0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 288-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 288-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з товариських матчів національних збірних.

1. Іспанія – Німеччина, товариський матч

Збірній Іспанії ніяк не вдається відійти від провального цьогорічного чемпіонату світу в Бразилії. Після Мундіалю «червона фурія» продовжує демонструвати невиразні результати і вже встигла поступитися Франції у товариській грі та Словаччині у відборі на Євро-2016. Не найкращим чином виглядають нині і діючі чемпіони світу – німці. «Бундесітім» також втратив чимало очок у відбірному циклі до наступного чемпіонату Європи. 3 попередні зустрічі між цими суперниками завершувалися на користь іспанців. Чи до снаги німецькій збірній перемогти «червону фурію» вперше з 2000 року?

2. Португалія – Аргентина, товариський матч, нейтральне поле

Після серії відверто невдало проведених матчів, збірна Португалії знову повернулася на шлях перемог. Підопічні Фернанду Сантуша виграли 2 свої попередні зустрічі у відборі на Євро-2016, обігравши з однаковим рахунком 1:0 Данію та Вірменію. Але цього разу на португальців очікує набагато серйозніший суперник – фіналіст попереднього Мундіалю – Аргентина. «Біло-блакитні» продовжують готуватися до Кубка Америки-2015. На минулому тижні вони обіграли Хорватію, хоча й поступалися по ходу поєдинку. Чим завершиться цей поєдинок, який відбуватиметься на нейтральному полі у Манчестері?

3. Австрія – Бразилія, товариський матч

Уже багато років збірна Австрії не виглядала таким сильним та боєздатним колективом, як зараз. Успішний старт підопічних Марселя Коллера у відборі на Євро-2016 дозволяє команді всерйоз претендувати на пряму путівку до Франції, де відбудеться наступний чемпіонат Європи. Непогану форму останнім часом набрала і збірна Бразилії. Під керівництвом нового головного тренера «пентакампеонів» Карлоса Дунги команда виграла усі 5 своїх матчів, не пропустивши у них жодного м’яча у власні ворота. Чи зуміє бразильська збірна продовжити свою переможну ходу?

4. Шотландія – Англія, товариський матч

Шотландія – одна з 4-х збірних у власній групі, яка всерйоз претендує на вихід до фінальної частини Євро-2016. В попередніх 3-х турах «тартанова армія» здобула 7 очок, значно покращивши своє становище. На підйомі знаходиться і збірна Англії, яка, схоже, уже встигла забути про свій невдалий виступ на Мундіалі у Бразилії. Нині підопічні Роя Ходжсона з оптимізмом дивляться у майбутнє і прагнуть перемагати у кожному наступному матчі незалежно від його статусу. Чого очікувати від протистояння 2-х представників Великобританії?

5. Ірландія – США, товариський матч

Успішно розпочавши відбір на чемпіонат Європи 2016 року, збірна Ірландії останнім часом дещо пригальмувала. Днями «зелена армія» зазнала своєї першої поразки у груповому турнірі, в гостях поступившись Шотландії. Не надто вдало наразі виглядає і збірна США. Після 2-х нічиїх поспіль в матчах з Гондурасом та Еквадором, на минулому тижні американці на власному полі поступилися Колумбії. Наскільки вдалим виявиться візит «янки» до Ірландії?

6. Словенія – Колумбія, товариський матч

Несподівано поступившись Естонії у стартовому матчі відбору на Євро-2016, далі збірна Словенії подібних помилок не припускалася і 2 наступні зустрічі – виграла. Це дозволило підопічним Сречко Катанеца повернутися у боротьбу за вихід до фінальної частини чемпіонату Європи. Свою справжню силу словенці матимуть змогу перевірити у поєдинку зі збірною Колумбії, яка справила чудове враження власним виступом на цьогорічному Мундіалі і продовжує прогресувати. У активі «кавників» - 3 перемоги в товариських матчах поспіль і жодного пропущеного м’яча. Чи зуміють словенці перервати успішну серію команди Хосе Нестора Пекермана?

