0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 301-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 301-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Італії, Англії, Португалії, іспанських Прімери та Сегунди, Франції та Бельгії.

1. Мілан – Наполі, Італія, 15-ий тур

Як Мілан, так і Наполі втратили свої позиції за останній тиждень. «Червоно-чорні», поступившись в гостях Дженоа, опустилися на 7-ме місце турнірної таблиці. У той же час «Партенопеї» вже втретє поспіль завершили свій матч Серії «А» унічию, цього разу поділивши очки на власному полі з Емполі. Наразі неаполітанці йдуть лише 5-ми, випереджаючи Мілан на 3 пункти. Чи зуміють підопічні Філіппо Індзагі перемогти і наздогнати Наполі?

2. Дженоа – Рома, Італія, 15-ий тур

Домашня перемога в попередньому турі над Міланом дозволила Дженоа піднятися на 3-тє місце в таблиці італійської Серії «А». Такого успіху «грифонам» вдалося досягнути завдяки вражаючій безпрограшній серії в чемпіонаті тривалістю в 9 матчів, яка усе ще не закінчилася. Черговим випробуванням для генуезців стане поєдинок проти одного з претендентів на чемпіонство – Роми. Римляни, що посідають 2-ге місце, намагаються наздогнати лідера – Ювентус. От тільки останнім часом «вовки» не завжди тішать власних прихильників. Приміром, тиждень тому вони на власному полі задовольнилися лише нічиєю з Сассуоло в матчі Серії «А», а потім – не зуміли пробитися до плей-офф Ліги чемпіонів, програвши англійському Манчестер Сіті. Чи вдасться Дженоа скористатися не найкращим психологічним станом «вовків» і продовжити свою серію без поразок?

3. Парма – Кальярі, Італія, 15-ий тур

Вже більше місяця Парма перебуває на останньому місці в чемпіонаті Італії. «Хрестоносці» виглядають просто жахливо. З 11-ти попередніх матчів Серії «А» вони програли 10, тож врятуватися від пониження в класі їм буде дуже проблематично. Цього разу Парма зустрінеться з іншим невдахою чемпіонату – Кальярі. «Червоно-сині» хоча й не можуть перемогти впродовж 7-ми матчів поспіль, та все ж виглядають не настільки безнадійно, як їх нинішній суперник. «Острів’яни» перебувають у зоні вильоту, але від рятівного 17-го місця їх відділяє усього 2 очки. Чим завершиться протистояння 2-х аутсайдерів?

4. Суонсі – Тоттенхем, Англія, 16-ий тур

У матчі попереднього туру Суонсі поступилося в гостях Вест Хему. А от на власному полі «лебеді» виглядають значно впевненіше. На рідному стадіоні команда в усіх турнірах не знає гіркоти поразок впродовж 6-ти поєдинків, а у Прем’єр-лізі наразі посідає досить високе 8-ме місце. Лише на очко від Суонсі відстає Тоттенхем. Лондонці нині виглядають не найкращим чином. Підопічні Маурісіо Почеттіно не лише не можуть перемогти впродовж 3-х поєдинків усіх змагань, але й не забили у цих матчах жодного м’яча у ворота суперників. З іншого боку, Суонсі – дуже зручний суперник для Тоттенхема. 5 попередніх зустрічей між цими командами у рамках Прем’єр-ліги незмінно завершувалися на користь «шпор». Чи зуміють лондонці відсвяткувати перемогу і цього разу?

5. Порту – Бенфіка, Португалія, 13-ий тур

У Порту зустрінуться 2 найтитулованіші клуби Португалії за усю історію, а заодно – і лідери нинішнього чемпіонату. «Дракони» залишаються єдиною командою португальської Суперліги, яка ще не знала гіркоти поразок. Але навіть цей факт поки не дозволяє «синьо-білим» наздогнати свого найпринциповішого суперника – Бенфіку. Наразі Порту відстає від «орлів» на 3 пункти, тож у разі перемоги у цій грі зуміє зрівнятися з ліссабонцями за кількістю набраних очок. Чи вдасться підопічним Хулена Лопетегі засмутити діючих чемпіонів країни?

6. Реал Сосьєдад – Атлетик (Більбао), Іспанія, 15-ий тур

Після серії з 3-х матчів без поразок у Прімері, здавалося, що проблеми Реал Сосьєдада вже лишилися позаду. Але розгромна гостьова поразка від Вільярреала засвідчила, що це далеко не так. Від зони вильоту «біло-синіх» відділяє усього 3 очки, тож спокійно вони не можуть почуватися у жодному разі. Не все гаразд і у Атлетика з Більбао, який хоча й знаходиться в середині турнірної таблиці, але минулих вихідних на власному полі сенсаційно поступився Кордобі. Чи до снаги «левам» здобути очки у Сан-Себастьяні, в матчі з географічними сусідами?

