуються. Бергамці в нинішньому сезоні ще жодного разу не здобули 2 перемоги поспіль, а ось програють доволі часто. Після 15-ти турів від зони вильоту команду Стефано Колантуоно відділяє лише 2 пункти. Натомість, Палермо після провального старту не програє в чемпіонаті вже 7 матчів поспіль, вигравши 4-ри з них. Нині сицилійці перебувають на 10-ому місці, але не проти замахнутись і на більше. Чи вдасться «острів’янам» продовжити свою безпрограшну серію в Бергамо?

9. Герта – Хоффенхайм, Німеччина, 17-ий тур

Якщо Герта уникне поразки в домашньому протистоянні з Хоффенхаймом, уперше в нинішньому сезоні не програватиме 3 тури поспіль. От тільки «селяни» з цим навряд чи погодяться. Підопічні Маркуса Гісдоля, попри 5-ть поразок у 7-ми попередніх турах, продовжують претендувати на місце в зоні єврокубків, тож у Берліні обов’язково спробують перемогти. На що поставити в цьому поєдинку?

10. Фрайбург – Ганновер, Німеччина, 17-ий тур

Фрайбург з 7-ми домашніх матчів у нинішньому сезоні БундесЛіги виграв  лише 1 при 4-ох нічиїх і 2-ох поразках. Поліпшити цю статистику команда Крістіана Штрайха сподівається в зустрічі з Ганновером, якому не програє вдома вже 3 поєдинки поспіль – 2 перемоги та 1 нічия. Чи вдасться «96-им» перервати цю серію, знову заявивши про свої претензії на місце в зоні єврокубків?

11. Арука – Марітіму, Португалія, 14-ий тур

Арука після 2-ох перемог у вересні потрапила в глибоку кризу. Команда Педру Емануеля не може виграти вже 8 матчів чемпіонату поспіль, 6-ть з яких були програні. І перервати цю серію в домашній зустрічі з Марітіму буде не просто. Хоча шанси в господарів, безумовно, будуть. Їхній суперник вкрай невдало грає на виїзді, зазнавши у 7-ми гостьових поєдинках 6-ти поразок. Чим усе завершиться цього разу?

12. Насьонал – Спортінг Ліссабон, Португалія, 14-ий тур

Лісабонський Спортінг щороку заявляє про свої претензії на чемпіонський титул у Португалії, однак «левам» постійно чогось бракує. Після 13-ти турів команда Марку Сілви займає лише 5-те місце і тепер поїде погостювати на Мадейру. Однак, на ласкавий прийом від острів’ян ліссабонцям розраховувати не варто. Місцевий Насьонал вдома грає з особливим завзяттям і очки просто так нікому не роздає. Чи вдасться господарям пригальмувати Спортінг, який і без того не вирізняється особливою стабільністю?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 21-ого грудня.

Ми у Viber!