0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 284-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 284-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який склалатиметься з матчів групового турніру Ліги Європи.

1. Карабах – Дніпро, Ліга Європи, груповий турнір, 4-ий тур

2 тижні тому Дніпро несподівано поступився азербайджанському Карабаху на власному полі. Ця поразка перетворила українців на головних аутсайдерів квартету «F». Але у «синьо-біло-блакитних» ще є можливість виправити ситуацію. Перемога у Агдамі дозволить дніпропетровцям зрівнятися за кількістю набраних очок з Карабахом, який нині посідає 2-ге місце в турнірній таблиці. Чи зуміють підопічні Мирона Маркевича повернутися у боротьбу за вихід з групи?

2. Сент-Етьєн – Інтер, Ліга Європи, груповий турнір, 4-ий тур

Сент-Етьєн – одна з наймиролюбніших команд групового турніру Ліги Європи. Усі 3 свої матчі першого кола змагань французи звели унічию. Цікаво й те, що кожен з цих поєдинків завершувався з однаковим рахунком 0:0. Але одними нічиїми вихід з групи собі не гарантуєш. Наступним суперником «зелених» стане італійський Інтер. «Чорно-сині» виступають у турнірі значно успішніше, і вже встигли здобути 2 перемоги. Чи вдасться Інтеру закріпитися на вершині турнірної таблиці після візиту до Франції?

3. Астерас – Тоттенхем, Ліга Європи, груповий турнір, 4-ий тур

У минулому турі грецький Астерас зазнав своєї першої поразки у груповому турнірі нинішньої Ліги Європи, розгромно поступившись у гостях англійському Тоттенхему. Ця невдача відкинула «жовто-синіх» одразу на 3-тє місце турнірної таблиці групи «С». А от «шпори» поки ще не програвали. Разом з турецьким Бешикташем підопічні Маурісіо Почеттіно очолюють турнірну таблицю, на очко випереджаючи Астерас. Чи до снаги Астерасу обіграти на власному полі представника англійської Прем’єр-ліги та відвоювати втрачені позиції?

4. Цюрих – Вільярреал, Ліга Європи, груповий турнір, 4-ий тур

З кожним наступним проведеним матчем у швейцарського Цюриха залишається усе менше шансів на вихід з групи Ліги Європи. Після першого кола у активі «біло-блакитних» лише одне очко і безнадійне останнє місце у групі «А». Непросто буде швейцарцям розраховувати на сприятливий результат і в домашньому матчі проти лідера групи – іспанського Вільярреалу. У поєдинку попереднього туру «жовта субмарина» на власному полі розгромила Цюрих. Чи вдасться іспанцям відсвяткувати перемогу і цього разу?

5. Панатінаїкос – ПСВ Ейндховен, Ліга Європи, груповий турнір, 4-ий тур

Грецький Панатінаїкос ніяк не може здобути свою першу перемогу в груповому турнірі Ліги Європи. 2 тижні тому «зеленим» на останніх хвилинах вдалося врятуватися від поразки в матчі проти ПСВ Ейндховен у Нідерландах, тож між командами, як і раніше зберіглася відстань у 3 очки. Що стосується підопічних Філліпа Коку, то вони посідають 2-гу сходинку турнірної таблиці, але також не можуть почуватися спокійно. Що нам подарує чергова зустріч між цими командами? 

6. Копенгаген – Брюгге, Ліга Європи, груповий турнір, 4-ий тур

У матчі попереднього туру, який відбувся у Бельгії, Брюгге та Копенгаген не виявили переможця. Таким чином розрив у одне очко між командами на користь бельгійців зберігся. Брюгге наразі посідає 2-ге місце, а Копенгаген – 3-тє. Данці не можуть перемогти вже у 2-х турах групового турніру Ліги Європи поспіль, у той час, як «чорно-сині» - ще не програвали. Чи вдасться підопічним Столе Сольбаккена завдати Брюгге першої поразки і заодно випередити бельгійців у турнірній таблиці?

