0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 300-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 300-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Німеччини, Франції, Іспанії та англійських Прем’єр-Ліги та Чемпіоншипу.

1. Бернлі – Саутгемптон, Англія, 16-ий тур

Схоже, у Бернлі розпочинається спад. Після 4-ох матчів без поразок, 2 з яких були виграні, тиждень тому «бордові» програли на виїзді бідолашному КПР, з яким конкурують за місце в Прем’єр-Лізі на наступний сезон. Чи справді команда Шона Дайча на порозі кризи, покаже матч із Саутгемптоном. «Святі» їдуть у Бернлі лише за перемогою. Ще б пак, після останніх невдач у вигляді 3-ох поразок поспіль, команда Рональда Кумана випала з топ-четвірки, хоча ще не так давно впевнено почувалась на другому місці. Чи вдасться Саутгемптону зупинити своє падіння, перегравши на виїзді одного з аутсайдерів чемпіонату?

2. Сандерленд – Вест Хем, Англія, 16-ий тур

Протистояння, від якого можна очікувати всього, що завгодно. Сандерленд, хоч і не хапає зірок з неба, але вдома здатен створити проблеми будь-кому. Наприклад, 2 тижні тому «чорні коти» зуміли відібрати очки в Челсі, а це лідер Прем’єр-Ліги. Є чим похвалитись і Вест Хему – з 9-ти попередніх матчів чемпіонату команда Сема Аллардайса виграла 6-ть при одній поразці, увірвавшись не куди-небудь, а в топ-четвірку. Чи під силу «молотобійцям» залишитись там після поїздки в Сандерленд?

3. Крістал Пелас – Сток Сіті, Англія, 16-ий тур

Дуель вкрай нестабільних команд. Крістал Пелас може перемогти вдома Ліверпуль та зіграти внічию на виїзді із достатньо міцним Суонсі, після чого поступитись в рідних стінах Астон Віллі. Те ж саме стосується і Сток Сіті, який після 3-ох поспіль поразок у минулому турі розправився вдома із Арсеналом. Що цікаво, в минулому сезоні команди обмінялись домашніми перемогами.  Чого очікувати від першого побачення «орлів» і «гончарів» у нинішньому чемпіонаті?

4. Болтон – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 21-ий тур

Схоже, Болтон оговтався від провального старту сезону. Із 7-ми попередніх матчів чемпіонату «мандрівники» програли лише 1 при 3-ох перемог і 2-ох нічиїх. Більше того, вдома команда Ніла Ленона здобула 4-ри перемоги поспіль. От тільки продовжити цю серія в протистоянні з Іпсвічем буде надзвичайно складно. «Трактористи» набрали прекрасну форму, окупувавши друге місце турнірної таблиці Чемпіоншипу. У 15-ти попередніх турах підопічні Міка Маккарті зазнали лише 1 поразки, а з 6-ти останніх матчів виграли 5-ть. Чого очікувати від дуелі команд, які нині на ходу?

5. Роттерхем – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 21-ий тур

Роттерхем стрімко котиться донизу, впритул наблизившись до зони вильоту. Востаннє «мельники» перемагали ще 17-ого жовтня. Відтоді команда Стіва Еванса не може виграти 8 турів – 5-ть нічиїх і 3 поразки. Не кращі часи переживає і Ноттінгем Форрест. Здавалося, «лісники», здобувши 2 перемоги поспіль, знову вклиняться в боротьбу за вихід у Прем’єр-Лігу, але сталося не так, як гадалося. Підопічні Стюарта Пірса, набравши у двох попередніх матчах лише 1 пункт, опинилися ближче до середини турнірної таблиці, ніж до борців за вихід в еліту. Де буде Ноттінгем Форест після звітного туру?