7. Сарагоса – Жирона, Іспанія, Сегунда, 17-ий тур

Сарагоса робить усе можливе, щоб після кількарічної перерви знову повернутися до Прімери. От тільки охочих підвищитися у класі і крім «біло-синіх» у Сегунді дуже багато. Нині футболісти Сарагоси посідають 8-ме місце, але у разі кількох перемог поспіль спроможні піднятися значно вище. Готовність боротися за найвищі позиції декларує і Жирона. Не зважаючи на домашню поразку від Барселони-Б у матчі попереднього туру, «біло-червоні» йдуть третіми, усього на 3 очки відстаючи від лідера – Лас-Пальмаса. Чи під силу Жироні здобути сприятливий результат у Сарагосі і піднятися ще вище?

8. Льягостера – Понферрадина, Іспанія, Сегунда, 17-ий тур

Дебютанту Сегунди Льягостері дуже важко буде втриматися у 2-му за класом іспанському дивізіоні. Наразі «червоно-сині» знаходяться на останньому місці, здобувши лише одну перемогу в попередніх 11-ти турах. Значно краще виглядає Понферрадина, яка знаходиться у верхній частині турнірної таблиці і, за сприятливих умов, може включитися в боротьбу за одне з місць у Прімері. Чи зуміє проблемна Льягостера нав’язати боротьбу серйозному супернику?

9. Монако – Марсель, Франція, 18-ий тур

Монако вдалося подолати усі негаразди, які супроводжували команду ще не так давно. Нині «монегаски» повернулися на шлях перемог і виглядають дуже впевнено. На рахунку підопічних Леонарду Жардіма 3 перемоги поспіль у всіх турнірах та жодного пропущеного м’яча у цих матчах. Цього разу Монако поміряється силами з лідером турнірних перегонів – Марселем. «Провансальці» ведуть відчайдушну боротьбу за першу позицію турнірної таблиці з діючим чемпіоном – ПСЖ, ніяк не бажаючи пропускати парижан вперед. Чи вдасться команді Марсело Б’єлси втриматися на вершині після зустрічі з Монако?

10. Ніцца – Сент-Етьєн, Франція, 18-ий тур

Серія Ніцци з 6-ти матчів без перемог лишилася позаду. Тиждень тому підопічні Клода Пюеля обіграли в гостях Кан і спокійно почуваються в середині турнірної таблиці Ліги 1. У той же час Сент-Етьєн, який на цьому тижні припинив свої виступив  єврокубках, в національному чемпіонаті продовжує змагатися за місце в зоні Ліги чемпіонів. На внутрішній арені «зелені» не програють впродовж 8-ми турів. Чи зуміють футболісти Сент-Етьєна швидко забути про свої єврокубкові невдачі і продовжити успішні виступи у матчах Ліги 1?

11. Стандард – Брюгге, Бельгія, 19-ий тур

Стандард наразі виглядає не найкращим чином. Віце-чемпіони Бельгії минулого сезону програли 5 з 6-ти матчів у всіх турнірах і знаходяться лише на 7-ій позиції турнірної таблиці. Черговим серйозним випробуванням для команди стане поєдинок проти лідера чемпіонату – Брюгге. «Чорно-сині» не програють впродовж 22 матчів усіх турнірів, а у чемпіонаті Бельгії на 4 очки випереджають своїх найближчих переслідувачів – Кортрейк та Андерлехт. Наскільки успішним виявиться візит Брюгге до Льєжу?

12. Зюльте-Варегем – Локерен, Бельгія, 19-ий тур

Нинішній сезон складається для Зюльте-Варегем значно важче, ніж попередній. Наразі команда знаходиться в числі аутсайдерів, посідаючи лише 14-те місце. Щоправда, за останній час «червоно-зеленим» таки вдалося здобути кілька важливих перемог і дещо покращити своє становище. І навіть у програному поєдинку минулого туру проти лідера – Брюгге – Зюльте-Варегем виглядав дуже гідно. Цього разу «червоно-зелені» прийматимуть значно стабільніший Локерен, який уже давно нікому не програє, хоча й занадто часто грає унічию. У матчі першого кола нинішнього чемпіонату «триколірним» вдалося на власному полі обіграти Зюльте-Варегем з мінімальним рахунком. Чи спроможуться «червоно-зелені» на реванш?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 неділі, 14-ого грудня.

Ми у Viber!