0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 279-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 279-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Кубка англійської Ліги, Кубка французької Ліги, Кубка Німеччини та чемпіонату Італії.

1. Ліверпуль – Суонсі, Англія, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Обидві команди мають ідентичні показники в чемпіонаті і тепер зустрінуться в Кубку ліги. Ліверпуль – фаворит поєдинку, однак недооцінювати Суонсі не варто. Кілька днів тому «лебеді» перемогою над Лестером  перервали свою 5-ти матчеву безвиграшну серію і тепер знову прагнуть дивувати англійську футбольну громадськість. До того ж, у мерсисайдців останнім часом величезні проблеми з атакою. Команда Брендана Роджерса не може забити вже 2 матчі поспіль – Даніель Старрідж досі травмований, а Маріо Балотеллі, здебільшого, свої моменти марнує. Чи скористаються валлійці марнотратством «червоних»?

2. Фулхем – Дербі Каунті, Англія, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Схоже, чорна смуга Фулхема залишилась позаду. З 6-ти попередніх матчів чемпіонату «дачники» програли лише один, здобувши при цьому 4-ри перемоги. Однак, справжнім індикатором для лондонців стане кубкова дуель проти Дербі – лідера Чемпіоншипу. «Барани» перед вояжем до столиці зазнали несподіваної домашньої поразки від Уігана і тепер сповнені рішучості реабілітуватись за ту невдачу. Однак, чи під силу їм переграти Фулхем, який останнім часом серйозно додав?

3. Борнмут – Вест Бромвіч, Англія, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Дуель, визначити фаворита в якій надзвичайно складно. З однієї сторони, Вест Бромвіч переважає Борнмут за класом виконавців, проте виїзний статус поєдинку нівелює цю перевагу. До того ж, команда Едді Хау перебуває нині в прекрасній формі, здобувши в рамках Чемпіоншипу 4-ри перемоги поспіль, всерйоз заявивши про свої претензії на вихід в еліту англійського футболу. У хороших кондиціях перебувають зараз і «дрозди». ВБА, хоч і бореться за виживання у Прем’єр-Лізі, в 5-ти попередніх турах зазнав лише однієї поразки. Чого очікувати від протистояння команд з різних дивізіонів?

4. Мілтон Кейнес Донс – Шеффілд Уенсдей, Англія, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Мілтон Кейнес Донс вже став автором найгучнішої сенсації в цьогорічному Кубку англійської Ліги. У попередньому раунді підопічні Карла Робінсона розгромили вдома сам Манчестер Юнайтед, відправивши у ворота грізних «дияволів» 4-ри м’ячі без відповіді. Наступний суперник «донз» виглядає значно скромніше. Однак, переграти Шеффілд Уенсдей – завдання не таке вже й просте, який видається на перший погляд. Чи вистачить команді, яка грає в Першій лізі, сил і майстерності для перемоги над колективом з Чемпіоншипу?

5. Армінія – Герта, Кубок Німеччини, 1/16 фіналу

Шанс для Герти реабілітуватися за провальний старт у БундесЛізі, де справи у берлінців поки що особливо не клеяться. Втім, останнім часом світло в кінці тонеля таки з’явилося. З 5-ти попередніх матчів чемпіонату команда Йоси Лухукая виграла 3. Однак, переграти Армінію, яка нині грає аж у Третій БундесЛізі, буде не так уже й легко. Нині білефельдці перебувають у прекрасній формі і 5-ть перемог на власному полі – зайве тому підтвердження. Чи вдасться Герті перервати вражаючу домашню серію Армінії, чи все ж берлінці знову розчарують?

6. Ален – Ганновер, Кубок Німеччини, 1/16 фіналу

Ганновер у нинішньому сезоні вирізняється неабиякою безкомпромісністю. У 9-ти турах БундесЛіги «96-ті» зіграли внічию лише одного разу. У кубковій дуелі проти нестабільного Алена, який застряг у зоні вильоту Другої БундесЛіги, вони налаштовуються лише на перемогу. На користь підопічних Тайфуна Коркута говорить і суботня «вікторія» над дортмундською Борусією, яка, без сумніву, додала команді впевненості. Чи все ж Ален здатен на сюрприз?

7. Кіккерс Оффенбах – Карлсрує, Кубок Німеччини, 1/16 фіналу

Між командами – величезна різниця в класі. Карлсрує грає в Другій БундесЛізі, в той час як Кіккерс  виступає одразу кількома дивізіонами нижче. Однак, сенсації в Кубку Німеччини – справа достатньо звична. Чи слід очікувати на сюрприз у цьому протистоянні?

8. Дуйсбург – Кельн, Кубок Німеччини, 1/16 фіналу

Між Дуйсбургом і Кельном – два дивізіони різниці. Якщо господарі грають в Третій БундесЛізі, то Кельн – у Першій. Поміж тим, «зебри» налаштовуються лише на перемогу, адже вірять, що у свій кращий день можуть переграти будь-якого опонента. До того ж, «козли» нині переймаються більше питаннями збереження прописки в еліті німецького футболу, ніж Кубком. Чи вистачить за таких обставин гостям мотивації для перемоги в Дуйсбурзі?

9. Динамо (Дрезден) – Бохум, Кубок Німеччини, 1/16 фіналу

Динамо втратило форму. З 6-ти попередніх матчів у рамках Третьої БундесЛіги дрезденці виграли лише 1, при цьому 4-ри рази зігравши внічию. Не в кращій формі нині перебуває і Бохум. Безвиграшна серія «невибивних» нараховує вже 5-ть матчів. Чи вдасться гостям перервати її в кубковому поєдинку в Дрездені?

10. Евіан – Лорьян, Франція, Кубок Ліги, 1/16 фіналу

У нинішньому сезоні команди вже зустрічались. У 8-ому турі Ліги 1 Евіан достатньо несподівано переграв Лорьян на його ж полі – 2:0. Нині «мерлузові» налаштовуються на реванш – уже в Кубку. Проте і господарі не відмовляться від перемоги. У кого більше шансів на успіх у цьому протистоянні?

11. Тулуза – Бордо, Франція, Кубок Ліги, 1/16 фіналу

У Бордо, прогнозовано, почався спад. Після феєричного старту жирондинці не можуть перемогти вже 3 матчі поспіль, 2 з яких були програні. У Франції всерйоз заговорили про ігрову кризу команди Віллі Саньоля, однак сам наставник переконує: нічого страшного не сталося і довести це планує в кубковій грі проти Тулузи, яка нині також далека від своїх кращих кондицій, зазнавши минулої п’ятниці несподіваної домашньої поразки від одного з аутсайдерів чемпіонату – Лансу. Котрій з команд вдасться реабілітуватись за останні невдачі?

12. Сассуоло – Емполі, Італія, 9-ий тур

На вихідних Сассуоло вдалося залишити зону вильоту італійської Серії «А». Проте набагато важливіший не цей факт, як те, що команда Еусебіо ді Франческо здобула першу перемогу в нинішньому чемпіонаті, подужавши на виїзді Парму. Відчувши смак повноцінних 3-ох очок, в домашній зустрічі із Емполі «нероверді» прагнуть виграти знову. Втім, гості без бою не здадуться. Більше того, Емполі, яке також бореться за виживання, гратиме з максимальною мотивацією, адже Сассуоло – прямий суперник «синіх » у боротьбі за виживання.

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 вівторка, 28-ого жовтня.

Ми у Viber!