0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 296-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 296-ого тиражу, який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Німеччини, Франції, Іспанії та англійських Прем’єр-Ліги та Чемпіоншипа.

1. Зоря – Дніпро, Україна, 10-ий тур, Запоріжжя

Дніпро під кінець року загальмував. В усіх турнірах дніпропетровці не можуть перемогти вже 4-ри матчі поспіль, чого в нинішньому сезоні з командою Маркевича ще не траплялось. А попереду - важкий поєдинок із Зорею, яка полюбляє ставити «дніпрянам» палки в колеса. Наприклад, перемогти луганців Дніпро не може вже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Чи вдасться «синьо-біло-блакитним» подужати незручного суперника?

2. Штутгарт – Шальке, Німеччина, 14-ий тур

Штутгарт, попри 3 поразки поспіль та переповнений лазарет, тиждень тому не залишив шансів Фрайбургу, розгромивши його на виїзді з рахунком 4:1. Тепер на «швабів» чекає домашня дуель із Шальке, який після серії невдач впритул підібрався до зони Ліги чемпіонів і зупинятись на цьому, вочевидь, не збирається. Чого очікувати від гельзенкірхенців у протистоянні з нестабільною командою Хуба Стевенса?

3. Ганновер – Вольфсбург, Німеччина, 14-ий тур

Вольфсбург продовжує утримувати друге місце в БундесЛізі, однак шансів наздогнати лідируючу Баварію у «вовків» обмаль. Наразі головна мета команди Дітера Хекінга – не підпустити до себе конкурентів, які знаходяться дуже близько. Один з них – Ганновер, в якого останнім часом виникли величезні кадрові проблеми. «96-ті» вже програли 3 матчі поспіль, але прагнуть зупинити своє падіння. От тільки чи вдасться зробити це в протистоянні з амбітним Вольфсбургом, який до Ганновера їде лише за перемогою?

4. Кельн – Аугсбург, Німеччина, 14-ий тур

Аугсбург, уже 3-ій сезон поспіль, неабияк каламутить воду в БундесЛізі, раз за разом ставлячи підніжки традиційним лідерам чемпіонату. От і зараз «фюггери» після 14-ти турів увірвались в зону Ліги чемпіонів і хочуть затриматись там якнайдовше. Опустити команду Маркуса Вайнцирля з небес на землю спробує Кельн, який останнім часом здебільшого розчаровує. З 9-ти попередніх матчів першості «козли» програли 6-ть при 3-ох перемогах. Чого очікувати від підопічних Петера Штегера в дуелі із суперником, який востаннє програвав більше місяця тому, здобувши після того 3 перемоги поспіль?

5. Падерборн – Фрайбург, Німеччина, 14-ий тур

Класична битва за виживання. Падерборну, попри пронози скептиків, вдалося закріпитись всередині турнірної таблиці БундесЛіги. І основа успіху команди Андре Брайтенрайтера – вдала гра на власному полі. Із 7-ми домашніх матчів Падерборн програв лише 1. Чи вдасться Фрайбургу, який тиждень тому зазнав принизливої домашньої поразки від кризового Штутгарта, зачепитись за очки в протистоянні з новачком елітного дивізіону?

6. Міллуол – Мідлсбро, Англія, Чемпіоншип, 20-ий тур

Протистояння команд, які останнім часом охопила епідемія нічиїх. Міллуол завершив миром 2 свої попередні матчі, а Мідлсбро звів унічию 3 поєдинки поспіль.  Щоправда, в особистих зустрічах суперники не знаходять компроміс із 2011-ого року, а це 5-ть матчів. Чи варто очікувати, що ця серія буде перервана?

7. Уіган – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 20-ий тур

Протистояння команд, які нині перебувають на спаді. Уіган у 19-ти турах спромігся здобути лише 3 перемоги. До того ж, безвиграшна серія «латікс» у Чемпіоншипі триває вже 5-ть матчів, 3 з яких були програні. Відчутні проблеми і в Норвіча. «Канарки», які ставлять собі за мету повернення в Прем’єр-Лігу, не можуть виграти 4-ри матчі поспіль, при цьому програвши в 3-ох із них. Чим завершиться дуель двох кризових колективів?

8. Блекпул – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 20-ий тур

Блекпул продовжує лихоманити – «мандарини» досі на останньому місці в Чемпіоншипі, але в 2-ох попередніх матчах змогли не програти, завершивши їх внічию. Здобути другу перемогу в сезоні команда Лі Кларка сподівається в домашній зустрічі з Бірмінгемом, який також веде боротьбу за виживання. Однак, зробити це буде надзвичайно складно. «Сині» нині на підйомі – команда Гаррі Роуетта не програє в чемпіонаті вже 5-ть матчів поспіль, вигравши 3 з них. Чи вдасться бірмінгемцям продовжити свою безпрограшну серію в протистоянні з кризовим Блекпулом?

9. Вулверхемптон – Борнмут, Англія, Чемпіоншип, 20-ий тур

Ще не так давно Вулверхемптон був серед лідерів Чемпіоншипу, але 4-ри поразки поспіль опустили «вовків» всередину турнірної таблиці. Повернутись на шлях перемог команда Кенні Джекета налаштована а домашньому протистоянні із Борнмутом, однак легше сказати, ніж зробити. «Вишні» не програють вже 9-ть турів поспіль – 6-ть перемог і 3 нічиї. Чи вдасться підопічним Едді Хау продовжити свою безпрограшну серію у Вулверхемптоні?

10. Сток Сіті – Арсенал Лондон, Англія, 15-ий тур

Стоку не щастить. У чемпіонаті «гончарі» програли 3 матчі поспіль, але на останню поразку від Манчестер Юнайтед команда Марка Хьюза не заслуговувала. В Стока були прекрасні нагоди рахунок зрівняти, однак підвела реалізація. Перервати чорну смугу «гончарі» спробують в домашньому протистоянні з Арсеналом. Щоправда, «канонірам» також потрібна перемога – лондонці ведуть боротьбу за місце в топ-четвірці, тож від 3 очок не відмоляться. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

11. Кан – Ніцца, Франція, 17-ий тур

Кан не може перемогти ось уже 5-ть турів поспіль, опустившись за цей час у зону вильоту. Розпочати шлях нагору команда Патріса Гаранда сподівається в зустрічі з Ніццою, яка нині також на спаді. Безвиграшна серія «орлів» триває вже 5 матчів, 4-ри з яких були програні. Чи вдасться підопічним Клода Пюеля перервати її в Кані?

12. Депортіво – Малага, Іспанія, 14-ий тур

Депортіво – надзвичайно незручний суперник для Малаги. Особливо, коли йдеться про поєдинки в Ла-Коруньї. Вдома галісійці не програли «анчоусам» ще жодного матчу в історії – 16-ть перемог і 3 нічиї. Чи вдасться андалусійцям перервати малоприємну для себе серію цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 6-ого грудня.

Ми у Viber!