0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 297-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 297-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Італії, Іспанії, Англії, Німеччини, Нідерландів, Франції, Бельгії та Португалії.

1. Дженоа – Мілан, Італія, 14-ий тур

Дженоа продовжує дивувати. Безпрограшна серія «грифонів» у Серії «А» досягла уже 8-ми матчів. Настільки успішні результати дозволяють генуезцям посідати 4-те місце турнірної таблиці, про яке ще кілька місяців тому підопічні Джана П’єро Гасперіні не могли навіть мріяти. На 2 очки від Дженоа відстає їх нинішній суперник – Мілан. Минулих вихідних «червоно-чорні» перемогли в чемпіонаті Італії вперше за останні 6 турів, здолавши на власному полі Удінезе. Чого очікувати від команди Філіппо Індзагі у Генуї?

2. Парма – Лаціо, Італія, 14-ий тур

Футболісти Парми проводять просто жахливий сезон. З 10-ти попередніх матчів чемпіонату «хрестоносці» програли 9. Тож не дивно, що саме вони посідають останнє місце турнірної таблиці Серії «А». З кожною наступною невдачею, шанси Парми на збереження прописки серед еліти стають усе меншими. Здає свої позиції і Лаціо. Римляни здобули лише одне очко у 3-х останніх зустрічах чемпіонату і наразі йдуть 7-ми. Чи зуміють «біло-блакитні» впоратися з найгіршою на сьогодні командою ліги?

3. Верона – Сампдорія, Італія, 14-ий тур

Смуга невдач Верони уже серйозно затягнулася. «Мастифи» не можуть перемогти впродовж 7-ми матчів Серії «А» поспіль. Команда впритул наблизилася до зони вильоту, і якщо нічого не зміниться найближчим часом, - неодмінно туди потрапить. Значно впевненіше може почувати себе Сампдорія. 3 попередні матчі чемпіонату генуезці завершили унічию. Але це не заважає підопічним Синіші Михайловіча посідати доволі високе 5-те місце. Усього ж, за весь нинішній сезон, Сампдорія програла лише один матч. Чи під силу Вероні в її нинішньому стані засмутити генуезців?

4. Гранада – Валенсія, Іспанія, 14-ий тур

Падіння Гранади триває. Підопічні Хоакіна Капарроса не перемагають впродовж 9-ти матчів Прімери і опинилися на відстані усього одного очка від зони вильоту. Якщо «червоно-біло-сині» програють ще й цього разу, то майже гарантовано опиняться в трійці головних невдах ліги. Але суперник у Гранади – дуже серйозний. Ще кілька турів тому Валенсія сприймалася, як один з претендентів на чемпіонський титул. Але лише одне очко, здобуте командою у 3-х попередніх турах, дещо похитнуло впевненість «кажанів» у власних силах і опустило їх на 5-те місце турнірної таблиці. Попередні 7 матчів між суперниками незмінно завершувалися на користь Валенсії. Чи продовжиться ця серія?

5. Леванте – Хетафе, Іспанія, 14-ий тур

Леванте, яке тривалий час знаходилося в числі головних аутсайдерів, вдалося трохи покращити своє становище. Але поразка команди в минулому турі від Еспаньола знову ускладнила ситуацію. Наразі «жабенята» знаходяться від зони вильоту на відстані усього 2-х очок. Не надто далеко від Леванте втекло і Хетафе. «Сині» також не вражають, здобувши тільки одне очко в 3-х попередніх турах. 2 попередні домашні матчі чемпіонату Леванте вдалося виграти. Чи зуміють підопічні Лукаса Алькараса за підтримки рідних трибун здолати ще й Хетафе?

6. Саутгемптон – Манчестер Юнайтед, Англія, 15-ий тур

На «Сент-Меріс» у Саутгемптоні зустрінуться 3-тя та 4-та команди англійської Прем’єр-ліги – відповідно місцевий однойменний клуб та Манчестер Юнайтед. «Святі» не витримали випробування Манчестер Сіті та Арсеналом, зазнавши у цих поєдинках 2-х поразок. Усього ж підопічні Рональда Кумана не перемагають вже впродовж 3-х турів чемпіонату. Інша річ – МЮ. Манкуніанці набрали відмінну форму, вигравши 4 поєдинки Прем’єр-ліги поспіль. Перемога «червоних дияволів» у зустрічі проти Саутгемптона дозволить МЮ випередити «святих» в турнірній таблиці і піднятися на 3-тє місце. Чи вдасться команді Луї ван Гала відсвяткувати успіх?

