0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 293-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 293-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Іспанії, Італії, англійських Прем’єр-ліги та Чемпіоншипа, Нідерландів та Франції.

1. Хетафе – Атлетик (Більбао), Іспанія, 13-ий тур

Хетафе – типовий середняк іспанської Прімери. В попередніх 4-х турах команда здобула лише одну перемогу. Але про якісь проблеми у грі «синіх» говорити передчасно, оскільки поступилися підопічні Косміна Контри таким серйозним опонентам, як мадридський Атлетіко та Вільярреал. Усього на очко випереджає Хетафе його наступний суперник – Атлетик з Більбао. «Баски» останнім часом значно покращили своє становище в чемпіонаті, де не програють вже впродовж 5-ти поєдинків поспіль. Чи зуміють «червоно-білі» здобути очки і в передмісті Мадриду?

2. К’єво – Лаціо, Італія, 13-ий тур

Після жахливого старту сезону, К’єво починає виходити з кризи. Безпрограшна серія тривалістю в 3 матчі поки усе ще не дозволяє «віслюкам» залишити зону вильоту, але команда уже дуже близько знаходиться до цього – від рятівного 17-го місця її відділяє усього одне очко. А от Лаціо навпаки – втрачає здобуті раніше позиції. 2 поразки поспіль опустили римлян на 6-те місце. Чи вдасться «орлам» перервати власну смугу невдач?

3. Сассуоло – Верона, Італія, 13-ий тур

Серія з 6-ти матчів без поразок, половину з яких команда виграла, дозволила Сассуоло не лише залишити число аутсайдерів Серії «А», але й міцно закріпитися в середині турнірної таблиці. Обігнало Сассуоло і Верону, яка опускається усе нижче, хоче ще не так давно боролася за місця в єврокубках. «Жовто-сині» не знають радості перемог впродовж 6-ти матчів поспіль. У минулому сезоні Верона двічі була сильнішою від Сассуоло. Чим усе закінчиться цього разу?

4. Вест Хем – Ньюкасл, Англія, 13-ий тур

Усього 2 очки, здобуті Вест Хемом в 3-х попередніх зустрічах Прем’єр-ліги, дещо погіршили турнірне становище команди. Але й нинішнє 6-те місце – неабиякий успіх для «молотобійців». Цього разу лондонцям протистоятиме сусід по турнірній таблиці – Ньюкасл, який знаходиться сходинкою вище. «Сороки» за останній час набрали фантастичну форму, видавши серію з 6-ти перемог поспіль в усіх турнірах. Особливо надійно виглядає захист команди Алана Пардью – у згаданих поєдинках Ньюкасл пропустив лише один гол. Чи продовжиться переможна хода «сорок» після побачення з Вест Хемом на «Болейн Граунд»?

5. Бернлі – Астон Вілла, Англія, 13-ий тур

Ще якийсь місяць тому становище Барнлі виглядало безнадійним – дебютант Прем’єр-ліги залишався єдиною командою в чемпіонаті, яка не перемагала і ніяк не міг залишити останнє місце турнірної таблиці. Але 2 виграних матчі поспіль в останніх турах подарували «бордовим» надію. Барнлі уже не останнє і тепер ставить перед собою завдання залишити зону вильоту. Усього на 2 очки більше за «бордових» має Астон Вілла, яка котиться у прірву. Бірмінгемці не перемагають впродовж 8-ми матчів чемпіонату поспіль, здобувши у них лише 2 очки. Чим завершиться протистояння 2-х аутсайдерів?

6. Лідс – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 19-ий тур

Лідс переживає непрості часи. В останніх 10-ти поєдинках чемпіонату команда здобула лише одну перемогу. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, «білі» ризикують перетворитися у одного з борців за виживання, адже уже зараз від зони вильоту команду відділяє тільки 2 очки. Цього разу суперником Лідса буде лідер турнірних перегонів – Дербі Каунті. «Барани» роблять усе можливе, щоб після 7-річної перерви знову потрапити до Прем’єр-ліги. Чи зуміють вони здобути у Лідсі свою чергову перемогу?

