0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 299-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 299-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів групового турніру Ліги Європи.

1. Дніпро – Сент-Етьєн, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Не зважаючи на останнє місце у власній групі Ліги Європи, перед заключним туром дніпропетровський Дніпро усе ще зберігає шанси на продовження боротьби. Але зараз вже далеко не все залежить від самого українського клубу. Підопічні Мирона Маркевича на очко відстають як від свого нинішнього суперника – французького Сент-Етьєна, так і від азербайджанського Карабаху. Тож Дніпру, щоб пробитися до 1/16 фіналу, необхідно перемагати «зелених» і очікувати, що Карабах на власному полі втратить очки в зустрічі з італійським Інтером. У той же час Сент-Етьєну достатньо просто обіграти Дніпро. Якщо порівнювати нинішній стан суперників, то французи знаходяться у значно кращій формі. Чи допоможе це їм здобути 3 очки у Києві?

2. Металіст – Локерен, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Для харківського Металіста нинішній єврокубковий сезон складається просто жахливо. «Жовто-сині» програли усі 5 своїх матчів у груповому турнірі і уже ні на що не претендують. Лише за власний престиж змагатимуться в матчі заключного туру і футболісти бельгійського Локерена. «Триколірні» за останній час набрали непогану ходу і не програють впродовж 10-ти матчів усіх турнірів. Чи зуміє Металіст не зважаючи на це у заключному матчі здобути свої перші очки у групі «L»?

3. Стяуа – Динамо (Київ), Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Румунський Стяуа поки програє заочну боротьбу данському Ольборгу за 2-гу сходинку турнірної таблиці. Нині «червоно-сині» йдуть 3-ми, 2-ма очками поступаючись данцям. Тож до 1/16 фіналу Ліги Європи Стяуа вийде лише за умови власної перемоги над київським Динамо та втрати очок Ольборгом у поєдинку проти португальського Ріу Аве. У той же час кияни, які вже гарантували собі вихід до плей-офф, також не мають наміру дарувати очки супернику. Адже у разі поразки від Стяуа та перемоги Ольборга у паралельному матчі, підопічні Сергія Реброва втратять перше місце у групі. Мотивація кого з суперників виявиться сильнішою?

4. Ріу Аве – Ольборг, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Головний аутсайдер групи «J» Ліги Європи португальський Ріу Аве у матчі заключного туру групового турніру прийматиме данський Ольборг, якому перемога у цій грі потрібна, як повітря. Дебют «великої ріки» у єврокубках видався неоднозначним. З одного боку, команда провалила груповий турнір, здобувши лише очко у 5-ти матчах, з іншого – вихід до групи, вже сам по собі є неабияким досягненням для скромного португалського клубу. Значно вищі амбіції у Ольборга. «Червоно-білим» перемога над Ріу Аве гарантує як мінімум 2-ге місце у групі. Чи зуміють данці здолати аутсайдера?

5. Бешикташ – Тоттенхем, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Турецький Бешикташ та англійський Тоттенхем уже гарантували собі вихід до 1/16 фіналу. Залишилося лише з’ясувати, хто вийде з групи, як її переможець, а яка команда посяде 2-ге місце. Нині «шпори» випереджають турків на 2 очки. Тож для того, аби втримати першу позицію, підопічним Мауріссіо Почеттіно достатньо буде зіграти у Стамбулі унічию. А от Бешикташу обов’язково потрібна перемога. Лише такий результат дозволить «чорним орлам» випередити Тоттенхем. Чиї аргументи виявляться переконливішими?

6. Партизан – Астерас, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Для сербського Партизана та грецького Астераса ця гра буде завершальною у нинішньому сезоні Ліги Європи. Вже за тур до завершення групового турніру Астерас гарантував собі 3-тє підсумкове місце, а сербський клуб не зможе піднятися вище останньої сходинки турнірної таблиці. За таких умов, зустріч у Белград позбавлена будь-якої інтриги. Партизан не здобув ще жодної перемоги у матчах власної групи. Чи зуміють «чорно-білі» переграти наостанок Астерас?

