0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 298-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 298-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

1. Порту – Шахтар, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6-ий тур

Протистояння команд, які вже вирішили свої завдання з виходом у плей-офф. Більше того, незалежно від результату зустрічі, Порту займе перше місце, а Шахтар буде другим. У матчі першого кола в Україні «гірники» були близькі до перемоги, однак, виграючи 2:0 за 5-ть хвилин до завершення зустрічі, двічі пропустили, задовольнившись лише нічиєю – 2:2. У Португалії фаворитами будуть уже «дракони», але чи вдасться їм підтвердити цей статус?

2. Рома – Манчестер Сіті, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6-ий тур

Битва за другий квиток у плей-офф від групи «В». Обом командам потрібна лише перемога, адже нічия може вивести у когорту топ-16 команд Європи московський ЦСКА. Більше шансів на звитягу, з огляду на господарський статус, у Роми. Однак, Манчестер Сіті набрав нині прекрасний хід, вигравши у всіх турнірах 5-ть матчів поспіль. Чи вдасться «містянам» продовжити цю серію у «Вічному місті»?

3. Марібор – Шальке, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6-ий тур

Марібор уже втратив шанси на продовження боротьби в Лізі чемпіонів, але все ще може пробитись до Ліги Європи. Для цього словенцям потрібно перемагати Шальке. От тільки гельзенкірхенці з цим навряд чи погодяться. «Плути», якщо переможуть Марібор і дочекаються поразки Спортінга від Челсі в паралельному матчі, ще зможуть навесні поборотися за найпрестижніший європейський клубний трофей. Чи вдасться підопічним Роберто ді Матео подужати команду, яка в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів на своєму полі ще не програвала?

4. Ювентус – Атлетіко Мадрид, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6-ий тур

Після фінального свистка доля Ювентуса може скластися абсолютно по-різному. У випадку перемоги над Атлетіко у 2 м’ячі «Стара синьйора» вийде у плей-оф з першого місця. Але якщо туринці програють, а в паралельному матчі Олімпіакос здолає Мальме, команді Массіміліано Аллегрі доведеться підкорювати вершини вже в Лізі Європи. Яку дорогу обере чемпіон Італії?

5. Монако – Зеніт, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6-ий тур

Момент істини для обох команд. Монако для виходу в плей-офф Ліги чемпіонів цілком влаштує і нічия, а от Зеніту потрібна лише перемога. Інакше навесні пітерці гратимуть вже  у Лізі Європи. У матчі першого кола в Росії суперника голів не забивали. Як усе буде у Франції?

6. Бенфіка – Байер, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6-ий тур

Бенфіка втратила всі шанси не лише на продовження боротьби в Лізі чемпіонів, а навіть на третє місце та вихід у Лігу Європи. Відтак, у зустрічі з Байером ліссабонці битимуться лише за власний престиж. А ось леверкухенці, хоч уже і гарантували собі квиток у плей-офф ЛЧ, але прагнуть вийти туди з першого місця. А для цього бажано перемагати. От тільки чи погодяться з цим португальські «орли»?

7. Галатасарай – Арсенал Лондон, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6-ий тур

Шанс для Галатасарая грюкнути дверима на прощання з Лігою чемпіонів. У 5-ти матчах групового етапу стамбульці набрали лише 1 пункт. Натомість, Арсенал уже гарантував собі вихід у плей-офф. Єдине питання - з якого місця. У матчі першого кола лондонці розгромили «левів» з рахунком 4:1. Чи варто очікувати від команди Венгера на ще одну перемогу?

8. Бешикташ – Тоттенхем, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Битва за перше місце в групі «С». Наразі Тоттенхем попереду на 2 очки, тож у Туреччині лондонців цілком влаштує і нічия. Однак, у Бешикташа свої плани на гру, адже у випадку перемоги саме «чорні орли» виграють квартет. У матчі першого кола в Англії все завершилось миром – 1:1. Чого очікувати від поєдинку в Стамбулі?

9. Лілль – Вольфсбург, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Лілль демонструє перші ознаки одужання. Після вкрай невдалої серії посеред минулого тижня «доги» спромоглися відібрати очки в ПСЖ, а у Франції це майже перемога. Тепер у команди Рене Жерара є шанс врятувати ситуацію в Лізі Європи – потрібно лиш переграти вдома Вольфсбург. От тільки що на це скажуть «вовки», які нині перебувають в прекрасній формі і, схоже, готові боротись на 2 фронти?

10. Дніпро – Сент-Етьєн, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Під кінець року Дніпро розгубив форму. У всіх турнірах команди Мирона Маркевича не може перемогти вже 5-ть матчів поспіль. «Дніпряни», фактично, випали з чемпіонської гонки в чемпіонаті України, але все ще мають шанси продовжити боротьбу в Лізі Європи. Для цього потрібно перегравати вдома Сент-Етьєн. У першому колі зробити це не вдалося – поєдинок у Франції завершився нульовим миром. Як усе буде в Україні?

11. Металіст – Локерен, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Як не прикро, але Металіст у нинішньому розіграші Ліги Європи перетворився на постачальників очок для інших команд групи. Харків’яни програли всі свої матчі, однак останнім часом команда Ігоря Рахаєва дещо додала, тож на легку прогулянку Локерену розраховувати не варто. Ще один фактор, який може допомогти Металісту взяти перші очки, це відсутність мотивації в гостей. Бельгійці вже втратили шанси на продовження боротьби в Лізі Європи, тож, цілком ймовірно, гратимуть не основним складом. Чи вдасться харків’янам порадувати своїх уболівальників?

12. Стяуа – Динамо Київ, Ліга Європи, груповий турнір, 6-ий тур

Останній матч для Динамо перед зимовою перервою. Всі свої завдання кияни вже виконали – впевнено утримують лідерство в чемпіонаті та вже забезпечили собі перше місце в групі Ліги Європи. Чи допоможе відсутність належної мотивації в команди Сергія Реброва здобути Стяуа таку важливу перемогу?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 9-ого листопада.

Ми у Viber!