7. Бірмінгем – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 19-ий тур

Бірмінгему, нарешті, вдалося знайти свою гру. Безпрограшна серія «синіх» становить 4 матчі. Але заспокоюватися не можна в жодному разі – будь-яка поразка може знову відкинути команду в зону вильоту. Здолав власні тимчасові трудної і Ноттінгем Форест. 9-матчева серія «лісівників» без перемог в Чемпіоншипі змінилася 2-ма виграшами поспіль, тож підопічні Стюарта Пірса знову готові боротися за місця у верхній частині турнірної таблиці чемпіонату. Чи вдасться їм розжитися очками у виїзному матчі проти Бірмінгему?

8. Камбуур – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 14-ий тур

У матчі минулого туру Камбуур в гостях переграв Утрехт. Ця перемога стала для команди першою в 5-ти останніх поєдинках чемпіонату. Розвинути свій успіх леуварденці спробують у зустрічі проти клубу АЗ Алкмаар, який, як і Камбуур, знаходиться у верхній частині турнірної таблиці і веде боротьбу за місця у єврокубках. «Червоно-білі» виступають більш стабільно – в усіх турнірах вони не програють впродовж 5-ти поєдинків поспіль. Камбууру ще ніколи не вдавалося перемогти АЗ Алкмаар в матчах Ередивізі. Чи зуміють футболісти з Леувардена переписати історію?

9. Бреда – Утрехт, Нідерланди, 14-ий тур

Бреда не знає радості перемог вже впродовж 7-ми матчів чемпіонату Нідерландів поспіль. Увесь доробок «щурів» у цих поєдинках складає усього 2 очки. Тож не дивно, що опинившись у зоні вильоту, футболісти Бреди ніяк не можуть з неї вибратися. Перервати свою тривалу безвиграшну серію «жовто-чорні» спробують у поєдинку проти середняка чемпіонату – Утрехта. «Червоно-білі» останнім часом також трохи пригальмували, вигравши лише один матч в попередніх 4-х турах Ередивізі. Чи вдасться Бреді повернутися на шлях перемог?

10. Ренн – Монако, Франція, 15-ий тур

Футболісти Ренна всерйоз налаштовані поборотися за місце в єврокубках для своєї команди. «Червоно-чорні» не програють впродовж 6-ти матчів чемпіонату, 4 з яких – виграли. А от Монако виглядає уже не настільки успішно, як у минулому сезоні. З борців за чемпіонство «монегаски» перетворилися на міцного середняка Ліги 1 з поки ще високими амбіціями. 3 свої попередні матчі чемпіонату підопічні Леонарду Жардіма завершили унічию. Наразі Ренн випереджає Монако на 2 очки. Чи зміниться становище команд після їх очної зустрічі?

11. Кан – Монпельє, Франція, 15-ий тур

Проблеми Кана тривають і стають усе гострішими. Команда й надалі балансує над зоною вильоту, ризикуючи в будь-який момент туди потрапити. З останніх 11-ти матчів Ліги 1 «червоно-сині» виграли лише один. Якщо нічого не зміниться – підопічні Патріса Гаранда ризикують розпрощатися з найвищим французьким дивізіоном за підсумками сезону. Значно впевненіше себе може почувати Монпельє, яке чергує домашні перемоги з виїзними поразками і перебуває у середині турнірної таблиці. 3 попередні матчі чемпіонату за межами рідного міста «паладіни» програли. Чого очікувати від Монпельє у виїзному протистоянні з Каном?

12. Ланс – Мец, Франція, 15-ий тур

Ланс – найслабша на сьогодні команда Ліги 1. 3 поспіль поразки в чемпіонаті призвели до того, що спочатку «криваво-золоті» опустилися у зону вильоту, а потім – і на останнє місце. А от дебютант ліги Мец доволі комфортно почуває себе серед еліти французького футболу. Навіть програні 2 попередні зустрічі не завадили «темно-бордовим» продовжувати знаходитися серед середняків чемпіонату. Чи зуміє Ланс здобути перемогу і перервати свою невдалу серію?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 29-ого листопада. 

Ми у Viber!