7. Копенгаген – Торино, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Данський Копенгаген втратив навіть теоретичні шанси на продовження боротьби у Лізі Європи. Єдине, на що ще спроможні «леви», що йдуть останніми, - це не пустити до стадії плей-офф італійський Торино. «Бики» наразі посідають 2-ге місце, але усього на 2 очки від них відстає фінський ХІК, який тільки й очікує осічки італійців. Для того, щоб гарантовано оформити путівку до 1/16 фіналу, туринцям достатньо буде зіграти в Копенгагені унічию. Проблема лише в тому, що останнім часом підопічні Джамп’єро Вентури виглядають не найкращим чином – команда не перемагає у всіх турнірах впродовж 7-ми матчів. Чи вдасться Торино утриматися на 2-ій позиції у групі «В»?

8. Динамо (Загреб) – Селтик, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Загребське Динамо невдало виступило в нинішньому розіграші Ліги Європи. За тур до завершення групового турніру хорвати посідають останнє місце у власному квартеті і ні на що вже не претендують. «Сині» ще можуть за певних умов піднятися на 3-тю сходинку турнірної таблиці, але навряд чи це має принципове значення для динамівців. Що ж стосується шотландського Селтика, то підопічні Ронні Дейли уже вирішили усі свої питання. Команда знаходиться на 2-му місці і вже не зможе ні піднятися вище, ні опуститися донизу. Чого очікувати від немотивованого Селтика у Загребі?

9. ПСВ Ейндховен – Динамо (Москва), Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Ще один матч, який не має жодного турнірного значення для його учасників. І ПСВ Ейндховен, і московське Динамо – в 1/16 фіналу. До того ж, команди уже визначили свої остаточні місця у групі – нідерландці за будь-яких умов фінішують 2-ми, а росіяни – на вершині турнірної таблиці. Московське Динамо – єдиний клуб з усіх 48-ми учасників нинішньої стадії Ліги Європи, який виграв усі 5 своїх матчів у власній групі. Чи зуміють «біло-блакитні» завершити груповий турнір зі 100-відсотковим результатом набраних очок?

10. Стандард – Фейеноорд, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

У Льєжі аутсайдер групи «G» прийматиме лідера квартету. Бельгійський Стандард не продемонстрував нічого особливого у нинішньому сезоні Ліги Європи, тож поєдинок проти нідерландського Фейеноорда в будь-якому випадку стане для команди останнім у змаганнях. Що стосується підопічних Фреда Рюттена, то Фейеноорд хоча і лідирує нині у групі, але у спину йому дихають одразу 2 команди – іспанська Севілья відстає від нідерландців на одне очко, а хорватська Рієка – на 2. Вихід в 1/16 фіналу Фейеноорд собі вже гарантував, але для того, щоб втриматися на вершині, команді потрібно перемагати в гостях Стандард. Чим завершиться бельгійсько-нідерландське протистояння?

11. Лілль – Вольфсбург, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Не зважаючи навіть на те, що французький Лілль не виграв жодного з 5-ти власних поєдинків групового турніру, «доги» продовжують реально розраховувати на вихід до плей-офф. Для цього команді потрібно обіграти у поєдинку заключного туру на власному полі німецький Вольфсбург. Тоді Лілль зрівняється з «вовками» за кількістю набраних очок, і випередить німців за кращими результатами особистих зустрічей, вийшовши на 2-ге місце. Але не все так просто. Річ у тім, що підопічні Рене Жирара переживають нині серйозну кризу. В усіх турнірах «доги» не можуть перемогти вже впродовж 12-ти матчів. Чи зуміє Лілль перервати цю серію в найбільш потрібний для себе момент?

12. Янг Бойз – Спарта (Прага), Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Швейцарський Янг Бойз та чеська Спарта, наряду з італійським Наполі, продовжують вести боротьбу за вихід з групи. За тур до завершення, ситуація у групі «І» - непроста. Лідирують наразі італійці, які мають стільки ж очок, як і Спарта, але випереджають пражан за додатковими показниками. Усього на очко від дуету лідерів відстає Янг Бойз. Імовірність того, що в паралельному матчі Наполі впорається з братиславським Слованом – дуже висока. Тож, швидше за все, саме у зустрічі Янг Бойз – Спарта визначатиметься ще один учасник 1/16 фіналу. Щоб пробитися до наступного раунду змагань, празькій Спарті достатньо зіграти унічию в Берні. У той же час «бджіл» на власному полі влаштує лише переможний результат. Чи зуміють футболісти Янг Бойза обіграти Спарту і випередити чехів у турнірній таблиці?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 четверга, 11-ого грудня.

Ми у Viber!