7. Астра – Селтік, Ліга Європи, груповий турнір, 4-ий тур

Румунська Астра поки програє усі свої матчі у нинішньому груповому турнірі Ліги Європи. Тож не дивно, що саме «чорні дияволи» посідають останнє місце у власній групі і навряд чи уже зуміють піднятися вище. Разом з тим, 2 тижні тому румунам вдалося нав’язати в гостях справжню боротьбу лідеру квартету – шотландському Селтіку. Лише в самій кінцівці зустрічі у Глазго «кельти» зуміли вирвати перемогу. Цього разу суперники зустрічатимуться у Джурджу. Чи матиме Астра на власному стадіоні шанси здобути свої перші очки?

8. Динамо (Загреб) – Зальцбург, Ліга Європи, груповий турнір, 4-ий тур

Загребське Динамо ще жодного разу в своїй історії не перемагало австрійський Зальцбург. У 2009-му році «бики» зупинили хорватів у відборі Ліги чемпіонів, а вже в нинішньому сезоні найсильніша на даний час команда австрійської Бундесліги засмутила «синіх» і в Лізі Європи. Але сьогодні підопічним Зорана Мамича неодмінно потрібно вигравати. В іншому разі загребське Динамо ризикує достроково втратити усі шанси на вихід з групи. Чи зуміють хорвати помститися Зальцбургу за усі попередні невдачі?

9. Ріу Аве – Стяуа, Ліга Європи, груповий турнір, 4-ий тур

Португальське Ріу Аве переслідують невдачі на усіх фронтах. З 9-ти попередніх матчів усіх турнірів «велика ріка» виграла лише один. Що стосується виступу португальців у Лізі Європи, то після першого кола Ріу Аве є безнадійним аутсайдером групи «J», не маючи поки жодного очка у своєму активі. У той же час румунський Стяуа активно веде боротьбу за вихід з групи. «Червоно-сині», разом з іще 2-ма командами, мають по 6 очок і за додатковими показниками посідають 2-ге місце у власному квартеті. Чи вдасться румунам розжитися черговими 3-ма очками у поєдинку проти аутсайдера?

10. Локерен – Трабзонспор, Ліга Європи, груповий турнір, 4-ий тур

Впевнено обігравши бельгійський Локерен у матчі попереднього туру, турецький Трабзонспор відірвався від свого нинішнього суперника на 3 очки і нині одноосібно посідає 2-ге місце у власній групі. Але «триколірні» не збираються здаватися. У разі перемоги у сьогоднішній грі вони знову наздоженуть «бордово-блакитних» у турнірній таблиці, після чого боротьба за вихід з групи загостриться вкрай. Чи зуміють турки вистояти і уникнути подібного сценарію?

11. Евертон – Лілль, Ліга Європи, груповий турнір, 4-ий тур

Англійський Евертон та французький Лілль поки йдуть без поразок у груповому турнірі Ліги Європи. Завдяки більшій кількості перемог «іриски» очолюють турнірну таблицю квартету «Н», випереджаючи французів на 2 очки. «Доги» ж посідають лише 3-тє місце, поступаючись також і німецькому Вольфсбургу. Якщо Евертон останнім часом виступає відносно стабільно, то Лілль переживає очевидну кризу – команда не може перемогти впродовж 6-ти матчів у всіх турнірах. Чи вдасться «догам» зачепитися за очки у Ліверпулі?

12. Вольфсбург – Краснодар, Ліга Європи, груповий турнір, 4-ий тур

Німецький Вольфсбург знаходиться у відмінній формі. «Вовки» виграли 6 своїх останніх матчів у всіх змаганнях, включаючи і виїзний матч проти Краснодару в рамках попереднього туру Ліги Європи. У той же час росіяни впевненими виступами похвалитися не можуть. У власній групі Ліги Європи краснодарці скотилися на останнє місце, хоча відстають від Вольфсбурга, що йде 2-им, лише на 2 очки. Чи продовжать підопічні Дітера Хеккінга свою вражаючу переможну серію?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 четверга, 6-ого листопада. 

Ми у Viber!