0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 278-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 278-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Англії, Італії, Франції, Нідерландів, Португалії та Бельгії.

1. Манчестер Юнайтед – Челсі, Англія, 9-ий тур

Нинішній Манчестер Юнайтед уже давно не є тією непереможною командою, яку боялися усі суперники по Прем’єр-лізі. Наразі «червоні дияволи» посідають лише 5-те місце в чемпіонаті і виглядають дуже нестабільно. Цього разу підопічні Луї ван Гала поміряються силами з лідером змагань – Челсі, який не програв ще жодного матчу в сезоні і має 5-очкову перевагу над найближчим переслідувачем. МЮ не вдається перемогти «синіх» вже впродовж 6-ти особистих поєдинків. Який результат буде зафіксований цього разу?

2. Бернлі – Евертон, Англія, 9-ий тур

Уже зараз можна стверджувати, що дебютанту Прем’єр-ліги – Бернлі – буде дуже важко втриматися в найвищому англійському дивізіоні на наступний сезон. Команда залишається єдиною в чемпіонаті, якій ще не вдалося виграти жодного матчу, тож не дивно, що «бордові» постійно перебувають в зоні вильоту. Не надто вдалим видався страт сезону і для Евертона. «Іриски» виграли лише один з 7-ми своїх попередніх матчів у всіх турнірах, що не дозволяє їм залишити нижню половину турнірної таблиці. Чи вдасться підопічним Роберто Мартінеса покращити своє становище, обігравши одного з головних аутсайдерів?

3. Мілан – Фіорентина, Італія, 8-ий тур

Мілану нарешті вдалося знайти свою гру. Команда не програє вже впродовж 4-х матчів Серії «А», 2 останні з яких – виграла. Це дозволило підопічним Філіппо Індзагі піднятися на 4-ту позицію, але завдання у «червоно-чорних» - місце в Лізі чемпіонів. Дуже потрібні турнірні очки і Фіорентині, яка змушена розриватися на 2 фронти і у зв’язку з цим не завжди стабільно виступає в чемпіонаті Італії. Чи зуміє Мілан скористатися втомою «фіалок» і відсвяткувати чергову свою перемогу?

4. К’єво – Дженоа, Італія, 8-ий тур

Для К’єво настали непрості часи. Веронці здобули лише одне очко в 5-ти попередніх матчах чемпіонату і опустилися в зону вильоту. Знову повернутися на шлях перемог підопічні Роландо Марана спробують у поєдинку проти міцної Дженоа. «Червоно-сині» на старті сезону в першу чергу запам’яталися непередбачуваністю своїх результатів. Але програє команда рідко, що дозволяє генуезцям спокійно почуватися в середині турнірної таблиці і мріяти про більше. Чи до снаги К’єво перервати свою тривалу безвиграшну серію?

5. Ліон – Марсель, Франція, 11-ий тур

У центральному матчі чергового туру французької Ліги 1 зійдуться 2 клуби, які за останній час набрали відмінної форми. Ліон не програє 6 матчів поспіль, а у 3-х останніх домашніх поєдинках здобував перемоги з великим рахунком. Ще переконливіше наразі виглядає Марсель. Схоже, підопічні Марсело Б’єлси всерйоз вирішили кинути виклик грізному ПСЖ в боротьбі за чемпіонство. На рахунку «провансальців» - 8 перемог в чемпіонаті поспіль, що дозволяє команді впевнено очолювати турнірну таблицю. Чи вдасться Ліону трохи пригальмувати Марсель?

6. Ренн – Лілль, Франція, 11-ий тур

Схоже, Ренну таки вдалося подолати тимчасові негаразди. В попередніх 2-х турах «червоно-чорні» здобули 4 очки, що дозволяє їм з оптимізмом дивитися у майбутнє. Черговий суперник підопічних Філіппа Монтаньє – Лілль. «Доги» нині виглядають не найкращим чином, не перемагаючи впродовж 4-х останніх матчах усіх турнірів. Чи зможе Лілль здобути сприятливий результат цього разу?

