0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 286-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 286-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Німеччини, Іспанії, Нідерландів, Франції, Англії та Італії.

1. Шахтар – Дніпро, Україна, 12-ий тур

Діючий чемпіон України Шахтар продовжує розчаровувати власних прихильників. Команда програла 3 з 4-х останніх матчів Прем’єр-ліги і посідає лише 3-тє місце турнірної таблиці. Наступним суперником «гірників» буде Дніпро, який у минулому турі розгромно поступився київському Динамо і втратив лідерство в чемпіонаті. У попередньому сезоні «синьо-біло-блакиті» двічі були сильнішими за Шахтар, хоча й поступилися команді Мірчі Луческу чемпіонським титулом. На який результат варто очікувати цього разу?

2. Боруссія (Дортмунд) – Боруссія (Менхенгладбах), Німеччина, 11-ий тур

Минулого сезону дотрмундська Боруссія посіла 2-ге місце в німецькій Бундеслізі. Наразі команда знаходиться на тій таки 2-ій позиції, але вже з кінця. «Чорно-жовтні» виглядають просто жахливо, програвши 5 своїх попередніх матчів у чемпіонаті. А от інша Боруссія – менхенгладбахська – переживає справжній підйом. «Жеребці» не програли ще жодної зустрічі в нинішньому сезоні Бундесліги, перебуваючи на 3-му місці. Чи під силу підопічним Юргена Клоппа завдати Боруссії з Менхненгладбаха першої поразки у сезоні?

3. Еспаньол – Вільярреал, Іспанія, 11-ий тур

Як і раніше, Еспаньолу дуже бракує стабільності. У 3-х останніх турах чемпіонату Іспанії «папуги» здобули лише одне очко і наразі знаходяться на відстані 2-х пунктів від зони вильоту. Протистояти каталонцям буде Вільярреал, який за останні кілька тижнів також суттєво здав свої позиції. «Жовта субмарина» поступилася у 3-х попередніх матчах усіх турнірів. Чи вдасться комусь з суперників повернутися на шлях перемог?

4. Вітесс – Фейеноорд, Нідерланди, 11-ий тур

Тиждень тому Вітесс поступився на виїзді Утрехту, перервавши таким чином власну 8-матчеву безпрограшну серію у всіх турнірах. Поразка в останньому матчі відкинула «жовто-чорних» одразу на 4 позиції вниз і нині команда посідає лише 11-те місце. А от переможна серія Фейеноорда – триває. 5 вікторій поспіль в чемпіонаті країни впритул наблизили роттердамців до лідерів Ередивізі. Наразі підопічні Фреда Рюттена йдуть 3-ми, але мають наміри піднятися ще вище. Чи зуміє Фейеноорд здобути в Арнемі свою чергову перемогу?

5. Сент-Етьєн – Монако, Франція, 13-ий тур

Виступи на 2 фронти не заважають Сент-Етьєну вести боротьбу за найвищі місця у французькій Лізі 1. У 3-х попередніх турах чемпіонату «зелені» здобули 7 очок і нині посідають 5-ту сходинку турнірної таблиці з відставанням усього в 3 пункти від 2-го місця. Непоганих обертів після провального старту набрало і Монако. «Червоно-білі» можуть похвалитися 4-матчевою серією без поразок в чемпіонаті і знаходяться не набагато нижче, ніж Сент-Етьєн. Серед тижня обидва суперники проводили важкі матчі в єврокубках. Щоправда, футболісти Монако після цього відпочивали на 2 дні більше. Чи дозволить їм цей факт здобути сприятливий результат у протистоянні з «зеленими»?

6. Реймс – Лілль, Франція, 13-ий тур

Реймс нині виглядає набагато краще, ніж на старті сезону. «Червоно-білі» йдуть без поразок вже впродовж 4-х турів поспіль, чергуючи домашні перемоги з виїзними нічиїми. У значно гіршому психологічному стані перебуває Лілль. «Доги» не можуть виграти протягом 7-ми матчів усіх турнірів, а в 4-х попередніх зустрічах Ліги 1 підопічні Рене Жирара здобули лише одне очко. Наразі Реймс відстає від Лілля усього на одне очко. Чи вдасться «червоно-білим» перемогти та випередити «догів» в турнірній таблиці?

