0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 285-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 285-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Італії, Німеччини, Франції та англійських Прем’єр-Ліги і Чемпіоншипа.

1. Чорноморець – Ворскла, Україна, 12-ий тур

Протистояння лідерів української Прем’єр-Ліги за кількістю нічиїх. І Чорноморець, і Ворскла половину з 10-ти своїх матчів у нинішньому чемпіонаті завершили миром. Нині одесити відстають від полтавчан на 3 пункти і в очній дуелі спробують ліквідувати цю різницю. На їхню користь говорить і статистика. «Моряки» не програють Ворсклі ось уже 5-ть поєдинків поспіль, вигравши 4-ри з них. Чи вдасться підопічним Романа Григорчука продовжити цю приємну для себе традицію?

2. Сампдорія – Мілан, Італія, 11-ий тур

Сампдорія після нетривалого спаду у вигляді трьох турів без перемог тиждень тому подужала вдома Фіорентину. Тепер генуезці не проти зробити те ж саме і з Міланом, який особливою стабільністю в нинішньому сезоні не вирізняється. Щоправда, це більше стосується домашніх матчів, а от на виїзді команда Філіппо Індзагі ще не програвала. Чого очікувати від «червоно-чорних» у Генуї?

3. Вердер – Штутгарт, Німеччина, 11-ий тур

Під керівництвом українця Віктора Скрипника Вердер помалу оживає. Під орудою нового наставника бременці здобули 2 перемоги поспіль. Спершу в Кубку Німеччини, а тиждень тому і в БундесЛізі. Наступне випробування для «музик» - домашня дуель із міцним Штутгартом, який в нинішньому сезоні може здивувати як в хорошому, так і поганому сенсі цього слова. Чи вдасться «швабам» зіпсувати домашній дебют Скрипника?

4. Бернлі – Халл Сіті, Англія, 11-ий тур

Бернлі залишається єдиною командою англійської Прем’єр-Ліги, яка в нинішньому сезоні ще не перемагала. Зробити це «бордові» спробують в домашньому матчі із Халлом. Щоправда, зробити це буде надзвичайно складно. «Тигри» Стіва Брюса змогли не програти на виїзді Арсеналу та Ліверпулю, тож у Бернлі сподіваються розжитись повноцінними 3-ма пункти. Чого очікувати від цієї дуелі?

5. Ноттінгем Форест – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 17-ий тур

Ноттінгем Форест переживає глибокий спад. В рамках Чемпіоншипу «лісники» не можуть перемогти ось уже 9-ть матчів поспіль, а 3 останніх поєдинки взагалі програли. Перервати серію невдач команда Стюарта Пірса сподівається в домашньому протистоянні з Норвічем, який нині також перебуває в далеко не кращій формі. У 7-ми попередніх турах «канарки» здобули лише одну перемогу. Чого очікувати від них у Ноттінгемі?

6. Іпсвіч – Уотфорд, Англія, Чемпіоншип, 17-ий тур

Уотфорд не в кращому настрої їде до Іпсвіча. В минулому турі «бджоли» втратили лідерство в Чемпіоншипі, поступившись на виїзді аутсайдеру Бірмінгему. Поєдинок з міцними «трактористами» легким також не буде. Чи вдасться команді Славіши Йокановіча повернутись на шлях перемог?

7. Бірмінгем – Кардіфф, Англія, Чемпіоншип, 17-ий тур

Бірмінгем, сенсаційно перегравши в минулому турі тоді ще лідера Чемпіоншину Уотфорд, тепер прийматиме Кардіфф. Валлійці поки що здебільшого розчаровують, чергуючи перемоги з поразками. Чи вдасться «синім» зробити те, що в нинішньому сезоні їм ще не вдавалося - а саме виграти другий матч чемпіонату поспіль?

8. Брайтон – Блекберн, Англія, Чемпіоншип, 17-ий тур

Посеред тижня для Брайтона сталася історична подія. Команда Саммі Хююпя вперше за 12-ть турів перемогла. Тепер «чайкам» зустрічатись із Блекберном. «Бродяги» у достатньо бойовій формі і гратимуть лише на перемогу, адже знову хочуть у Прем’єр-Лігу. На що поставити в цій дуелі?

9. Ланс – Бордо, Франція, 13-ий тур

Ланс веде важку боротьбу за виживання. І Бордо нічого хорошого це не віщує. Вдома «криваво-золотисті» - майстри попсувати нерви і легко недавнім лідерам Ліги 1 точно не буде. Чи все ж «жирондинці» візьмуть такі потрібні їм 3 пункти?

10. Евіан – Ніцца, Франція, 13-ий тур

Евіан – команда дзеркальних результатів. Ще не так давно підопічні Паскаля Дюпра виграли 3 матчі чемпіонату поспіль, але після того вже встигли програти ті ж таки 3 поєдинки. А от Ніцца цілком підтверджує статус середняка, борючись за очки чи не в кожному матчі. Чи підтвердять «орли» свій солідний статус у зустрічі з аутсайдером?

11. Кан – Нант, Франція, 13-ий тур

Кану останнім часом надзвичайно важко даються перемоги. З 9-ти попередніх матчів Ліги 1 команда з Лазурового побережжя виграла лише один. Натомість, Нант не програє вже 7 турів поспіль, чергуючи перемоги з нічиїми. Що привезуть «жовті канарки» цього разу?

12. Бастія – Монпельє, Франція, 13-ий тур

Після мінімальної виїзної поразки від Генгама в минулому турі керівництво Бастії наважилось звільнити головного тренера Клода Макелеле. Хто буде його наступником, поки що невідомо. А от у Монпельє все стабільно. «Паладіни» займають місце всередині турнірної таблиці і не проти залишитись там до кінця сезону. Яким вийде візит «еро» на Корсику?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 8-ого листопада.

Ми у Viber!