7. Генгам – Ніцца, Франція, 11-ий тур

Навіть виїзна перемога над Ліллем, здобута тиждень тому, не дозволила Генгаму залишити останнє місце турнірної таблиці. Такий результат – наслідок виступів команди на 2 фронти, до чого підопічні Жоселена Гурвеннека поки ніяк не можуть звикнути. У той же час Ніцца – міцний середняк Ліги 1. Щоправда, останнім часом команда Клода Пюеля дещо пригальмувала, набравши лише одне очко в 2-х останніх матчах, кожен з яких футболісти Ніцци проводили на власному полі. Чи зуміє Генгам перемогти та піднятися трохи вище останньої сходинки таблиці?

8. Утрехт – ПСВ Ейндховен, Нідерланди, 10-ий тур

Тиждень тому Утрехту вдалося перервати свою 3-матчеву серію поразок в усіх турнірах. В гостях команда обіграла аутсайдера – Дордрехт. Але, схоже, ні на що більше, ніж місце в середині турнірної таблиці підопічні Роба Алфлена в нинішньому сезоні не зможуть розраховувати. Черговим суперником Утрехта стане лідер турнірних перегонів – ПСВ Ейндховен. «Червоно-білі» дуже хочуть вперше з 2008-го року стати чемпіонами Нідерландів. Чи зуміє нестабільний Утрехт чимось їх здивувати?

9. Зволле – Херенвен, Нідерланди, 10-ий тур

Зволле – одне з головних відкриттів стартової частини чемпіонату Нідерландів. Скромний клуб чудово розпочав сезон. Тривалий час «синьо-білим» навіть вдавалося утримуватися в трійці кращих команд Ередивізі, та останнім часом Зволле дещо здало свої позиції, здобувши лише одне очко в матчах 2-х попередніх турів. А от Херенвену знаходитися серед лідерів – не звикати. Наразі «суперфризи» відстають від Зволле усього на одне очко. Чи зуміють вони випередити підопічних Рона Янса вже після очного протистояння 2-х клубів?

10. Брага – Бенфіка, Португалія, 8-ий тур

Після не найгіршого старту, нині Брага з кожним наступним туром все більше віддаляється від групи лідерів. У 4-х попередніх турах чемпіонату «зброярі» здобули лише одну перемогу і перебувають вже навіть поза зоною єврокубків. Справжнім випробуванням для Браги буде домашній поєдинок проти лідера ліги – Бенфіки. «Орли» на внутрішній арені не знають собі рівних. Команда не програла ще жодної зустрічі і взагалі – втратила лише 2 очки зі старту чемпіонату. Що зуміє протиставити Брага діючим чемпіонам Португалії?

11. Ешторил – Белененсеш, Португалія, 8-ий тур

Намагаючись гідно виступити в Лізі Європи, Ешторил, разом з тим, усе нижче опускається в таблиці чемпіонату Португалії. Ще трохи – і «канарки» опиняться в зоні вильоту. Щоб цього уникнути, команді необхідно перемагати Белененсеш, який також останнім часом виглядає не найкращим чином. Проблема лише в тому, що кілька днів тому футболісти Ешторила провели дуже складний матч єврокубків при московського Динамо, який завершився невдало для португальців. Чи встигнуть «канарки» відновити власні сили?

12. Мускрон – Локерен, Бельгія, 12-ий тур

Після успішного старту, нині дебютант найвищого бельгійського дивізіону Муксрон потрапив у чорну смугу. Команда не може виграти вже впродовж 5-ти зустрічей поспіль. Щоправда, очки, здобуті в поєдинках перших турів, поки ще дозволяють «прикордонникам» посідати місце в середині турнірної таблиці. Наступним суперником Мускрона стане Локерен, який виступає як в єврокубках, так і в чемпіонаті Бельгії. В матчі попереднього туру «триколірні» на власному полі поступилися Брюгге, втративши місце в першій трійці. Чи зуміє Локерен відсвяткувати перемогу в Мускроні?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 неділі, 26-ого жовтня. 

Ми у Viber!