7. Астон Вілла – Лестер, Англія, 15-ий тур

Після 3-х нічиїх поспіль, Астон Вілла у минулому турі, нарешті, здобула свою першу перемогу за більш ніж 2 місяці, перервавши таким чином власну 9-матчеву безвиграшну серію. А от Лестер продовжує розчаровувати. «Лиси» здобули усього 2 очки у попередніх 9-ти поєдинках Прем’єр-ліги і знаходяться на останньому місці турнірної таблиці. Чим завершиться перше побачення Астон Вілли та Лестера за останні 7 років?

8. Гамбург – Майнц, Німеччина, 14-ий тур

Гамбургу ніяк не вдається вибратися із зони вильоту. Щоправда, останнім часом «динозаври» зуміли дещо стабілізувати свої результати, вже більше місяця чергуючи домашні перемоги з виїзними поразками. Черговий суперник Гамбурга – Майнц, який поки спокійно почувається в середині турнірної таблиці. «Карнавальники» - наймиролюбніша команда Бундесліги. Унічию вони завершили більше половини своїх матчів нинішнього сезону в чемпіонаті. У той же час перемоги команді даються з великими труднощами – Майнц не може перемогти впродовж 5-ти поєдинків. Чи зуміє Гамбург здобути 3 очки, скориставшись не найкращою формою суперника?

9. Вітесс – Твенте, Нідерланди, 15-ий тур

Вітесс відчуває серйозні проблеми. У 5-ти попередніх матчах команда зуміла здобути лише 3 очки, перетворившись за цей час з борця за місця у єврокубках на середняка, якому непросто буде надолужити втрачене. Що ж стосується Твенте, то «тюккерс» навіть не зважаючи на несподівану домашню поразку від Гронінгена в останньому турі продовжують вести боротьбу за високі турнірні позиції. Наразі Твенте 4-те. Чи зуміє нестабільний Вітесс щось протиставити команді з лідируючої групи?

10. Ланс – Лілль, Франція, 17-ий тур

Ланс – один з головних аутсайдерів французької Ліги 1. У 5-ти останніх турах команда зазнала 4-х поразок і посідає передостаннє місце. Усього на 3 очки «криваво-золотих» випереджає Лілль. Підопічні Рене Жирара також виглядають жахливо. «Доги», які у минулому сезоні фінішували 3-ми, нині не перемагають уже впродовж 11-ти матчів у всіх турнірах і ведуть боротьбу за виживання у чемпіонаті Франції. Ланс уже впродовж 8-ми особистих зустрічей не може перемогти Лілль. Чи вдасться «криваво-золотим» цього разу порушити неприємну для себе традицію?

11. Шарлеруа – Стандард, Бельгія, 18-ий тур

У той час, як Шарлеруа піднімається все вище щаблями турнірної таблиці, Стандард рухається у зворотному напрямку. В усіх турнірах «червоні» програли 4 свої попередні поєдинки. Після останньої з поразок в чемпіонаті Бельгії вони пропустили вперед Шарлеруа, яке виграло 3 попередні зустрічі. Нині «зебри» випереджають Стандард на один пункт, знаходячись до того ж у значно кращому психологічному стані. Чи зуміє Шарлеруа скористатися своїми перевагами, перемогти і відірватися від «червоних»?

12. Брага – Гімараеш, Португалія, 12-ий тур

Відмінна форма, у якій наразі перебуває Брага, дозволяє команді посідати 4-ту сходинку турнірної таблиці португальської Суперліги. Безвиграшна серія «зброярів» в усіх турнірах становить 6 матчів і переривати її команда вочевидь не збирається. Ще краще виглядає нині Гімараеш, який здобув перемоги у 5-ти попередніх матчах чемпіонату. «Білі», які ніколи не хапали зірок з неба, несподівано для багатьох опинилися на 2-му місці і усього на 2 очки відстають від лідера – Бенфіки. Чим завершиться поєдинок між клубами, кожен з яких намагається претендувати на найвищі місця?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 7-ого грудня.

Ми у Viber!