6. Брентфорд – Блекберн, Англія, Чемпіоншип, 21-ий тур

Брентфорд вражає. «Бджоли», видавши серію з 5-ти перемог поспіль, увірвались у топ-шістку. Щоправда, в минулому турі вона перервалась виїзною поразкою від Хадерсфілда. Програв тиждень тому і Блекберн – після 9-ти турів без поразок «бродяги» поступились вдома Шеффілд Юнайтед. Чого очікувати від команд цього разу?

7. Бірмінгем – Редінг, Англія, Чемпіоншип, 21-ий тур

Бірмінгем помалу вибирається з ями, в яку потрапив після провального старту сезону. «Сині», видавши серію з 5-ти турів без поразок – 3 перемоги і 2 нічиї, залишили зону вильоту, але проблеми команди нікуди не поділись. Свідченням цьому стала остання виїзна поразка від кризового Блекпула, для якого та «вікторія» стала лише другою в сезоні. Чого очікувати від підопічних Гаррі Роуетта в дуелі з Редінгом, який в нинішньому сезоні також бореться за виживання, а на виїзді здобув лише 2 перемоги?

8. Вердер – Ганновер, Німеччина, 15-ий тур

Віктору Скрипнику вдалося майже неможливе. Український фахівець лише за місяць роботи перетворив Вердер на достатньо боєздатний колектив, який тепер має всі шанси вижити в БундесЛізі. Втім,  роботи у бременців ще більш, ніж достатньо, тому розслаблятись не варто. «Музики» досі перебувають в зоні вильоту і за таких обставин прийматимуть достатньо міцний Ганновер, який, щоправда, останнім часом переживає серйозну кризу. «96-ті» зазнали 3-ох поразок поспіль і прагнуть будь-що зупинити своє падіння. От тільки чи вдасться це зробити після вояжу до Бремена?

9. Фрайбург – Гамбург, Німеччина, 15-ий тур

Фрайбург продовжує лихоманити. Команда Крістіана Штрайхе виглядає вкрай нестабільно як у домашніх, так і виїзних матчах, тому її місце поблизу зони вильоту виглядає цілком логічно. Вистачає проблем і в Гамбурга. І стосуються вони, насамперед, гостьових поєдинків. На виїзді в рамках БундесЛіги «динозаври» зазнали вже 3-ох поразок поспіль. Чи вдасться підопічним Йозеффа Цинбауера  перервати цю малоприємну серію у Фрайбурзі?

10. Нант – Бордо, Франція, 18-ий тур

Схоже, у Нанта серйозні проблеми. «Жовті канарки», які ще не так давно займали місце в зоні єврокубків, зазнали 3-ох поразок поспіль, скотившись всередину турнірної таблиці. В суботу команда Мішеля Тер-Закаряна прийматиме Бордо, яке з усіх сил рветься в Лігу чемпіонів. Чи під силу команді Віллі Саньоля продовжити кризу Нанту?

11. Бастія – Ренн, Франція, 18-ий тур

У минулому турі з Ренном сталося щось неймовірне. Бретонці після 8-ми матчів без поразок, 6-ть з яких були виграні, тиждень тому зазнали розгромної домашньої поразки від… Монпельє. Чи була то випадковість, покаже зустріч із Бастією. От тільки корсиканці допомагати команді Філіппа Монтаньє аж ніяк не збираються. «Блакитні» ведуть важку боротьбу за виживання і, маючи в пасиві 2 поспіль поразки, налаштовуються лише на перемогу. Чого очікувати від цієї дуелі?

12. Кордоба – Леванте, Іспанія, 15-ий тур

У минулому турі Кордоба, перегравши на виїзді Атлетік Більбао, здобула свою першу перемогу в рамках Прімери. Розвинути успіх «халіфи» спробують в домашній зустрічі з Леванте. От тільки в «жабенят», які також борються за виживання, свої плани на гру. Чи до снаги Кордобі подужати такого суперника, здобувши 2-гу перемогу поспіль?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 13-ого грудня.

Ми у Viber!