0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 287-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 287-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів відбору Чемпіонату Європи – 2016 і однієї товариської зустрічі.

1. Шотландія – Ірландія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Класичне британське дербі. Турнірна ситуація змушує Шотландію грати на перемогу, але ірландці – міцний горішок, розкусити який у нинішньому відборі не змогла навіть збірна Німеччини. До того ж, команда «Зеленого острову» нині знаходиться на другому місці в своїй групі і прагне, як мінімум, залишитись на ньому до кінця кваліфікації. Чого очікувати від шотландсько-ірландської битви?

2. Сербія – Данія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Протистояння команд, які ставлять за мету вихід у фінальну частину Чемпіонату Європи. З огляду на господарський статус, фаворитами поєдинку будуть серби. Однак, недооцінювати данців не варто в жодному випадку. Скандинави вміють чіплятись за результат і в Белграді спробують, як мінімум, не програти. Чи вдасться сербам здобути першу перемогу в нинішньому відборі?

3. Румунія – Північна Ірландія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Наразі збірна Північної Ірландії – головне відкриття старту відбору Євро-2016. Британці в трьох матчах набрали максимум очок, а їхніми жертвами, окрім скромних Фарер, стали достатньо імениті команди Угорщини та Греції, які, до того ж, були обіграні на виїзді. Зупинити північно-ірландців, які тепер не приховують своїх амбіцій зіграти на Євро, спробує Румунія. «Жовті» в нинішньому відборі демонструють достатньо пристойний футбол і саме вони, з огляду на господарський статус, будуть фаворитами поєдинку. От тільки чи вдасться команді Ангела Йорденеску не наступити на граблі греків та угорців?

4. Угорщина – Фінляндія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Матч, в якому нічия не влаштує жодну з команд. Угорщина на правах господаря атакуватиме більше, от тільки чи вдасться команді Атілли Пінтера зламати захист фінів – питання відкрите, адже у 3-ох матчах відбору угорці забили лише 3 м’ячі. І це при тому, що одним з їхніх суперників були скромні Фарери. Не варто скидати з рахунків і гостей. Збірна Фінляндії – команда достатньо зубата і зробить усе, щоб засмутити вболівальників у Будапешті. До того ж, угорці на власному полі не можуть переграти «суомі» ось уже 3 матчі поспіль.

5. Австрія – Росія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Протистояння лідерів групи «G». Росія в попередньому турі несподівано втратила очки в домашній зустрічі з Молдовою, тож програвати в Австрії команді Фабіо Капелло категорично протипоказано. А от австрійці у випадку перемогу закріпляться на першому місці і отримають прекрасну нагоду кваліфікуватись на Євро. От тільки чи погодяться з цим росіяни?

6. Чорногорія – Швеція, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Дуель команд, які не приховують своїх амбіцій зіграти на Євро. Поки що в турнірній таблиці попереду шведи, які випереджають чорногорців на 3 пункти. Однак, у балканців є прекрасна нагода обійти скандинавів – це станеться у випадку перемоги. От тільки чи зможе Чорногорія переграти суперника, який в нинішньому відборі ще не програвав, а тепер ще й зможе розраховувати на суперфорварда Златана Ібрагімовіча?

7. Македонія – Словаччина, відбір Чемпіонату Європи – 2016

У трьох матчах відбору збірна Македонії змогла переграти лише скромний Люксембург – і той з величезними труднощами. Тепер на «червоних левів» чекає домашнє побачення зі Словаччиною, яка несподівано захопила лідерство в групі «C», здобувши 3 перемоги поспіль. Чи стане успішним візит словаків до Скоп’є?

8. Азербайджан – Норвегія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Азербайджан – аутсайдер групи «Н». І 3 поразки в нинішньому відборі – зайве тому підтвердження. Однак, на легку прогулянку в Баку норвежцям розраховувати не варто. Вдома азербайджанці завжди грають з особливим запалом. Тут нещодавно ледь відскочила Болгарія, а у відборі Чемпіонату світу-2014 втратила очки сама Португалія. Чи вдасться скандинавам перескочити азербайджанський бар’єр, вклинившись у боротьбу за путівку на Євро-2016?

9. Італія – Хорватія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

У нинішньому відборі збірні Італії та Хорватії поки що йдуть без втрат, тож результат їхньої очної дуелі має визначити лідера групи «Н». Господарський статус більше шансів на успіх дає «Скуадрі адзуррі», однак перемогти «картатих» італійці не можуть вже 6-ть матчів поспіль – 3 перемоги і стільки ж нічиїх. Чи вдасться команді Марчело Ліппі здобути історичну перемогу над незручним суперником?

10. Чехія – Ісландія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Чехія та Ісландія, здобувши по 3 перемоги поспіль, впевнено очолюють турнірну таблицю групи «А». Продовжити свої вдалі серії опоненти сподіваються в очній дуелі, але і поразка трагедією ні для кого не стане. А от нічия в тій, чи іншій мірі може влаштувати обидві команди. От тільки чи станеться все саме так?

11. Ізраїль – Боснія та Герцеговина, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Боснія та Герцеговина провально розпочала відбір Євро-2016. У 3-ох турах команда Сафета Сушича набрала лише 2 очки. Не просто балканцям буде і в Ізраїлі. Господарі поєдинку налаштовані всерйоз поборотись за вихід у фінальну частину Чемпіонату Європи, тож спробують скористатись ігровими та психологічними негараздами суперниками. Чим завершиться ця дуель?

12. США – Колумбія, товариський матч, нейтральне поле

Історія протистоянь збірних США та Колумбії нараховує 15-ть поєдинків. Перевага за південно-американцями, які виграли 8 матчів, а от у «янкі» - лише 3 перемоги. Ще 4-ри матчі завершились внічию, зокрема, їхнє остання побачення у 2010-ому році, яке також було товариським. Чого очікувати від команд цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 п’ятниці, 14-ого листопада.

Ми у Viber!