0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 302-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 302-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Німеччини та кубкових турнірів Франції, Іспанії та Нідерландів.

1. Борусія Дортмунд – Вольфсбург, Німеччина, 16-ий тур

Ще би півроку тому дортмундська Борусія була беззаперечним фаворитом зустрічі проти Вольфсбурга. Однак, часи змінились. Команда Юргена Клоппа, принаймні, в БундесЛізі, не втомлюється розчаровувати, розмістившись після 15-ти турів у підвалі турнірної таблиці. З 12-ти попередніх матчів чемпіонату «бджоли» виграли лише 2 при 8-ми! поразках. Натомість, «вовки» набрали відмінний хід, упевнено втримуючи другу сходинку слідом за мюнхенською Баварією. Щоправда, на вихідних підопічні Дітера Хеккінга несподівано поділили очки в домашній дуелі зі скромним Падерборном. Чого очікувати від «зелено-білих» у Дортмунді?

2. Хоффенхайм – Байер, Німеччина, 16-ий тур

Битва за місце під лігочемпіонівським сонцем. Байер за підсумками 15-ти турів займає третю позицію – Хоффейхайм на 4-ри сходинки нижче, але при цьому відстає лише на 1 пункт, тож у випадку перемоги випередить леверкузенців. От тільки «фармацевти» - вкрай незручний суперник для «селян». З 10-ти попередніх матчів між командами Байер виграв 8 при одній поразці – вона сталась у минулому сезоні. Чи вдасться Хоффенхайму подужати такого опонента?

3. Падерборн – Шальке, Німеччина, 16-ий тур

Шальке, вийшовши у плей-офф Ліги чемпіонів, дозволив собі розслабитись. Лише цим можна пояснити поразку гельзенкірхенців у домашній зустрічі з кризовим Кельном, яка сталася на вихідних. Реабілітуватись за те фіаско «плути» спробують в Падерборні. От тільки підопічні Андре Брайтенрайтера – не хлопчики для биття. Особливо, коли мова йде про матчі на рідній «Бентелер арені». З 8-ми матчів домашніх матчів чемпіонату Падерборн програв лише 1. Чи під силу Шальке стати другою командою, яка переможе «нуль сьомих» на їхньому полі?

4. Гамбург – Штутгарт, Німеччина, 16-ий тур

Штутгарт, хоч останнім часом дещо і додав, але все одно лишається на останньому місці турнірної таблиці. Наступним випробуванням для бідолашних «швабів» стане домашня дуель з Гамбургом, який особливою стабільністю в нинішньому сезоні також не вирізняється. Щоправда, під кінець року «динозаври» дещо покращили свою форму. Наприклад, з 4-ох попередніх матчів чемпіонату підопічні Йозеффа Цинбаера виграли 2 при одній поразці. Що очікувати від дуелі команд, які з останніх сил борються за виживання?

5. Кельн – Майнц, Німеччина, 16-ий тур

На початку сезону Кельн був однією з найкомпромісніших команд БундесЛіги – зі стартових 4-ох матчів чемпіонату 3 «козли» завершили миром. От тільки з того часу команда Петера Штогера жодного разу не зіграла внічию, а це 11-ть поєдинків поспіль. Зовсім інша справа – Майнц. «Карнавальники» в 15-ти турах 8 разів зіграли внічию. За цим показником підопічні Каспера Хьюлманда – лідери БундесЛіги. На який результат очікувати в цій дуелі?

6. Ліон – Монако, Франція, Кубок Ліги, 1/8 фіналу

Одна з найбільш інтригуючих дуелей 1/8 фіналу Кубка французької Ліги. Під кінець року обидві команди набрали прекрасний хід. Ліон з 10-ти попередніх матчів чемпіонату виграв 8 при одній поразці, а Монако у всіх турнірах здобуло 4-ри перемог поспіль із загальним рахунком 7:0, вийшовши з першого місця в плей-офф Ліги чемпіонів і окресливши претензії на місце в топ-трійці Ліги 1. За таких обставин кубковий турнір може стати зайвим баластом для команди Леонардо Жардіма. Чи скинуть його монегаски в Ліоні?

7. Лілль – Бордо, Франція, Кубок Ліги, 1/8 фіналу

Схоже, Лілль помалу виходить з кризи, в яку потрапив ще наприкінці вересня. У чемпіонаті «доги» не програють вже 3 тури поспіль – зіграли внічию з ПСЖ, а на вихідних розгромили міцну Тулузу. Чи справді команда Рене Жерара одужує, має показати кубова зустріч з Бордо. Нещодавно суперники зустрічались у матчі чемпіонату – тоді «жиорндинці», які грали вдома, здобули мінімальну перемогу. Чи вдасться Ліллю помститись за ту невдачу?

8. Лорьян – Сент-Етьєн, Франція, Кубок Ліги, 1/8 фіналу

Останнім часом Лорьян дещо покращив свою форму – з 5-ти попередніх матчів чемпіонату «мерлузові» виграли 3 при одній поразці, вибравшись з дна турнірної таблиці Ліги 1. Розвинути успіх команда Сільвена Ріполя сподівається в Кубку Ліги. Суперник не простий, але достатньо зручний. Тим більше, що Лорьян гратиме вдома, де з 9-ти матчів проти «зелених» програв лише один. Чи під силу підопічним Крістофа Галтьє подужати такого суперника, та ще й на його полі?

9. Арль-Авіньйон – Генгам, Франція, Кубок Ліги, 1/8 фіналу

На вихідних Генгам став автором найгучнішої сенсації не лише у Франції, а у всіх футбольній Європі. Вдома підопічні Жослена Гурвеннека переграли не кого-небудь, а ПСЖ, що в нинішньому сезоні вдавалося лише Барселоні. За таких обставин саме гості будуть фаворитами кубкової зустрічі зі скромним Арль-Авіньйоном. От тільки недооцінювати господарів не варто. Тим більше, що 2 роки тому вони вже вибивали Генгам з Кубка Ліги і зовсім не проти зробити це знову.

10. Ейбар – Хетафе, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу

Розгромивши Ейбар у першій зустрічі з рахунком 3:0, Хетафе, фактично, гарантував собі квиток в 1/8 фіналу Кубка Іспанії. За таких обставин матч-відповідь перетворюється на порожню формальність. От тільки чи погодяться з цим баски, яких рідні трибуни з перших хвилин поженуть в атаку?

11. Кордоба – Гранада, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу

У першій зустрічі Гранада здобула мінімальну перемогу, тож у матчі-відповіді андалусійців цілком влаштує і нічия. От тільки відстояти її команді Хоакіна Капарроса буде не просто. Під кінець року Кордоба набрала достатньо бойову форму і зробить все, щоб пробитися до наступного раунду змагань. І рідні стіни мають стати «халіфам» у нагоді.

12. Хераклес – Камбур, Нідерланди, Кубок Нідерландів, 1/8 фіналу

Хераклес після провального старту сезону помалу оживає. З 6-ти попередніх матчів чемпіонату команда з Альмело виграла 4-ри при одній поразці. От тільки продовжити це серію в кубковій зустрічі з Камбуром буде не просто. Гості проводять один зі своїх кращих сезонів в історії і докладуть максимум зусиль, щоб повернутись з Альмело не на щиті. Що скажуть на це «геркулеси»?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 вівторка, 16-ого грудня.

Ми у Viber!