0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 292-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 292-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів групового турніру Ліги Європи.

1. Фейеноорд – Севілья, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Завдяки домашній перемозі над хорватською Рієкою в матчі попереднього туру нідерландський Фейеноорд піднявся з останнього одразу на 2-ге місце групи «G». Тепер все залежить виключно від самих підопічних Фреда Рюттена і від того, як вони проведуть свої заключні матчі. Черговим суперником Фейеноорда стане лідер групи – іспанська Севілья. «Червоно-білі» в груповому турнірі ще не програвали і наразі випереджають нідерландців на 2 очки. Фейеноорд, у свою чергу, не втратив у домашніх матчах групи «G» ще жодного турнірного очка. Чи допоможуть рідні стіни роттердамцям перемогти і Севілью?

2. Генгам – Фіорентина, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Після розгромної гостьової поразки від італійської Фіорентини, далі французький Генгам не програє. В наступних 3-х поєдинках «червоно-чорні» здобули 7 очок і впевнено посідають 2-гу сходинку турнірної таблиці. Що ж стосується «фіалок», то вони не знають собі рівних у групі «К». Перші очки флорентійці втратили лише в матчі попереднього туру, розписавши на власному полі мирову з грецьким ПАОКом. Свого найближчого переслідувача – Генгам – Фіорентина наразі випереджає на 3 пункти. Чи зуміють «фіалки» ще раз обіграти «червоно-чорних» і достроково гарантувати собі перше місце в групі?

3. Ольборг – Стяуа, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Ольборг та Стяуа продовжують вести боротьбу за вихід з групи. Поки румуни випереджають данців на одне очко, але усе може змінитися після очного протистояння команд в Ольборзі. В матчі першого туру «армійці» розгромили підопічних Кента Нільсена з принизливим рахунком 6:0. Але на власному полі Ольборг – зовсім інша команда, яка може дати бій будь-кому. Чи до снаги данцям обіграти Стяуа і випередити румунів в турнірній таблиці?

4. Локерен – Легія, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Не зважаючи на не надто вдалі результати в останніх турах бельгійський Локерен усе ще зберігає шанси на вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи. Для цього «триколірним» необхідно випередити в турнірній таблиці турецький Трабзонспор. Але зробити це бельгійцям буде дуже непросто. Їх наступний суперник – польська Легія, яка не лише лідирує в групі «L», але й може похвалитися 100-відсотковим результатом набраних очок у перших 4-х турах. Чи зуміють поляки продовжити свою переможну ходу в Локерені?

5. Спарта (Прага) – Наполі, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Чеська Спарта та італійський Наполі з однаковою кількістю очок ділять 1-2 місця у групі «І». Але спокійно себе почувати жодна з команд не може – позаду на відстані 3-х пунктів знаходиться швейцарський Янг Бойз, який не припиняє боротьбу. В поєдинку першого туру «партенопеї» обіграли на власному полі Спарту. Чи вдасться «червоним» взяти реванш за ту поразку?

6. Слован (Братислава) – Янг Бойз, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Братиславський Слован – безнадійний аутсайдер власної групи. Після 4-х турів «небесно-блакитні» не мають у власному активі жодного очка і втратили будь-які шанси на продовження боротьби. А от швейцарський Янг Бойз, що наразі посідає 3-тє місце, усе ще сподівається пробитися до стадії плей-офф турніру. Для цього «бджолам» необхідно вигравати 2 заключні матчі самим і очікувати на втрату очок основними конкурентами. Чи під силу Словану поховати надії швейцарців?

7. Селтик – Зальцбург, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

В матчі минулого туру шотландський Селтик несподівано втратив очки в гостьовому протистоянні з румунською Асторою, зігравши унічию з аутсайдером групи. Але, не дивлячись на це, підопічні Ронні Дейли й надалі зберігають чудові шанси на вихід до наступного раунду змагань. Для цього їм необхідно здобути одну перемогу в 2-х заключних турах. Черговим суперником шотландців стане лідер квартету – австрійський Зальцбург. «Бики» вже гарантували собі путівку до 1/16 фіналу, але поки ще невідомо, з якого місця вони потраплять до плей-офф. Австрійський клуб поки не знає гіркоти поразок в нинішньому груповому турнірі. Чи зуміє Селтик перервати безпрограшну серію Зальцбурга?

8. Астра – Динамо (Загреб), Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Румунська Астра здобула лише одне очко в перших чотирьох турах групового турніру Ліги Європи. Тож дуже невдалий для них нинішній розіграш змагань «чорні дияволи» вже просто дограють. А от у загребського Динамо шанси на вихід з групи поки ще є, але вони з кожним наступним туром стають дедалі примарнішими. Для продовження боротьби хорвати мають ліквідувати відставання у 5 очок від шотландського Селтика, у що віриться з великими труднощами. Чого очікувати від зустрічі 2-х аутсайдерів квартету «D»?

9. Астерас – Бешикташ, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Після непоганого старту в груповому турнірі, далі грецький Астерас серйозно пригальмував. 2 поспіль поразки від англійського Тоттенхема відкинули «жовто-синіх» на 3-тє місце в групі. Щоб зберегти шанси на вихід до плей-офф, грекам обов’язково потрібно перемагати лідера – турецький Бешикташ. Але у «чорних орлів» свої завдання – вони ведуть боротьбу з Тоттенхемом за перше місце в групі, і поки випереджають англійців лише за додатковими показниками, маючи зі «шпорами» однакову кількість очок. Чим завершиться греко-турецьке протистояння?

10. ХІК – Копенгаген, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Фінський ХІК жахливо розпочав свої виступи в групі «В». У першому колі «синьо-білі» програли усі свої матчі і навіть не спромоглися забити жодного м’яча у ворота суперників. Ця жахлива серія обірвалася в матчі попереднього туру, коли фіни на власному полі обіграли італійський Торіно. Але залишити останню сходинку турнірної таблиці ця перемога ХІКу не дозволила. В не найкращій формі знаходиться і данський Копенгаген, який випереджає фінський клуб лише на одне очко. В попередніх 3-х матчах групового турніру «леви» набрали тільки один пункт, а в попередньому матчі зазнали нищівної домашньої поразки від бельгійського Брюгге. Чи зможе Копенгаген розраховувати на очки у Хельсінкі?

11. Ешторил – ПСВ Ейндховен, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Після 2-х невдало проведених матчів проти московського Динамо в португальського Ешторила залишаються мізерні шанси на вихід до плей-офф. «Канарки» одразу на 4 очки відстають від свого нинішнього суперника – нідерландського ПСВ Ейндховен, який посідає 2-гу сходинку турнірної таблиці. Що ж стосується «червоно-білих», то впродовж жовтня-листопада команда Філліпа Коку значно додала і не програє уже 9 матчів у всіх турнірах, 7 з яких – виграла. Перемога у Ешторилі гарантує ПСВ Ейндховен вихід з групи. Чи зуміють нідерландці достроково вирішити питання здобуття путівки до 1/16 фіналу?

12. Вільярреал – Боруссія (Менхенгладбах), Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Поступившись в минулому турі в гостях швейцарському Цюриху, іспанський Вільярреал втратив лідерство у групі «А», пропустивши вперед менхенгладбахську Боруссію. Але «жовта субмарина» має усі шанси повернути втрачені позиції, якщо обіграє «жеребців» на власному полі. От лише зробити це підопічним Марселіно Гарсії Тораля буде непросто, оскільки німецький клуб не програв ще жодного матчу групового турніру. Чи зуміють менхенгладбахці здобути сприятливий результат у Іспанії?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 27-ого листопада.

Ми у Viber!