0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 289-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 289-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Іспанії, Італії , Німеччини, Франції та англійських Прем’єр-Ліги та Чемпіоншипа.

1. Металіст – Чорноморець, Україна, 13-ий тур

За останньою інформацією ФФУ, матч між Металістом і Чорноморцем скасовано. Коли відбудеться поєдинок, поки що невідомо. За правилами лотереї «Спортпрогноз», результат зустрічі буде визначено шляхом жеребкування.

2. Депортіво – Реал Сосьєдад, Україна, 13-ий тур

Реал Сосьєдад у нинішньому сезоні якщо і перемагає, то лише топ-команди. Наприклад, жертвами басків уже стали два мадридських суперклуби – Реал та Атлетіко. А от переграти решту команд Прімери сан-себастьянцям поки що ніяк не вдається. Чергову спробу вони зроблять у виїзному протистоянні з нестабільним Депортіво, який відчайдушно бореться за виживання. Ла-корунці помалу оговтується від серії невдач – з 4-ох попередніх матчів чемпіонату команда Віктора Фернандеса програла лише один. Чого очікувати від галісійців цього разу?

3. Лаціо – Ювентус, Італія, 12-ий тур

Лаціо після серії з 6-ти матчів без поразок, 5-ть з яких були виграні, в минулому турі програв. І сталося це у виїзному поєдинку із аутсайдером Емполі. Реабілітуватись за ту невдачу «орли» спробують в домашній дуелі із Ювентусом. Щоправда, зробити це буде надзвичайно складно. Туринці нині на ходу, а з 10-ти попередніх матчів проти римлян у всіх турнірах програли лише один. Чи вдасться Ювентусу здобути чергову перемогу над Лаціо, зміцнивши своє лідерство в чемпіонаті?

4. Аталанта – Рома, Італія, 12-ий тур

Алатанта, якій перед стартом сезону видавали чималі аванси, нині переживає складні часи. Три останніх поєдинки Серії «А» бергамаски звели внічию, а у 9-ти попередніх турах здобули лише одну перемогу. В абсолютно протилежній ситуації перебуває Рома. «Вовки» продовжують гонитву за Ювентусом, тож у зустрічі з кризовою Аталантою налаштовуються лише на 3 очки. Щоправда, з 5-ти попередніх візитів у Бергамо римляни привезли тільки 2 перемоги. Чи вдасться «чорно-синім» відібрати залікові бали в одного з головних претендентів на «скудетто»?

5. Шальке – Вольфсбург, Німеччина, 12-ий тур

Шальке в нинішньому сезоні не вирізняється особливою стабільністю, чергуючи останнім часом домашні перемоги з виїзними поразками. Нині гельзенкірхенці застрягли всередині турнірної таблиці з туманними перспективами на місце в топ-четвірці. Натомість, Вольфсбург набрав прекрасну форму. «Вовки», видавши серію з 6-ти перемог поспіль, стали головними переслідувачами мюнхенської Баварії, яка йде попереду на відстані 4-ох очок. Чи вдасться Шальке зупинити налагоджений механізм Дітера Хекінга?

6. Ганновер – Байер, Німеччина, 12-ий тур

Байер продовжує лихоманити і діагноз леверкузенців – синдром нічиїх. З 6-ти попередніх поєдинків чемпіонату 4-ри «фармацевти» завершили миром. Вилікуватись від цього недугу команда Роджера Шмідта налаштована у виїзній зустрічі із Ганновером. Щоправда, легше сказати, ніж зробити. «96-ті» нині в прекрасній формі – виграли 3 матчі поспіль, заскочили на 4-ту сходинку турнірної таблиці і прагнуть затриматись там як можна довше.

7. Бастія – Ліон, Франція, 14-ий тур

Ліон після невиразного старту набрав приголомшливу форму. «Ткачі» в Лізі 1 не програють вже 9-ть матчів поспіль, 7 з яких виграли. Нині переможна серія ліонців нараховує 5-ть поєдинків. Продовжити її команда Юбера Фурньє планує на Корсиці. Та чи погодиться з цим Бастія, яка в нинішньому сезоні програла вдома лише 2 зустрічі?

8. Генгам – Ренн, Франція, 14-ий тур

Генгам залишається єдиною командою Ліги 1, яка в нинішньому сезоні Ліги 1 ще жодного разу не зіграла внічию. А минуло вже 13-ть турів. Наступним суперником команди Жослена Гурвеннека буде міцний Ренн. Бретонці всерйоз налаштовуються вклинитись в боротьбу за місце в зоні єврокубків, тож в цій зустрічі спробують набрати максимум очок. До того ж, прагнуть помститись за поразку у фіналі Кубка Франції минулого сезону. Щоправда, з 4-ох попередніх вояжів до Генгаму Ренн привіз лише 1 перемогу. Чи вдасться гостям поліпшити цю статистику?

9. Уотфорд – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 18-ий тур

Дербі Каунті після 2-ох поспіль поразок повернувся на шлях перемог, вигравши 2 попередні матчі. Нині «барани» знову лідери Чемпіоншипу, але конкуренти зовсім поруч. Серед них і Уотфорд, який відстає від свого суперника лише на 3 пункти. Щоправда, «шершні» дещо втратили форму. Команда Славіши Йокановіча у 5-ти останніх матчах здобула лише 1 перемогу, а 2 попередні зустрічі взагалі програла. Чи вдасться «жовтій армії» забути про свої невдачі у протистоянні з лідером чемпіонату?

10. Блекпул – Болтон, Англія, Чемпіоншип, 18-ий тур

Блекпул, який ще не так давно милував око в англійський Прем’єр-Лізі, нині прозябає на останньому місці в Чемпіоншипі. У 17-ти турах «мандарини» здобули лише 1 перемогу, а з 6-ти попередніх матчів програли 5-ть при одній нічиїй. Не хапає зірок з неба і Болтон, який також бореться за виживання. Щоправда, перспективи «скакунів» не такі песимістичні. З 6-ти останніх матчів Чемпіоншипу команда Ніла Леннона виграла 4-ри. Чи вдасться їй переграти головного аутсайдера першості?

11. Лестер – Сандерленд, Англія, 12-ий тур

Лестер стрімко скочується в прірву. «Лиси», програвши 4-ри матчі поспіль, опинились у зоні вильоту. І найближче майбутнє нічого хорошого їм не віщує. Сандерленд, хоча також наразі не вражає, може здивувати будь-кого і будь-де, не кажучи вже про скромний Лестер. «Чорні коти», схоже, оговтались від принизливої поразки від Саутгемптона з рахунком 0:8 і помалу почали свій шлях нагору. На що очікувати від підопічних Густаво Пойетта у протистоянні із суперником, який втратив форму?

12. Арсенал Лондон – Манчестер Юнайтед, Англія, 12-ий тур

Класичне англійське протистояння. Обидві команди в нинішньому сезоні не вирізняються стабільністю, опинившись після 11-ти турів за межами топ-четвірки. Такий стан справ не влаштовує ні Арсенал, ні МанЮнайтед, тож в очній дуелі суперники гратимуть лише на перемогу. Статистика говорить на користь гостей. З 10-ти попередніх матчів між командами «червоні дияволи» виграли 7 при одній поразці. Ще 2 зустрічі завершились внічию. Як усе буде цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 22 листопада.

Ми у Viber!