0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 280-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 280-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Італії та Бельгії, а також Кубка Німеччини та Кубків ліги Франції та Англії.

1. Кальярі – Мілан, Італія, 9-ий тур

У матчі минулого туру Кальярі розгромило на виїзді Емполі і нині прагне закріпитися в середині турнірної таблиці. Цікаво, що у виїзних матчах нинішнього сезону Серії «А» «сардинійці» поки виступають значно успішніше, ніж на власному полі. А от на рідному стадіоні вони з початку чемпіонату здобули лише одне очко. Цього разу Кальярі протистоятиме не зовсім стабільний Мілан, який останнім часом регулярно втрачає очки в матчах з середняками та аутсайдерами. Чи зуміє команда Філіппо Індзагі з перемогою повернутися із Сардинії?

2. Аталанта – Наполі, Італія, 9-ий тур

Падіння Аталанти триває. У попередніх 6-ти турах чемпіонату «чорно-сині» спромоглися здобути лише 3 очки, забивши за цей час лише один гол у ворота своїх суперників. Якщо так триватиме й надалі, уже найближчим часом Аталанта ризикує опинитися в зоні вильоту. А от Наполі рухається у зворотному напрямку. Після не надто вдалого старту, «партенопеї» не програють уже 5 матчів чемпіонату поспіль і прагнуть якомога швидше повернутися до числа лідерів. От лише в Бергамо впродовж останніх років Наполі виступає не найкращим чином. «Партенопеї» не перемагають Аталанту на виїзді вже більше 4-х років, здобувши у 3-х попередніх гостьових матчах лише одне очко. Чи зміниться щось цього разу?

3. Торіно – Парма, Італія, 9-ий тур

Боротьба на 2 фронти не дозволяє Торіно продемонструвати усі свої найкращі якості в Серії «А». Тож «бики», які минулих вихідних на виїзді поступилися Лаціо, поки ніяк не можуть залишити нижню частину турнірної таблиці. Наступний суперник туринців – найбільший невдаха старту нинішнього сезону. Парма програла 5 своїх попередніх матчів у чемпіонаті і посідає останнє місце. Головна причина невдач «хрестоносців» - переповнений лазарет, у якому знаходяться ледь не пів-команди. Чи вдасться Торіно здолати ослабленого травмами суперника?

4. Палермо – К’єво, Італія, 9-ий тур

Футболістам Палермо очки в новому сезоні поки даються з великими труднощами. Свою першу в чемпіонаті перемогу «рожево-чорні» здобули трохи більше тижня тому. Але поступившись після цього Ювентусу, підопічні Джузеппе Якіні знову опустилися в зону вильоту. Ще гірші результати демонструє нині наступний суперник Палермо – К’єво. Веронці здобули лише одне очко в попередніх 6-ти турах чемпіонату і знаходяться на передостанньому місці, на 2 очки відстаючи від «рожево-чорних». Чим завершиться протистояння 2-х аутсайдерів?

5. Серкль-Брюгге – Стандард, Бельгія, 13-ий тур

Серкль-Брюгге починає оговтуватися після низки невдач. В попередньому турі «зелено-чорні» здолали на виїзді Зульте-Варегем, перервавши неприємну серію з 4-х поразок поспіль. Але від зони вильоту команду усе ще відділяє лише одне очко. Цього разу Серкль-Брюгге екзаменуватиме Стандард, який минулих вихідних став автором несподіванки, завдавши на виїзді першої в сезоні поразки діючому чемпіону – Андерлехту. Разом з тим, в турнірній таблиці «червоні» перебувають поки лише на 10-му місці. Чи покращать футболісти з Льєжа своє становище, здолавши на виїзді Серкль-Брюгге?

6. Остенде – Вестерло, Бельгія, 13-ий тур

Досить непогано стартувавши в нинішньому сезоні, Остенде потім різко здало свої позиції. «Червоно-жовті» не можуть перемогти вже впродовж 5-ти матчів чемпіонату поспіль і опускаються усе нижче. Значно переконливіше виглядає Вестерло. Команда, яка ще минулої весни виступала в 2-му дивізіоні, напрочуд впевнено почувається серед еліти бельгійського футболу. З останніх 5-ти матчів «жовто-сині» програли лише один, що дозволяє їм посідати 4-те місце турнірної таблиці. Чи зуміє Остенде зупинити зухвалого новачка?

