0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 290-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 290-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Італії, Англії, Німеччини, Нідерландів, Бельгії, Франції та Іспанії.

1. Ворскла – Зоря, Україна, 13-ий тур

Безвиграшна серія Ворскли в матчах Прем’єр-ліги – триває. Після 3-х нічиїх поспіль у зустрічі минулого туру «зелено-білі» поступилися в гостях Чорноморцю. Але, не зважаючи ні на що, команда й надалі продовжує вести боротьбу за одне з місць в єврокубках. Натомість Зоря перебуває у відмінній формі. Команда не програє впродовж 6-ти матчів чемпіонату поспіль, що дозволило їй піднятися на 4-ту сходинку турнірної таблиці. 5 з 6-ти попередніх поєдинків між Ворсклою та Зорею приносили нічийний результат. Чи виявлять суперники переможця цього разу?

2. Мілан – Інтер, Італія, 12-ий тур

До чергового міланського дербі його учасники підійшли не в найкращому психологічному стані. Мілан не може перемогти впродовж 4-х матчів Серії «А» поспіль, а Інтер – здобув лише одне очко у 2-х попередніх поєдинках чемпіонату. До того ж, у «чорно-синіх» змінився головний тренер. Керівництво Інтера не пробачило смуги невдач Вальтеру Маццаррі і його місце нещодавно посів Роберто Манчіні. Чи зуміють «змії» під керівництвом нового наставника здобути перемогу в дербі і випередити Мілан в турнірній таблиці?

3. Верона – Фіорентина, Італія, 12-ий тур

У Вероні зустрінуться середняки Серії «А», які мають великі амбіції. Місцевий однойменний клуб не перемагає вже 5 матчів чемпіонату поспіль. Щоправда, нічиї проти Лаціо та Інтера все ж вселяють надію на покращення становища у серця прихильників команди. Не позаздриш і Фіорентині, яка програла 2 свої попередні поєдинки. У минулому сезоні «фіалки» двічі обіграли Верону. Чи під силу «жовто-синім» перервати свою безвиграшну серію в матчі проти флорентійців?

4. Крістал Пелас – Ліверпуль, Англія, 12-ий тур

Крістал Пелас продовжує опускатися усе нижче щаблями турнірної таблиці. У 5-ти попередніх поєдинках англійської Прем’єр-ліги «орли» спромоглися здобули лише одне очко. Будь-яка наступна невдача може відкинути підопічних Ніла Уорнока в зону вильоту. Продовжує розчаровувати власних прихильників і Ліверпуль. Клуб, який ледь не став чемпіоном Англії у минулому сезоні, нині не може похвалитися стабільними результатами. «Червоні» програли 3 останні матчі у всіх турнірах і знаходяться в середині таблиці. Чи зуміють підопічні Брендана Роджерса перервати смугу невдач, перемігши  гостях Крістал Пелес?

5. Халл Сіті – Тоттенхем, Англія, 12-ий тур

Відібравши очки у настільки грізних суперників як Арсенал та Ліверпуль, далі Халл Сіті поступився у 2-х матчах зі значно слабшими опонентами. Впродовж 3-х останніх зустрічей «тигри» не можуть вразити ворота суперника і це насторожує. Аж ніяк не можуть бути задоволеними власним становищем і футболісти Тоттенхема. Після серії вдало проведених матчів у всіх турнірах, в минулому турі Прем’єр-ліги «шпори» знову програли, не зумівши нічого вдіяти проти скромного Сток Сіті. Ця поразка відкинула їх аж на 12-те місце турнірної таблиці. На що розраховувати підопічним Маурісіо Почеттіно у Кінгстон-апон-Халлі?

6. Гамбург – Вердер, Німеччини, 12-ий тур

Гамбург продовжує лихоманити. Здавалося б, перемога над таким серйозним суперником, як Байер, має додати «динозаврам» впевненості у власних силах. Але у матчі попереднього туру команда Йозефа Циннбауера знову поступилася. Поразка від Вольфсбурга опусила Гамбург в зону вильоту. У нинішньому турі «динозаври» поміряються силами з іншим аутсайдером – Вердером. Після приходу на посаду головного тренера «зелено-білих» українського спеціаліста Віктора Скрипника, бременців неначе підмінили. Команда виграла 3 свої попередні матчі у всіх турнірах і залишила останнє місце турнірної таблиці Бундесліги. Чи зуміє Гамбург перервати переможну ходу Вердера?