7. Суонсі – Арсенал (Лондон), Англія, 11-ий тур

Вже впродовж тривалого часу Суонсі вдається утримуватися у верхній частині турнірної таблиці, що стало цілковитою несподіванкою для усіх прихильників англійської Прем’єр-ліги. Щоправда, «лебеді» все ж поволі здають свої позиції, вигравши лише один з 5-ти останніх матчів чемпіонату. А от Арсеналу навпаки – вдалося стабілізувати власні результати. «Каноніри» впевнено виграли 2 свої попередні поєдинки і посідають 4-те місце в лізі. Чи зуміють нестабільні «лебеді» поборотися за очки у матчі проти лондонців?

8. Сандерленд – Евертон, Англія, 11-ий тур

Обігравши в гостях Крістал Пелес у матчі попереднього туру, футболісти Сандерленда залишили зону вильоту. Але почуватися спокійно «чорні коти» усе ще не можуть – будь-яка наступна невдача знову відкине команду в число аутсайдерів. Черговим суперником Сандерленда стане Евертон, який останнім часом виглядає дуже непогано. «Іриски» не програють вже впродовж 5-ти матчів у різних турнірах, хоча й змушені розриватися, виступаючи на 2 фронти. Чи вдасться Сандерленду скористатися втомою суперника?

9. Вест Бромвіч – Ньюкасл, Англія, 11-ий тур

В Уест-Броміджі зустрінуться 2 середняки англійської Прем’єр-ліги, які підійшли до очного протистояння з однаковою кількістю очок в активі. Обидві команди знаходяться на підйомі. Вест Бромвіч програв лише один матч чемпіонату з останніх 6-ти. Знайшли нарешті свою гру і футболісти Ньюкасла, які виграли 3 матчі Прем’єр-ліги, не зважаючи на те, що їх суперниками були дуже серйозні клуби. Чи зуміє Вест Бромвіч перервати переможну серію «сорок»?

10. Палермо – Удінезе, Італія, 11-ий тур

Прогрес Палермо – очевидний. Команда, яка ще не так давно пленталася у хвості турнірної таблиці і не могла перемогти впродовж 6-ти перших матчів чемпіонату, виграла 3 з 4-х попередніх зустрічей. Настільки успішна гра допомогла «рожево-чорним» піднятися на відносно безпечне 12-те місце, де наразі Палермо і перебуває. Інша річ – Удінезе. Фріульці потрапили у справжню смугу невдач. Вигравши лише один з 5-ти останніх поєдинків Серії «А», «чорно-білі» опустилися на 8-му позицію, хоча ще не так давно перебували у першій трійці. Палермо не може обіграти Удінезе в матчах чемпіонату з 2009 року. Чи до снаги «рожево-чорним» порушити цю неприємну традицію?

11. Емполі – Лаціо, Італія, 11-ий тур

Падіння Емполі триває. У 4-х попередніх турах чемпіонату Італії «сині» набрали лише одне очко. Команда, яка лише цієї весни здобула путівку до Серії «А», балансує над зоною вильоту і ризикує от-от туди потрапити. Важко буде підопічним Мауріціо Саррі розраховувати на сприятливий результат і у поєдинку проти Лаціо. Після невиразного старту, нині «орли» знаходяться у відмінній формі, про що свідчить серія з 6-ти матчів без поразок, 5 з яких римляни виграли. Чи продовжиться переможна хода Лаціо у матчі з дебютантом найвищого італійського дивізіону?

12. Фіорентина – Наполі, Італія, 11-ий тур

Кілька днів тому Фіорентина достроково забезпечила собі вихід до плей-офф Ліги Європи. Тож саме прийшов час «фіалкам» задуматися над покращенням своїх результатів і на внутрішній арені, де поки у підопічних Вінченцо Монтелли далеко не все складається найкращим чином. А от Наполі боротьба на 2 фронти не заважає демонструвати пристойні результати і в Серії «А». Тиждень тому «партенопеї» обіграли одного з лідерів – Рому, що дозволило неаполітанцям увірватися до першої п’ятірки команд чемпіонату. Безпрограшна серія Наполі в чемпіонаті Італії налічує вже 7 матчів. Чи продовжиться вона після візиту команди Рафаеля Бенітеса до Флоренції?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 9-ого листопада.

Ми у Viber!