0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 294-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 294-ого тиражу, який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Іспанії, Італії, Англії, Франції та Росії.

1. Ворскла – Динамо Київ, Україна, 14-ий тур

До зустрічі з Ворсклою Динамо підходить у прекрасному настрої. У четвер кияни гарантували собі місце у плей-офф Ліги Європи та перше місце в групі. Тепер головна мета команди Сергія Реброва – втримати лідерство в українській Прем’єр-Лізі, а для цього бажано перемагати в Полтаві. Завдання нібито не таке вже й складне, однак з 6-ти попередніх матчів проти «ворсклян» на їхньому полі Динамо виграло лише 1. Чи вдасться киянам подужати вперту команда Василя Сачка, яка в нинішньому сезоні націлилась на місце в зоні єврокубків?

2. Валенсія – Барселона, Іспанія, 13-ий тур

У Валенсії після яскравого старту намітився спад. У чемпіонаті «кажани» не можуть перемогти 2 матчі поспіль, а тиждень тому програли левантійське дербі, що стало однією з головних сенсацій минулого туру. Натомість, Барселона, схоже, забула про свої недавні невдачі і знову готова змітати всіх на своєму шляху. Принаймні, дві попередні свої зустрічі – проти Севільї в Прімері та Апоела в Лізі чемпіонів каталонці виграли із загальною різницею м’ячів 9:1. Чи стануть левантійці черговою жертвою Мессі та компанії?

3. Рома – Інтер, Італія, 13-ий тур

Роберто Манчіні не позаздриш. За тиждень його Інтер пройшов іспит Міланом у чемпіонаті та Дніпром у Лізі Європи, а тепер на «чорно-синіх» чекає складний візит до Риму. Місцева Рома сповнена рішучості повернути «Скудетто» до Вічного міста, тож у зустрічі з міланцями гратиме лише на перемогу. Чи знайдуться в Інтера контраргументи?

4. Кальярі – Фіорентина, Італія, 13-ий тур

З приходом Зденека Земана Кальярі стало однією з найвидовишніших команд Італії, однак після 12-ти турів в «острів’ян» лише 2 перемоги та місце в нижній частині турнірної таблиці. Втім, привід для оптимізму у сардинійців таки є - у минулому турі вони змогли не програти на виїзді Наполі, зігравши у феєричну нічию – 3:3. Тепер на Кальярі чекає перевірка Фіорентиною. «Фіалки» після провального старту помалу знаходять свою гру, повільно, але впевнено рухаючись нагору. Чи вдасться команді Вінченцо Монтелли продовжити цей шлях і після візиту на Сардинію?

5. Емполі – Аталанта, Італія, 13-ий тур

Емполі, вигравши 2 матчі поспіль, залишило зону вильоту і тепер з оптимізмом дивиться в майбутнє. Наступним суперником команди Мауріціо Саррі буде Аталанта, яка не може перемогти вже 5 турів поспіль – 3 нічиї та 2 поразки, впритул наблизившись до зони вильоту. Чи вдасться бергамцям припинити своє падіння після вояжу до Тоскани?

6. Чезена – Дженоа, Італія, 13-ий тур

Перемога в першому турі над Пармою залишається для Чезени поки що єдиною в нинішньому сезоні Серії «А». Відтоді «коники» зазнали 6-ти поразок і ще 5-ть матчів зіграли внічию. Перервати цю малоприємну серію команда Пьєрпаоло Бізолі спробує в домашній зустрічі із Дженоа. Щоправда, у «грифонів», які не проти замахнутись навіть на місце в зоні Ліги чемпіонів, плани абсолютно протилежні. Хто вийде переможцем із цієї дуелі?

7. Саутгемптон – Манчестер Сіті, Англія, 13-ий тур

Протистояння другої та третьої команд англійської Прем’єр-Ліги. Манчестер Сіті після перемоги в минулому турі підібрався до Саутгемптона на відстань у 2 очки. У випадку звитяги «містяни» обійдуть «святих». От тільки чи залишились в команди Манеуля Пеллегріні сили після важкої перемоги над Баварією в рамках Ліги чемпіонів?

8. Тоттенхем – Евертон, Англія, 13-ий тур

Тиждень тому Маурісіо Почеттіно був близьким до відставки, але його Тоттенхем таки зумів перемогти в Халлі, подарувавши аргентинському наставнику ще один шанс. Наступний суперник «шпор» калібром буде побільше. Евертон після невиразного старту набрав достатньо пристойну форму і до Лондона, за словами Роберто Мартінеса, їде за 3-ма пунктами. Що скаже на це Тоттенхем, якому в нинішньому сезоні серйозно бракує стабільності?

9. Сент-Етьєн – Ліон, Франція, 15-ий тур

У чемпіонаті Сент-Етьєн не програє вже 5-ть матчів поспіль, щоправда, 3 останні з них зіграв лише внічию. Надолужити згаяне «зелені» налаштовані в домашній зустрічі з Ліоном – своїм прямим конкурентом за місце в топ-трійці. Щоправда, статистика говорить не на користь господарів. «Ткачам» Сент-етьєн програє вдома вже 5-ть матчів поспіль. Чи вдасться команді Крістофа Галтьє нарешті перервати цю тенденцію?

10. Бордо – Лілль, Франція, 15-ий тур

Лілль втрапив у глибоку кризу – «доги» не можуть перемогти вже 5-ть турів поспіль, зазнавши за цей час 4-ох поразок. Якщо так піде і далі, Рене Режар ризикує бути відправленим у відставку. Перервати чорну смугу Лілль сподівається в домашній зустрічі із Бордо, який нині також переживає не кращі часи. «Жирондинці» після яскравого старту вже випали з топ-трійки, однак від своїх претензій на місце в зоні Ліги чемпіонів досі не відмовились. Чи вдасться команді Віллі Саньоля продовжити безвиграшну серію «догів»?

11. Рубін – Динамо Москва, Росія, 15-ий тур

Рубін після не надто вдалого старту набрав достатньо пристойний хід. З 6-ти попередніх матчів чемпіонату казанці виграли 4-ри при одній нічиї та поразці. Повернулось до своєї кращої форми і Динамо. Москвичі після 3-ох турів без перемог виграли 2 матчі поспіль, знову заявивши про свої претензії на місце в зоні Ліги чемпіонів. Чи вдасться динамівцям узяти таки потрібні 3 пункти в Казані?

12. Терек – Краснодар, Росія, 15-ий тур

Наразі Краснодар – головний переслідувач Зеніта в чемпіонській гонці, однак від пітерців команда Олега Кононова досі відстає на 8 пунктів, тож у Грозному втрачати очки права не має. Втім, Терек уміє налаштовуватись на матчі проти лідерів і зробить усе, щоб зіпсувати настрій «бикам». Що очікувати від цієї дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 неділі, 30-ого листопада.

Ми у Viber!