0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 303-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 303-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Іспанії, Франції, англійських Прем’єр-ліги та Чемпіоншипа, Німеччини, Нідерландів та Португалії.

1. Леванте – Реал Сосьєдад, Іспанія, 16-ий тур

Нічийна епідемія, яка охопила Леванте – продовжується. Команда завершила унічию 4 свої попередні поєдинки у всіх турнірах. Наступним суперником «жабенят» стане їх сусід по нижній частині турнірної таблиці – Реал Сосьєдад. «Біло-сині» проводять жахливий сезон, знаходячись на відстані усього 3-х очок від зони вильоту. У 2-х поєдинках попереднього сезону між Леванте та Реал Сосьєдадом уболівальники так і не дочекалися жодного забитого м’яча. Чи будуть команди результативнішими цього разу?

2. Ейбар – Валенсія, Іспанія, 16-ий тур

Під кінець першої половини чемпіонату один з дебютантів Прімери Ейбар достатньо комфортно почувається у середині турнірної таблиці змагань. В матчі минулого туру «зброярі» відстояли нічию на виїзді проти грізної Севільї, загалом же команда не програє впродовж 3-х турів, набравши у цих поєдинках 7 очок. Що стосується Валенсії, то «кажани» за останній час дещо здали свої позиції, хоча й надалі реально претендують на місце в зоні Ліги чемпіонів. Чи вдасться не завжди стабільним левантійцям здобути максимальний результат у Ейбарі?

3. Райо Вальєкано – Еспаньол, Іспанія, 16-ий тур

Результати, які наразі демонструє Райо Вальєкано – не вражають. Команда не може виграти впродовж 4-х матчів у всіх турнірах, встигнувши за цей час вилетіти з Кубка Іспанії та погіршити своє становище в чемпіонаті. Один з клубів, яким вдалося наздогнати та випередити мадридців, став Еспаньол, який тепер має стільки ж очок, як «бджоли», але, при цьому – кращі додаткові показники. На рахунку каталонців – 4 перемоги у 5-ти попередніх поєдинках різних змагань, щоправда, на виїзді «папуги» в нинішньому чемпіонаті ще жодного разу не вигравали. Чи зуміє Райо Вальєкано скористатися перевагою власного поля і перервати власну безвиграшну серію?

4. Мец – Монако, Франція, 19-ий тур

Падіння Меца триває. Команда не виграє впродовж 6-ти турів поспіль, у яких «темно-бордові» здобули лише одне очко. Наразі підопічні Альбера Картьє знаходяться на відстані усього 2-х пунктів від зони вильоту, тож, якщо найближчим часом ситуація не покращиться, ризикують потрапити до трійки головних невдах. Інша річ – Монако. «Червоно-білим», нарешті, вдалося знайти свою гру, про що свідчить серія з 5-ти матчів без поразок у всіх турнірах. Чи вдасться монегаскам продовжити свою переможну ходу, здолавши одного з аутсайдерів?

5. Лор’ян – Нант, Франція, 19-ий тур

Лор’ян уже не виглядає настільки безнадійно, як іще кілька місяців тому. З 5-ти попередніх матчів чемпіонату «мерлузові» програли лише один, що дозволило клубові не лише залишити зону вильоту, але й відірватися від неї на 3 очки. Особливо впевнено команда Сільвена Ріполя з недавніх пір почувається на власному полі, де не так давно відібрала очки навіть у лідера турнірних перегонів – Марселя. Черговим суперником Лор’яна стане Нант, який в минулому турі, обігравши вдома Бордо, перервав власну 4-матчеву серію без перемог у Лізі 1. Чи означає це, що «канарки» знову готові боротися за місця у єврокубках – покаже поєдинок у Лор’яні.

6. Кан – Бастія, Франція, 19-ий тур

Кан продовжує розчаровувати власних прихильників. Безвиграшна серія «червоно-синіх» в Лізі 1 налічує уже 7 поєдинків. Тож нікого не дивує останнє місце туірнірної таблиці, яке нині посідає команда. Цього разу Кан поміряється силами з іншим клубом із зони вильоту – Бастією. Ще 2 тижні тому саме корсіканці були найгіршою командою чемпіонату. Але домашня перемога над Ренном у поєдинку попереднього туру, дозволила Бастії піднятися на 2 сходинки догори. Чого очікувати від протистояння 2-х борців за збереження прописки у еліті?

