0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 282-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 282-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Англії, Італії, Іспанії, Португалії та Росії.

1. Дніпро – Динамо (Київ), Україна, 11-ий тур

В центральному матчі не лише туру, але, мабуть, і всього першого кола Прем’єр-ліги зустрінуться лідери – Дніпро прийматиме київське Динамо. Лише дніпропетровці та кияни з усіх команд ліги ще не знали гіркоти поразок у чемпіонаті. Наразі підопічні Мирона Маркевича випереджають столичних футболістів на 2 очки, тож для того, щоб втриматися на вершині, їм достатньо буде зіграти унічию. У 4-х з 5-ти останніх матчах між цими клубами в рамках чемпіонату України перемагали господарі поля. Чи зуміє Дніпро продовжити цю традицію?

2. Карпати – Зоря, Україна, 11-ий тур

Карпатам не позаздриш. «Зелено-білі» перебувають серед аутсайдерів чемпіонату, а в усіх турнірах здобули лише одну перемогу в 7-ми попередніх матчах. Ще кілька поразок можуть відкинути львів’ян на останнє місце турнірної таблиці, чого футболістам дуже не хотілося б. Інша річ – Зоря. Луганчани не програють вже впродовж 6-ти матчів у всіх змаганнях і прагнуть 2-ий сезон поспіль здобути путівку до Ліги Європи. Чи продовжиться безпрограшна серія команди Юрія Вернидуба у Львові?

3. Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед, Англія, 10-ий тур

Манкуніанське дербі завжди викликає підвищений інтерес у англійській Прем’єр-лізі, незалежно від того, на яких місцях турнірної таблиці знаходяться його учасники. Манчестер Сіті в минулому турі несподівано поступився в гостях Вест Хему, опустившись на 3-тє місце. Більш успішно виступили тиждень тому «червоні дияволи», які на власному полі зіграли унічию з лідером турнірних перегонів – Челсі. Щоправда, лише 8-ма позиція підопічних Луї ван Гала не особливо тішить прихильників клубу. В останніх 3-х дербі Манчестера перемогу святкували «містяни». Чи до снаги Манчестер Сіті і цього разу здобути максимальний результат?

4. Астон Вілла – Тоттенхем, Англія, 10-ий тур

Наскільки вдало Астон Вілла розпочала нинішній сезон, настільки ж провально команда виступає нині. Бірмінгемці не лише програли 5 своїх попередніх матчів у Прем’єр-лізі, але й не забили у них жодного м’яча у ворота суперників. Від зони вильоту Астон Віллу тепер відділяє усього 2 очки. Здають свої позиції і футболісти Тоттенхема, які програли 2 попередні поєдинки в чемпіонаті. Чого очікувати від протистояння команд, кожна з яких знаходиться у не найкращій формі?

5. Сампдорія – Фіорентина, Італія, 10-ий тур

Ще кілька тижнів тому Сампдорія гордо посідала 3-тє місце турнірної таблиці Серії «А», дивуючи футбольну Італію своєю впевненою грою. Але безвиграшна серію тривалістю в 3 матчі, у яких генуезці набрали усього 2 очки, відкинула команду на 2 сходинки вниз. Наступним суперником підопічних Синіші Михайловича стане міцна Фіорентина. Гра на 2 фронти поки не дозволяє «фіалкам» вести боротьбу за високі позиції в чемпіонаті Італії, але з кожним наступним матчем флорентійці додають. Наскільки вдалим виявиться візит Фіорентини у Геную?

6. К’єво – Сассуоло, Італія, 10-ий тур

К’єво продовжує розчаровувати. У останніх 7-ми матчах команда здобула лише одне очко, тож не дивно, що веронці знаходяться в числі аутсайдерів Серії «А» – на передостанньому місці. Покращити своє становище «літаючі віслюки» спробують в матчі проти Сассуоло. «Зелено-чорні» також виглядали дуже слабко на старті сезону, але завдяки 2-м перемогам поспіль в останніх турах їм вдалося вибратися з низів турнірної таблиці. Чи зуміє К’єво перервати свою тривалу серію без перемог, обігравши Сассуоло?