7. Мюнхен-1860 – Фрайбург, Кубок Німеччини, 1/16 фіналу

У матчі за Кубок Німеччини зійдуться аутсайдери Другої та Першої Бундесліги. Завжди стабільний Мюнхен-1860 нині переживає складні часи. «Леви» програли 4 з 5-ти попередніх матчів Другої Бундесліги і несподівано опустилися на останнє місце турнірної таблиці. Аж ніяк не краще виглядає і Фрайбург, який у Першій Бундеслізі не виграв ще жодного матчу з початку сезону. Хто з суперників зуміє подолати бар’єр 1/16 фіналу Кубка країни?

8. Вюрцбургер – Айнтрахт (Брауншвейг), Кубок Німеччини, 1/16 фіналу

Любительський Вюрцбургер уже став автором однієї сенсації, вибивши з Кубка в попередньому раунді змагань в додатковий час одного з лідерів Другої Бундесліги – дюссельдорфську Фортуну. Тепер аматорський клуб поміряється силами з іншим представником другого за престижністю німецького дивізіону – брауншвейгським Айнтрахтом. На що очікувати від футболістів з Вюрцбургу цього разу?

9. Айнтрахт (Франкфурт) – Боруссія (Менхенгладбах), Кубок Німеччини, 1/16 фіналу

Ще не так давно франкфуртський Айнтрахт був серед лідерів Бундесліги. Але 2 поспіль поразки від не найсильніших клубів відкинули «орлів» в середину турнірної таблиці. Реабілітуватися за останні невдачі підопічні Томаса Шаафа сподіваються в Кубку Німеччини, де у минулому сезоні їм вдалося пробитися до 1/4 фіналу. Протистояти франкфуртцям буде один з кращих клубів Бундесліги – менхенгладбахська Боруссія, яка не програла в нинішньому сезоні ще жодного матчу – ні в єврокубках, ні на внутрішній арені. Чи продовжать «жеребці» свою безпрограшну серію?

10. Ніцца – Мец, Франція, Кубок ліги, 1/16 фіналу

Ніцца останнім часом демонструє дуже стабільну гру. Команда програла лише один з 5-ти своїх останніх матчів і намагається поборотися за місце в єврокубках. Один зі шляхів туди потрапити – виграти Кубок ліги. А от Мец не перемагає вже впродовж 3-х поєдинків поспіль і поступово здає свої позиції. Чи зуміє Ніцца скористатися спадом у грі суперника і пройти до наступного раунду змагань?

11. Ренн – Марсель, Франція, Кубок ліги, 1/16 фіналу

Негаразди Ренна лишилися позаду. Наразі «червоно-чорні» знову виглядають дуже непогано, про що свідчить 7 очок, здобутих командою в останніх 3-х турах чемпіонату. Суперником Ренна в кубковому протистоянні буде лідер Ліги 1 – Марсель. Підопічні Марсело Б’єлси видали серію з 8-ми перемог поспіль. Але в минулому турі вона перервалася – «провансальці» поступилися на виїзді Ліону. Не важко здогадатися, що головним пріоритетом для Марселя є здобуття чемпіонського титулу в Лізі 1. Чи стануть за таких умов «провансальці» викладатися на повну в кубковому матчі?

12. Сток Сіті – Саутгемптон, Англія, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Усього кілька днів тому ці ж суперники зустрічалися між собою в Саутгемптоні у рамках Прем’єр-ліги. Тоді перемогли господарі, що дозволило їм піднятися на нечувану висоту – 2-ге місце в чемпіонаті. Чи зуміють «гончари» взяти реванш в поєдинку Кубка ліги?

Свої ставки Ви можете зробити до 19.25 середи, 29-ого жовтня. 

Ми у Viber!