7. Халл Сіті – Суонсі, Англія, 17-ий тур

Для Халл Сіті настали складні часи. Команда не може перемогти впродовж 9-ти турів Прем’єр-ліги поспіль, перетворившись на одного з головних претендентів на пониження в класі. Нині «тигри» йдуть передостанніми, хоча відстають від рятівного 17-го місця усього на 2 очки. Тож уся боротьба – ще попереду. Пригальмував останнім часом і Суонсі, який виграв лише один з 5-ти попередніх матчів чемпіонату. Щоправда, очок, здобутих раніше, «лебедям» поки цілком вистачає, щоб спокійно почуватися в середині турнірної таблиці. Чи вдасться Халл Сіті здобути свою першу перемогу за більш ніж 2 місяці?

8. КПР – Вест Бромвіч, Англія, 17-ий тур

Вже впродовж тривалого часу КПР чергує домашні перемоги з виїзними поразками. Але такий графік поки не дозволяє «обручам» залишити зону вильоту. Цього разу протистояти підопічним Харрі Реднаппа буде Вест Бормвіч. «Дрозди» випереджають КПР усього на 3 очки. У попередніх 2-х турах команда Алана Ірвіна здобула 4 пункти, не пропустивши жодного м’яча у власні ворота, що свідчить про те, що криза, яку переживали футболісти Вест Бромвіча – лишилася вже позаду. Чи зуміють «дрозди» розвинути свій успіх на «Лофтус Роуд» у Лондоні, де місцевий КПР традиційно виглядає дуже сильно?

9. Редінг – Уотфорд, Англія, Чемпіоншип, 22-ий тур

Після вильоту з Прем’єр-ліги 2 сезони тому, Редінг перетворився на звичайного середняка Чемпіоншипа. «Біло-сині» виграли лише один матч чемпіонату з попередніх 5-ти і розташувалися на скромному 16-му місці турнірної таблиці. Найболючішої в сезоні поразки Редінг зазнав у поєдинку попереднього туру, коли поступився Бірмінгему – 1:6. А от для Уотфорда нинішній місяць складається якнайкраще. «Рогаті» здобули 2 перемоги поспіль, перервавши таким чином тривалу серію невдач. Завдяки цьому, Уотфорд піднявся на 6-ту позицію, знову всерйоз включившись у боротьбу за підвищення у класі. Чи вдасться Редінгу зупинити переможну ходу «рогатих»?

10. Аугсбург – Боруссія (Менхенгладбах), Німеччина, 17-ий тур

Навіть поразки Аугсбурга у матчах 2-х попередніх турів не здатні зіпсувати враження від відмінно проведеної командою першої половини чемпіонату. Наразі «фюггери» посідають 6-те місце, ведучи боротьбу за місця у єврокубках. У своєму заключному матчі перед зимовою перервою Аугсбург прийматиме 3-тю на сьогодні команду Бундесліги – менхенгладбахську Боруссію. Але якщо підопічні Маркуса Вайнцирля під кінець року трохи здали, то «жеребці» навпаки – набрали відмінну форму. В усіх турнірах менхенгладбахці не програють впродовж 4-х матчів, 3 з яких – виграли. Чи зуміє команда Люсьєна Фавра досягти сприятливого результату в Аугсбурзі та завершити перше коло в трійці призерів?

11. Камбуур – Зволле, Нідерланди, 17-ий тур

Здається, в гостях Камбууру грати значно зручніше, ніж за підтримки рідних уболівальників. Судіть самі: перемагають останнім часом леуварденці лише на виїзді, у той час як у 3-х попередніх домашніх зустрічах – програли. Настільки нестабільні результати не дозволяють «жовто-синім» піднятися вище 7-го місця, але й такий результат – непогане досягнення для скромної команди. А от у Зволле – амбіції значно вищі. На рахунку підопічних Рона Янса – 4 перемоги у 5-ти останніх турах і сенсаційна 3-тя сходинка турнірної таблиці. Чи зуміє Зволле втриматися на своїй нинішній позиції після візиту до Леувардену?

12. Ешторил – Гімараеш, Португалія, 14-ий тур

Гра на 2 фронти не найкращим чином позначилася на результатах Ешторила в нинішньому сезоні. Тож після 4-го місця за підсумками минулого чемпіонату, наразі «канарки» посідають лише 11-ту сходинку турнірної таблиці. Не програє Ешторил уже достатньо давно, але 5 з 6-ти своїх попередніх поєдинків у всіх турнірах звів унічию. Значно краще нині виглядає Гімараеш. «Завойовники» несподівано для багатьох вирішили кинути виклик знаним лідерам португальського футболу – Бенфіці та Порту. Від перших команда відстає на 6 очок, а 2-им – поступається лише за додатковими показниками. Щоправда, у 2-х попередніх поєдинках чемпіонату Гімараеш також поділив очки зі своїми опонентами. Чи визначать настільки миролюбні суперники сильнішого цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 20-ого грудня.

Ми у Viber!