0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 281-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 281-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Італії, Іспанії, Португалії, Німеччини, Англії та Франції.

1. Металург Запоріжжя – Чорноморець, Україна, 11-ий тур

Посеред тижня запорізький Металург зазнав найбільшого приниження в нинішньому сезоні. Команда Олега Тарана припинила боротьбу за Кубок Україна, розгромно програвши вдома донецькому Олімпіку – 0:4. Реабілітуватись за те фіаско запорожці сподіваються в зустрічі із Чорноморцем. Однак, в одеситів свої плани на гру. У чемпіонаті «моряки» не можуть виграти вже 6-ть турів поспіль, тож від перемоги також не відмовляться. Чого очікувати від дуелі команд, які нині переживають складні часи?

2. Наполі – Рома, Італія, 10-ий тур

Шанс для Наполі скоротити відставання від лідерів, а їх нині у Серії «А» двоє – Рома та Ювентус. Саме із римлянами команда Рафаеля Бенітеса гратиме вже в найближчому турі. Статистика говорить на користь неаполітанців – вдома у всіх турнірах «партенопеї» перемагають «вовків» ось уже 3 матчі поспіль. Чи вдасться Наполі продовжити цю серію в протистоянні із суперником, який з 9-ти матчів чемпіонату програв лише один?

3. Реал Сосьєдад – Малага, Іспанія, 10-ий тур

Реал Сосьєдад, уже другий сезон поспіль, розпочинає сезон за упокій. У 9-ти турах Прімери баски здобули лише одну перемогу, опинившись за крок від зони вильоту. Перервати свою 7-матчеву безвиграшну серію команда із Сан-Себастьяну налаштована в домашньому протистоянні із Малагою. Однак, зробити це буде не просто. «Анчоуси» вирізняються впертим характером і, до того ж, перебувають нині в прекрасній формі, свідчення чому 3 перемоги поспіль. Чого очікувати від андалусійців цього разу?

4. Гімараєш – Спортінг Ліссабон, Португалія, 9-ий тур

Спортінг залишається однією з двох команд у чемпіонаті Португалії, яка в нинішньому сезоні не зазнала ще жодної поразки. Щоправда, ліссабонці надто часто грають внічию, завершивши миром половину зі своїх матчів. А от Гімараєш, хоч уже і програвав, у турнірній таблиці знаходиться вище, випереджаючи свого суперника на 1 очко. Як мінімум, зберегти цей відрив «завойовники» планують і після побачення із «левами». Втім, у гостей інші завдання. У минулому сезоні Спортінг двічі перегравав Гімараєш і зовсім не проти зробити це і зараз. Чи під силу підопічним Марку Сілви здолати на виїзді такого суперника?

5. Гамбург – Байер, Німеччина, 10-ий тур

У нинішньому сезоні, як і в минулому, Гамбург, здебільшого, розчаровує. У 9-ти матчах чемпіонату «динозаври» спромоглися на 1 перемогу, забивши при цьому лише 3 голи. І дуель із Байером, який помалу набирає свою кращу форму, нічого хорошого «червоноштанникам» не обіцяє. Тиждень тому леверкузенці подужали вдома міцний Шальке, знову відчувши впевненість у власних силах. Чи зможе команда Роджера Шмідта підтвердити свій статус фаворита і в Гамбурзі?

6. Штутгарт – Вольфсбург, Німеччина, 10-ий тур

Вольфсбург після невиразного старту набрав прекрасний хід. Нині в активі «вовків» 4-ри перемоги поспіль і зупинятись на цьому вони, схоже, не збираються. Щоправда, переграти Штутгарт, та ще й на його полі, завдання підвищеної складності. «Шваби» останнім часом демонструють феноменальну результативність, забивши в 4-ох попередніх турах 11-ть голів. От тільки чи достатньо цього, щоб розраховувати на очки в протистоянні із Вольфсбургом?

7. Халл Сіті – Саутгемптон, Англія, 10-ий тур

Саутгемптон уже став головним відкриттям старту сезону в англійській Прем’єр-лізі. Після 9-ти турів «святі» утримують друге місце, здобувши в 7-ми попередніх матчах чемпіонату 6-ть перемог при одній поразці. Втім, розраховувати на успіх у виїзній зустрічі із Халлом команді Рональда Кумана буде не просто. «Тигри» нині в достатньо хорошій формі – команда Стіва Брюса змогла не програти у виїзних поєдинках проти Арсеналу та Ліверпуля, а це багато про що говорить. Чи вдасться Халлу здивувати ще й Саутгемптон?

8. Сток Сіті – Вест Хем, Англія, 10-ий тур

4-ри перемоги в 5-ти попередніх турах піднесли Вест Хем одразу на 4-те місце. Коли востаннє «молотобійці» були так високо, одразу й не пригадати. Якби там не було, але команда Семма Аллардайса прагне, щоб ця казка тривала якомога довше. Шанси лондонців на перемогу збільшує і фактор втоми Сток Сіті. Посеред тижня «гончарі» провели важкий кубковий поєдинок Кубка ліги проти Саутгемптона, який, до того ж, програли. Чи вистачить у підопічних Марка Хьюза сил на дуель із міцним Вест Хемом?

9. Лестер – Вест Бромвіч, Англія, 10-ий тур

Лестер занурився у кризу. В чемпіонаті «лиси» не можуть перемогти ось уже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Якщо так піде і далі, команда Найджела Пірсона опиниться в зоні вильоту, від якої її нині відділяє лише 1 пункт. Неподалік розташувався і Вест Бромвіч, який ось уже 3 тури поспіль пропускає не менше 2 голів за гру. Щоправда, дві останні зустрічі «дроздам» вдалося завершити внічию. На що очікувати від ВБА цього разу?

10. Лілль – Сент-Етьєн, Франція, 12-ий тур

У домашньому протистоянні із Сент-Етьєном Лілль докладе всіх зусиль, щоб завершити свою чорну смугу. Зрозуміти «догів» можна – вони програли 3 тури поспіль, скотившись всередину турнірної таблиці. Однак, «зелених» проблеми суперника не обходять. Команда Крістофа Гальтє рветься в зону Ліги чемпіонів, тож спробує скористатись не кращою формою опонента, повернувшись із Лілля із заповітними 3-ма очками.

11. Генгам – Бастія, Франція, 12-ий тур

Генгам залишається єдиною командою у французькій Лізі 1, яка в нинішньому сезоні ще жодного разу не зіграла внічию. Щоправда, радіти цьому не варто. Підопічні Жослена Гурвенека окупували останнє місце в турнірній таблиці, а в 6-ти попередніх турах зазнали 5-ти поразок при одній перемозі. Не в кращій формі перебуває і Бастія, яка випереджає свого суперника лише на 1 очко. Чи вдасться кризовому Генгаму подужати не менш кризову Бастію?

12. Ніцца – Ліон, Франція, 12-ий тур

Ліон набрав прекрасну форму. В Лізі 1 «ткачі» не програють вже 7 матчів поспіль, вигравши 5-ть з них. А після перемоги в минулому турі над Марселем команда увірвалась у топ-трійку. Лише на максимальний результат підопічні Юбера Фурньє налаштовується і в Ніцці. Щоправда, місцеві «орли», які прагнуть зачепитись за місце в зоні єврокубків, із цим навряд чи погодяться. Чи зможе команда з Лазурового побережжя перервати безпрограшну серію Ліона?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 суботи, 1-ого листопада.

Ми у Viber!