0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 291-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 291-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

1. Шахтар – Атлетік Більбао, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5-ий тур

У випадку перемоги над Атлетіком Шахтар гарантує собі вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. За певних обставин, «гірників» може влаштувати і нічия – якщо в паралельному матчі БАТЕ не зможе переграти Порту. Однак, недооцінювати басків не варто в будь-якому випадку. «Леви» після провального старту сезону помалу набирають форму і їх останні успіхи в Прімері – яскраве тому підтвердження. Чи зможе команда Мірчі Луческу подужати такого суперника?

2. Манчестер Сіті – Баварія, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5-ий тур

Момент істини для Манчестер Сіті. Якщо «містяни» розраховують вийти з групи, мають обов’язково перемагати мюнхенців. Щоправда, зробити це буде надзвичайно складно. Чемпіон Німеччини набрав нині прекрасний хід, змітаючи на своєму шляху всіх суперників як у БундесЛізі, так і Лізі чемпіонів. Щоправда, а Манчестері Баварія гратиме без особливої мотивації, адже вже гарантувала собі вихід у плей-офф з першого місця. До того ж, у мюнхенців переповнений лазарет. Чи допоможуть проблеми гостей здобути МанСіті першу перемогу в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів?

3. ЦСКА (Москва) – Рома, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5-ий тур

Після розгромної поразки в Римі у першому турі, багато хто поспішив поховати ЦСКА, однак «армійці» виявились міцним горішком. У двоматчевому протистоянні з МанСіті москвичі несподівано взяли 4 очки і тепер всерйоз претендують на друге місце в групі та вихід у наступний раунд змагань. Щоб мрії стали реальністю, команда Леоніда Слуцького має перемагати Рому. От тільки чи погодяться з цим «вовки», які також рвуться в плей-офф?

4. Зеніт – Бенфіка, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5-ий тур

Результат матчу в Санкт-Петербурзі визначить подальші перспективи команд у нинішньому розіграші Ліги чемпіонів. Наразі в Зеніту та Бенфіки по 4-ри очки і вони замикають турнірну таблицю групи «С», але все ще зберігають достатньо високі шанси на вихід у плей-офф. І, щоб їх не втратити, в очній дуелі і пітерцям, і лісабонцям потрібна перемога. В матчі першого туру в Португалії достатньо несподівано перемогла команда Андре Віллаша-Боаша. Чим усе закінчиться в Росії?

5. Лудогорець – Ліверпуль, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5-ий тур

Ліверпуль переживає системну кризу. В усіх турнірах «червоні» не можуть перемогти 6 матчів поспіль, 5-ть з яких були програні. У команди Брендана Роджерса величезні проблеми як в атаці, так і обороні, однак вона все ще зберігає шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Щоб їх не втратити остаточно, потрібно перемагати на виїзді Лудогорець. Як це робити, мерсисайдці знають – у першому турі Ліверпуль переграв вдома Лудогорець з рахунком 2:1. До слова, ці 2 голи залишаються для «червоних» поки що єдиними на європейській арені в нинішньому сезоні. Чи вдасться мерсисайдцям взяти 3 очки в дуелі з непоступливим чемпіоном Болгарії, який також претендує на вихід з групи?

6. Арсенал Лондон – Борусія Дортмунд, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5-ий тур

Якщо в Лізі чемпіонів дортмундська Борусія йде без втрат, то в чемпіонаті справи у команди Юргена Клоппа гірше не придумаєш. Ось і в останньому матчі проти скромного Падерборна дортмундці, перемагаючи 2:0, задовольнились лише нічиєю. До того ж, у тій зустрічі травму отримав лідер Борусії Марко Ройс, який тепер пропустить кілька найближчих місяців. Не все гаразд нині і з Арсеналом. «Каноніри» нібито і демонструють достатньо якісний футбол, створюють моменти, але зазнали при цьому 2-ох поразок поспіль. Чи вдасться лондонцям перервати серію невдач у домашній дуелі з Борусією?

7. Андерлехт – Галатасарай, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5-ий тур

Андерлехт і Галатасарай ще мають шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів, однак вони, швидше, теоретичні. Наразі головна мета і бельгійців, і турків – 3-тє місце та квиток у Лігу Європи. У матчі першого кола в Туреччині Андерлехт був близьким до перемоги, однак Галатарай в кінцівці матчу рахунок зрівняв – 1:1. Чим усе завершиться в Бельгії?

8. Краснодар – Лілль, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Останній шанс для Краснодара та Лілля зачепитись за плей-офф Ліги Європи. Турнірна ситуація не залишає командам іншого вибору, окрім як перемагати. Будь-який інший результат, фактично, поставить хрест на сподіваннях росіян і французів поборотись за європейський трофей. Чого очікувати від дуелі, де нічия не влаштує жодну зі сторін?

9. Ольборг – Стяуа, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

У Румунії Стяуа не залишила Ольборгу жодних шансів, перегравши данців із непристойним рахунком 6:0. Щоправда, всі голи були забиті в другому таймі, коли команда Кента Нільсена залишилась в меншості. Тепер Ольборг має нагоду для реваншу – поки що данці перемагали в обох своїх домашніх матчах на груповому етапі Ліги Європи, а от Стяуа на виїзді ще не вигравала. Чи варто очікувати на продовження цих тенденцій?

10. Спарта Прага – Наполі, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Битва за перше місце в квартеті «І». За 2 тури до завершення групового етапу в Спарти та Наполі по 9-ть очок. Матч першого кола в Італії завершився впевненою перемогою «партенопеї» - 3:1. Після того пражани здобули 3 перемоги поспіль, а от неаполітанці допустили осічку в протистоянні з Янг Бойз. Чи здатна Спарта на реванш?

11. Генгам – Фіорентина, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Схоже, свою головну ставку в нинішньому сезоні Генгам зробив на єврокубки. Якщо в чемпіонаті команда Жослена Гурвеннека йде в зоні вильоту, то в Лізі Європи всерйоз претендує на вихід у плей-офф. Своєї поки що єдиної поразки на груповому етапі французи зазнали саме від Фіорентини, поступившись на виїзді з рахунком 0:3. «Фіалки» своє завдання із виходом з групи вже виконали, тож у Франції гратимуть без особливої мотивації. Чи допоможе це господарям здобути таку потрібну перемогу?

12. Фейеноорд – Севілья, Ліга Європи, груповий турнір, 5-ий тур

Протистояння лідерів групи «G». Севілья випереджає Фейеноорд на 2 пункти, однак поки що собі нічого не гарантувала. У зустрічі з роттердамцями команда Унаі Емері розраховує на перемогу, яка забезпечить іспанцям квиток до плей-офф. Схожі плани і в голландців, які на груповому етапі вдома поки що лише перемагають. Чи вдасться дружині Фреда Рюттена продовжити цю традицію в двобої з амбітними «норвіонцями»?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 вівторка, 25-ого листопада.

Ми у Viber!