7. Польща – Швейцарія, товариський матч

Збірна Польщі демонструє відмінні результати. «Біло-червоні» не програють уже впродовж 6-ти матчів поспіль, включаючи товариські поєдинки. У відборі до чемпіонату Європи-2016 команда Адама Навалки поки втратила лише 2 очки. До свого активу поляки можуть записати цілу низку яскравих матчів, серед яких – перемога над діючими чемпіонами світу – німцями. Тож саме збірна Польщі, а не Німеччина наразі очолює відбірну групу «D». А от швейцарці особливою стабільністю наразі похвалитися не можуть, хоча й непогано виглядали на Мундіалі в Бразилії. Чи вдасться підопічним Владіміра Петковіча продемонструвати усі свої найкращі якості у Вроцлаві?

8. Греція – Сербія, товариський матч

Збірна Греції, яка до старту відбору на наступний чемпіонат Європи вважалася головним фаворитом власної групи, - не втомлюється розчаровувати власних прихильників. У 4-х матчах змагань «елліни» здобули лише одне очко, програвши не лише Румунії та Північній Ірландії, а й навіть Фарерським островам. Давно не може виграти також і збірна Сербії. Якщо не рахувати технічної перемоги над Албанією, за яку «білі орли» не отримали турнірних очок, серби не вигравали з травня нинішнього року. Чим завершиться протистояння 2-х суперників, кожен з яких знаходиться у глибокій кризі?

9. Румунія – Данія, товариський матч

Збірні Румунії та Данії – лідери власних груп відбору на Євро-2016. Румуни йдуть без поразок. Наприкінці минулого тижня під керівництвом нового головного тренера Ангела Йорданеску вони здолали Північну Ірландію, заодно випередивши цю збірну в турнірній таблиці. Що ж стосується данської команди, то «червоно-білі» виглядають не настільки переконливо. З 4-х поєдинків відбору вони виграли лише 2. Але й таких показників виявилося достатньо, щоб на першому місці у групі завершити 2014 рік. Який результат нам подарує ця дуель?

10. Угорщина – Росія, товариський матч

Схоже, збірній Угорщини таки вдалося знайти свою гру. Після не надто вдалого старту відбору на чемпіонат Європи 2016 року, у 2-х попередніх своїх матчах угорці здобули максимальну кількість очок, обігравши Фарерські острови та Фінляндію. Черговим суперником «червоно-біло-зелених» стане збірна Росії, яка останнім часом навпаки – здає свої позиції. У 3-х попередніх зустрічах відбору підопічні Фабіо Капелло здобули лише 2 очки, а минулого тижня – вперше в змаганнях посупилися, програвши в гостях Австрії. Збірній Угорщини поки ще жодного разу не вдавалося перемогти росіян. Чи зможуть «червоно-біло-зелені» скористатися своїми шансами і переписати історію?

11. Білорусія – Мексика, товариський матч

Білоруська збірна переживає дуже серйозні проблеми. У перших 3-х поєдинках відбору на Євро-2016 «червоно-білі» здобули лише одне очко і, разом зі збірною Люксембургу, замикають турнірну таблицю власної групи. Інша річ – Мексика. На рахунку «триколірних» - 4 перемоги поспіль, в тому числі – гостьовий успіх у грі проти грізної збірної Нідерландів. Чи зуміють проблемні білоруси хоча б щось протиставити «ацтекам»?

12. Чилі – Уругвай, товариський матч

Під час минулого чемпіонату світу в Бразилії збірні Чилі та Уругваю припинили свою боротьбу на стадії 1/8 фіналу. Зараз же усі думки обох команд пов’язані з Кубком Америки, який відбудеться влітку наступного року. Як чилійці так і Уругвай не програють своїм суперникам з часу завершення Мундіалю. Кожна зі збірних за останні місяці видала серію з 5-ти матчів без поразок. Чи зуміють 2 представники Південної Америки виявити сильнішого?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 вівторка, 18-ого листопада. 

Ми у Viber!