0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 283-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 282-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Ліги чемпіонів і англійського Чемпіоншипу.

1. Атлетік Більбао – Порту, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4-ий тур

Останній шанс для Атлетіка. Якщо баски ще хочуть вийти з групи, мають обов’язково перемагати Порту. Інакше із мріями про плей-офф Ліги чемпіонів можна прощатися. Зробити це буде не просто. Хоча б з огляду на те, що Порту перебуває нині в прекрасній формі. І 4-ри перемоги поспіль у всіх турнірах – хороше тому підтвердження. Два тижні тому «дракони» переграли «левів» з рахунком 2:1. Чим усе закінчиться в Більбао?

2. Спортінг Ліссабон – Шальке, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4-ий тур

У Гельзенкірхені в першому матчі проти Шальке Спортінг мало не створив диво. Ліссабонці, граючи в меншості і програючи 1:3, змогли рахунок зрівняти, однак на останніх хвилинах сумнівний пенальті, призначений в їхні ворота, перекреслив усі їхні старання. Тепер, щоб розраховувати на вихід з групи, «біло-зеленим» потрібно обов’язково перемагати в домашньому матчі. Інакше наздогнати Шальке, яке нині йде другим, буде надзвичайно складно. Чи подужають португальці команду Роберт оді Маттео?

3. Бенфіка – Монако, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4-ий тур

У групі «С» найзаплутаніша ситуація. Шанси на вихід у плей-офф поки що не втратила жодна команда. Однак, найменші вони саме в Бенфіки, яка після 3-ох турів має лише 1 очко. Не важко зрозуміти, що в домашній зустрічі з Монако, яке нині очолює квартет, чемпіон Португалії гратиме лише на перемогу. Що скажуть на це монегаски?

4. Базель – Лудогорець, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4-ий тур

У Болгарії в першому матчі проти Лудогорця Базель зазнав прикрої поразки, пропустивши єдиний м’яч в самій кінцівці гри. Та невдача серйозно ускладнила завдання швейцарців вийти із групи. Разом з тим, шанси зіграти у плей-офф тепер має і Лудогорець, в якого однакова кількість очок із Базелем і Ліверпулем. Тож якщо болгари виграють ще й в Швейцарії, отримають прекрасну можливість вперше в історії потрапити у топ-16 команд Європи.

5. Мідлсбро – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 16-ий тур

Після невиразного старту Мідлсбро набрав приголомшливу форму і тепер всерйоз претендує на вихід у Прем’єр-Лігу. Ще б пак, з 10-ти попередніх матчів Чемпіоншипу команда Айтора Каранки програли лише один, здобувши за цей час 6-ть перемог при 3-ох нічиїх. Схоже, налагоджуються справи і в Норвіча, який також не проти повернутись в еліту англійського футболу. Після 5-ти матчів без перемог у минулому турі «канарки» нарешті перемогли, перегравши вдома кризовий Болтон. Але чи вистачить їм сил, щоб привезти очки з Мідлсбро?

6. Іпсвіч – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 16-ий тур

У минулому турі Іпсвіч нарешті переміг, перервавши свою 5-матчеву безвиграшну серію. Тепер «трактористи», які не позбавлені амбіцій поборотись за вихід у Прем’єр-Лігу, прийматимуть вдома Вулверхемптон. «Вовки» нині на ходу. У 15-ти матчах Чемпіоншипу команда зазнала лише 2-ох поразок, однак останнім часом надто часто грає внічию. Чи варто очікувати на компромісний результат у цьому поєдинку?

7. Бірмінгем – Уотфорд, Англія, Чемпіоншип, 16-ий тур

Бірмінгем розчаровує. У 15-ти турах «сині» спромоглися здобути лише 2 перемоги при 7-ми поразках, заслужено опинившись у зоні вильоту. Однак, втрачено для команди Гаррі Роуета ще далеко не все. І домашня зустріч із Уотфордом – хороша можливість розпочати шлях на гору. Щоправда, зробити це буде надзвичайно складно. «Бджоли» не програють ось уже 9-ть турів поспіль, очолюючи турнірну таблицю Чемпіоншипу. Чи під силу нинішньому Бірмінгему переграти такого суперника?

8. Брайтон – Уіган, Англія, Чемпіоншип, 16-ий тур

Протистояння лідерів Чемпіоншипу… за кількістю нічиїх. Наприклад, Брайтон 6-ть із 8-ми попередніх матчів у Чемпіоншипі завершив миром. Не відстає і Уіган – «латікс» зіграли внічию в 5-ти з 6-ти останніх поєдинків чемпіонату. Чи варто очікувати на компромісний результат в їх очній дуелі?

9. Лідс – Чарльтон, Англія, Чемпіоншип, 16-ий тур

Останнім часом Лідс, здебільшого, розчаровує. «Білі» в рамках Чемпіоншипу не можуть перемогти 7 матчів поспіль, програвши 4-ри  з них. Якщо так піде і далі, команда Ніла Редферна з величезною долею вірогідності опиниться в зоні вильоту. Перервати серію невдач Лідс сподівається в домашньому протистоянні із Чарльтоном. Однак, лондонці славляться непоступливим характером. У 15-ти турах команда зазнала лише 2-ох поразок. Чи під силу господарям «Елланд Роуд» переграти такого опонента?

10. Міллуол – Блекберн, Англія, Чемпіоншип, 16-ий тур

Міллуол у нинішньому сезоні важко назвати еталоном стабільності і, швидше за все, команда знову боротиметься за виживання. Про це говорять останні результати «левів» у Чемпіоншипі. Наприклад, у 10-ти попередніх турах вони здобули лише 1 перемогу. Натомість, Блекберн нині на ходу. «Бродяги» виграли 3 матчі поспіль і зупинятись на цьому, схоже, не збираються. Чи вдасться підопічним Геррі Бойера привезти 3 очки з Міллуола?

11. Шеффілд Уенсдей – Борнмут, Англія, Чемпіоншип, 16-ий тур

Борнмут не на жарт розійшовся. Команда Едді Хау здобула 5-ть перемог поспіль, окресливши свої претензії в боротьбі за вихід у Прем’єр-Лігу. Наступний суперник – Шеффілд Уенсдей. «Сови» переживають нині не кразщі часи, але вдома здатні попсувати нерви будь-якому опоненту. Чи вдасться господарям відібрати очки в одного з лідерів Чемпіоншипу?

12. Болтон – Кардіфф, Англія, Чемпіоншип, 16-ий тур

Болтон падає все нижче і нижче. З 8-ми попередніх матчів «скакуни» програли 6-ть, опинившись на передостанньому місці в турнірній таблиці. Натомість, Кардіфф помалу набирає форму, вигравши у 3-ох з 4-ох останнім поєдинків у рамках Чемпіоншипу. Чи вдасться валлійцям продовжити свою вдалу серію у виїзному протистоянні із кризовим Болтоном?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 4-ого листопада.

Ми у Viber!