0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 295-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 295-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Англії, Франції, Росії, а також кубків Італії та Іспанії.

1. Лестер – Ліверпуль, Англія, 14-ий тур

Лестер не може перемогти у матчах Прем’єр-ліги з кінця вересня. За цей час «лиси» провели 8 поєдинків, в яких здобули всього 2 очки. Остання поразка команди призвела до того, що підопічні Найджела Пірсона опустилися на останнє місце в таблиці чемпіонату. А от Ліверпулю минулих вихідних вдалося перервати власну 5-матчеву безвиграшну серію в усіх турнірах. Чи зуміють «червоні» обіграти ще й головного аутсайдера ліги?

2. Бернлі – Ньюкасл, Англія, 14-ий тур

Новачок Прем’єр-ліги Бернлі починає освоюватися у вищому дивізіоні англійського футболу. В попередніх 3-х турах чемпіонату «бордові» здобули 7 очок, що дозволило їм залишити останнє місце турнірної таблиці. За таких умов, шанси Бернлі на збереження прописки у Прем’єр-лізі вже не виглядають настільки безнадійними, як ще якийсь місяць тому. Наступним суперником «бордових» стане Ньюкасл, який веде боротьбу за місце в єврокубках. У минулому турі «сороки» в гостях поступилися Вест Хему, що поклало край серії команди з 5-ти переможних матчів поспіль у чемпіонаті. На що розраховувати підопічним Алана Пардью у Бернлі?

3. Вест Бромвіч – Вест Хем, Англія, 14-ий тур

У 3-х попередніх турах чемпіонату Вест Бромвіч не лише програвав, але й не зумів забити жодного м’яча. Заради справедливості слід зазначити, що суперниками «дроздів» у цих матчах були грізні Ньюкасл, Челсі та Арсенал, яким підопічні Алана Ірвіна так і не змогли скласти гідної конкуренції. На черзі у Вест Бромвіча – поєдинок зі ще одним клубом з лідируючої групи – Вест Хемом. «Молотобійці» несподівано для багатьох опинилися на 5-му місці і виглядають нині значно стабільніше багатьох грандів англійського футболу. З 7-ми попередніх поєдинків між Вест Бромвічем та Вест Хемом в рамках Прем’єр-ліги 5 завершилися унічию. Чи вдасться суперникам виявити переможця цього разу?

4. Монпельє – Сент-Етьєн, Франція, 16-ий тур

Монпельє – типовий середняк французької Ліги 1, який на власному полі виступає значно краще, ніж за межами рідного міста. У 2-х останніх турах «паладіни» здобули 4 очки. Наразі команда посідає 9-те місце, але не полишає надій піднятися вище. Не може бути задоволеним своєю нинішнім становищем і Сент-Етьєн – лише 5-та позиція в турнірній таблиці. Проблемою є те, що «зелені» надто часто грають унічию. Миром завершилися 6 з 8-ми попередніх матчів команди Крістофа Галтьє в усіх турнірах. Наскільки гостинним виявиться Монпельє до одного з лідерів чемпіонату?

5. Мец – Бордо, Франція, 16-ий тур

Чорна смуга Меца ніяк не може завершитися. Команда програє уже 3-ій матч чемпіонату поспіль і опускається все нижче щаблями турнірної таблиці. Важко буде розраховувати на сприятливий результат «темно-бордовим» і у поєдинку проти Бордо. «Жирондинці» ведуть боротьбу за найвищі місця і здобули перемоги в 4-х з 5-ти попередніх матчів у всіх турнірах. Чи до снаги Мецу відібрати очки у грізного суперника?

6. Ніцца – Ренн, Франція, 16-ий тур

Усього одне очко, здобуте в останніх 4-х турах Ліги 1 – не той результат, яким могла б пишатися Ніцца. Поки підопічним Клода Пюеля усе ще вдається триматися на плаву і посідати місце в середині турнірної таблиці, але ще кілька поразок можуть перетворити «червоно-чорних» на борців за виживання. Зовсім інший настрій панує нині у Ренні. На рахунку підопічних Філіппа Монтаньє – 8 поєдинків поспіль без поразок в усіх турнірах (6 перемог та 2 нічиї). Чи зуміє Ренн продовжити цю серію, засмутивши проблемну Ніццу?