7. Вільярреал – Валенсія, Іспанія, 10-ий тур

Поступившись у минулому турі в гостях Севільї, Вільяреал перервав власну 4-матчеву переможну серію у поєдинках усіх турнірів. Наразі «жовта субмарина», виснажена боротьбою на 2 фронти, посідає лише 8-ме місце в турнірній таблиці Прімери. Але потенціал для поліпшення своїх результатів у команди, безумовно, є. Значно краще складаються справи у Валенсії. «Кажани» в нинішньому сезоні не обтяжені виступами в єврокубках, тож уся їхня увага зосереджена на успішному виступі в чемпіонаті Іспанії. Нині Валенсія йде 4-ою, хоча відставання левантійців від лідера становить лише 2 очки. Вільярреал у нинішньому сезоні невдало грає проти команд з верхньої частини турнірної таблиці. На що розраховувати «жовтій субмарині» у протистоянні з Валенсією?

8. Леванте – Альмерія, Іспанія, 10-ий тур

Старт нинішнього сезону вдалим для Леванте аж ніяк не назвеш. Після чергової поразки «жабенята» опустилися на останнє місце у Прімері. Усе до того йшло, адже у попередніх 4-х турах команда здобула лише одне очко. Серйозні проблеми останнім часом відчуває і Альмерія. «Червоно-синьо-білі» не перемагають впродовж 3-х матчів, 2 останні з яких – програли. Щоправда, на відміну від того ж таки Леванте, Альмерії поки вистачає очок, здобутих раніше, щоб не скотитися у зону вильоту. Чи до снаги «жабенятам» забезпечити результат, який дозволить їм залишити ганебне останнє місце?

9. Ельче – Еспаньол, Іспанія, 10-ий тур

Ельче ніяк не може впоратися зі своїми проблемами і опускається усе нижче в таблиці Прімери. В останніх 6-ти турах команда спромоглася набрати лише одне очко. Тож не дивно, що «біло-зелені» перебувають у зоні вильоту. Черговим суперником Ельче в чемпіонаті стане міцний середняк – Еспаньол. «Папуги» програли лише одну з 6-ти попередніх зустрічей, хоча у минулому турі змушені були задовольнитися нічийним результатом в матчі з не найсильнішим Депортиво. Чи зуміє Ельче після довгої перерви повернутися на шлях перемог?

10. Академіка – Брага, Португалія, 9-ий тур

Академіка демонструє дуже скромні результати на початку нинішнього сезону. У 8-ми перших турах «студенти» здобули лише одну перемогу і знаходяться на відстані усього 3-х очок від зони вильоту. Цього разу Академіці протистоятиме Брага, яка в минулому турі завдала на власному полі першої в сезоні поразки лідеру чемпіонату – Бенфіці. Щоправда, в гостях «зброярі» виглядають не настільки грізно. За межами рідного міста «червоно-білі» не виграли ще жодного матчу в нинішньому чемпіонаті. Чи скористається цим Академіка?

11. Жил Вісенте – Арука, Португалія, 9-ий тур

Хоча усі вже звикли до того, що Жил Вісенте з року в рік веде боротьбу за збереження прописки у португальській Суперлізі, нині «півні» виглядають особливо слабко. Жил Вісенте – єдина команда в чемпіонаті, яка ще не виграла жодного матчу. З 2-ма очками у активі підопічні Хосе Моти йдуть останніми. Першу в сезоні перемогу Жил Вісенте спробує здобути в протистоянні зі скромною Арукою, яка також не вражає. Футболісти Аруки програли 3 свої останні поєдинки у Суперлізі, не забивши у них жодного м’яча. З яким настроєм гравці Аруки повернуться з Барселуша?

12. Кубань – Спартак (Москва), Росія, 12-ий тур

Кубань приємно дивує своїх уболівальників. Вже досить довгий час команді, від якої ніхто не очікував високих результатів, вдається утримувати 4-те місце турнірної таблиці російської Прем’єр-ліги. Поєдинок проти московського Спартака стане 4-им поспіль проти клубів зі столиці Росії для «жовто-зелених». З 3-х попередніх зустрічей Кубань не виграла жодної, набравши усього 2 очки. Більше місяця не перемагав в чемпіонаті і московський Спартак. Чим завершиться чергове побачення краснодарців з представником білокам’яної?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 2-ого листопада. 

Ми у Viber!