7. Штутгарт – Аугсбург, Німеччина, 12-ий тур

2 поспіль поразки від Вольфсбурга та Вердера перетворили Штутгарт на найгіршу команду Бундесліги. Щоправда, перемога у матчі проти Аугсбурга дозволить «швабам» знову піднятися на кілька сходинок доверху. Що стосується «фюггерів», то вони посідають місце у верхній частині турнірної таблиці. Останнім часом підопічні Маркуса Вайнцирля чергують домашні перемоги з виїзними поразками. Взагалі варто відзначити, що переважну більшість очок «фюггери» в нинішньому сезоні здобувають на власному полі. За межами ж рідного міста футболісти Аугсбурга виглядають не найкращим чином. Тож у Штутгарта з’являються шанси.

8. Зволле – Твенте, Нідерланди, 13-ий тур

4-матчева безвиграшна серія Зволле лишилася позаду. В матчі попереднього туру «синьо-білі» знову повернулися на шлях перемог і продовжують вести боротьбу за лідируючі позиції в нідерландському футболі. Усього на очко Зволле випереджає його нинішній суперник – Твенте, який посідає 3-тє місце турнірної таблиці. На рахунку «тюккерс» 2 перемоги поспіль в останніх матчах. Чи вдасться «синьо-білим» обіграти Твенте і знову випередити його?

9. Хераклес – Ден Хааг, Нідерланди, 13-ий тур

Хераклес – один з головних аутсайдерів нідерландської Ередивізі. Команда програла переважну більшість своїх матчів сезону і посідає наразі невтішне передостаннє місце турнірної таблиці. А от Ден Хаагу, який також веде боротьбу за виживання, останнім часом, схоже, таки вдалося знайти свою гру. В попередніх 4-х турах представники Гааги зазнали лише однієї поразки, що дозволило їм поліпшити своє становище. У попередньому чемпіонаті Ден Хааг не лише двічі поступився Хераклесу, але й не зумів забити жодного м’яча у ворота «чорно-білих». Як буде цього разу?

10. Остенде – Стандард, Бельгія, 16-ий тур

Остенде переживає не найкращі часи. «Червоно-жовті» останнім часом суттєво пригальмували, здобувши лише одну перемогу в 7-ми попередніх матчах чемпіонату. Щоправда, очок, здобутих раніше, Остенде поки ще вистачає, аби утримуватися в середині турнірної таблиці. Значно серйозніші амбіції у Стандарда. Навіть боротьба на 2 фронти не заважає футболістам з Льєжа претендувати на найвищі місця. У активі «червоних» - 4 перемоги в чемпіонаті поспіль. Чи зуміє проблемний Остенде на власному полі дати бій Стандарду?

11. Монпельє – Тулуза, Франція, 14-ий тур

Монпельє та Тулуза – типові середняки французької Ліги 1, які до очного протистояння підійшли з однаковою кількістю очок у активі. «Паладіни» виграли лише одну гру з 6-ти останніх в усіх турнірах. Що ж стосується Тулузи, то в матчі минулого туру вона обіграла Мец, перервавши таким чином власну 4-матчеву серію поразок. Чи вдасться «фіолетово-білим» відібрати очки ще й у Монпельє?

12. Леванте – Валенсія, Іспанія, 12-ий тур

На стадіоні «Сьюдад де Валенсія» зійдуться представники різних полюсів турнірної таблиці іспанського чемпіонату. Леванте – один з аутсайдерів, який посідає передостаннє місце. Разом з тим, останнім часом «жабенята» виглядають доволі непогано і зуміли взяти в 2-х попередніх турах 4 очки. Їм протистоятиме грізна Валенсія, яка вже давно не демонструвала настільки успішні результати, як у нинішньому сезоні. «Кажани» ідуть 3-ми і всерйоз збираються нав’язати боротьбу за чемпіонство мадридському Реалу та Барселоні. Чим завершиться левантійське дербі?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 23-ого листопада. 

Ми у Viber!