7. Рубін – Зеніт, Росія, 16-ий тур

Рубін серйозно пригальмував за останній час. Лише одна перемога, здобута командою в попередніх 4-х матчах чемпіонату поки не дозволяє казанцям вести боротьбу за призові місця. А от Зеніт перше коло завершив на вершині турнірної таблиці. Свого найближчого переслідувача пітерці наразі випереджають на 5 очок. Щоправда, нещодавні поразки підопічних Андре Віллаша-Боаша від Терека та Мордовії не можуть не насторожувати. Чи не почався бува у Зеніта серйозний спад? Відповідь на це питання має дати поєдинок у Казані.

8. Кубань – Краснодар, Росія, 16-ий тур

В попередніх 2-х турах російського чемпіонату Кубань здобула всього одне очко, чим дещо погрішила свої шанси в боротьбі за місця у зоні єврокубків. Але «жовто-зелені» ще мають можливості виправити становище, оскільки їх відрив від цілої групи клубів, що знаходяться вище – мінімальний. А от земляки Кубані з команди Краснодар знаходяться на підйомі. Навіть виступи на 2 фронти не в змозі зупинити переможну ходу «биків», а їх нинішнє 2-ге місце в турнірній таблиці – справжня несподіванка. Чим завершиться чергове краснодарське дербі?

9. Емполі – Дженоа, Кубок Італії, 1/16 фіналу

Емполі за останній час вдалося стабілізувати свої результати. Команда не програє впродовж 3-х матчів поспіль і не збирається на цьому зупинятися. За путівку до 1/8 фіналу Кубка Італії «сині» посперечаються з Дженоа. «Грифони» також перебувають у хорошій формі. Завдяки блискучій безпрограшній серії тривалістю у 8 матчів, генуезці піднялися на 3-тє місце турнірної таблиці Серії «А». Чи перенесуться успіхи Дженоа і на Кубок Італії?

10. Алавес – Еспаньол, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу

У поєдинку 1/16 фіналу Кубка Іспанії зійдуться середняки Сегунди і Прімери – відповідно Алавес та Еспаньол. Алавес в нинішньому розіграші кубка вже встиг пройти 2 раунди, здолавши інших представників 2-го за силою іспанського дивізіону – Осасуну та Мірандес. У той же час Еспаньол лише розпочинає свої виступи в нинішньому кубковому турнірі. Чи зуміють футболісти Алавеса створити неприємності досвідченому кубковому бійцю, яким, безумовно, є Еспаньол?

11. Лас-Пальмас – Сельта, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу

Лас-Пальмас – один з лідерів Сегунди, який мріє після 13-річної перерви знову повернутися до Прімери. Поки ж «жовто-сині» можуть перевірити свої сили у кубковому поєдинку проти Сельти, яка у цій самій Прімері і виступає. Щоб пробитися до 1/16 фіналу, футболісти Лас-Пальмаса в нинішньому розіграші вже обіграли Мальорку та Нумансію. Але Сельта – суперник значно складніший. «Кельти» знаходяться на відстані усього одного очка від зони єврокубків у Прімері. Щоправда, останнім часом клуб з Віго дещо здав, набравши у 3-х своїх попередніх матчах з ненайсильнішими суперниками усього одне очко. Чи зуміє Сельта здобути сприятливий результат у Лас-Пальмас-де-Гран-Канарії, щоб спокійно почувати себе напередодні матчу-відповіді?

12. Депортиво – Малага, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу

Депортиво переживає непрості часи. Команда з Ла-Коруньї не може виграти впродовж 5-ти матчів і веде боротьбу за збереження прописки у Прімері. До того ж, «біло-блакитні» дуже мало забивають – усього один гол у вже згаданих 5-ти поєдинках. Не пощастило Депортиво і в Кубку Іспанії, де його суперником вже на стадії 1/16 фіналу буде інший представник Прімери – Малага. «Анчоуси» також останнім часом трохи пригальмували, програвши 2 свої попередні поєдинки мадридським Атлетіко та Реалу, але, в цілому, виглядають значно краще, ніж Депортиво. Чим завершиться перша частина 2-матчевого протистояння команд за вихід до 1/8 фіналу?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 вівторка, 2-ого грудня.

Ми у Viber!