0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 277-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 277-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Іспанії, Франції, Англії, Німеччини та Італії.

1. Реал Мадрид – Барселона, Іспанія, 9-ий тур

Головною подією футбольного уік-енду стане протистояння мадридського Реалу та Барселони. Визначити фаворита ель-классіко – завдання, традиційно, надважке, адже обидві команди перебувають нині у прекрасній формі. Перемога більше потрібна мадридцям, які відстають від каталонців на 4 пункти. На їхню користь говорить і статистика – з 5-ти попередніх матчів між командами «вершкові» виграли 3. Чи вдасться підопічним Анчелотті здивувати «блаугранас»?

2. Альмерія – Атлетік Більбао, Іспанія, 9-ий тур

У це важко повірити, але за підсумками 8-ми турів Альмерія випереджає Атлетік на 4-ри пункти. Щоправда, заслуга в цьому не так «червоно-синьо-білих», як бездарна гра басків, які у всіх турнірах не можуть перемогти ось уже 9-ть матчів поспіль. Не легко «левам» буде і в зустрічі проти Альмерії, яка вдома завжди націлена на позитивний результат. Чи вдасться господарям поєдинку продовжити чорну смугу Атлетіка?

3. Кордоба – Реал Сосьєдад, Іспанія, 9-ий тур

Кордоба залишається єдиною командою в іспанській Прімері, яка в нинішньому сезоні ще не перемагала. Шанс перервати цю малоприємну серію у «халіфів» буде в домашній зустрічі із Реал Сосьєдадом, який нині, здебільшого, розчаровує, ніж радує. Приміром, баски не можуть перемогти ось уже 6-ть турів поспіль, зазнавши за цей час 4-ох поразок. Хто вийде переможцем із дуелі двох команд, які нині перебувають на спаді?

4. Ейбар – Гранада, Іспанія, 9-ий тур

Гранада в нокауті – у Прімері андалусійці програли 4-ри матчі поспіль, в яких забили лише 1 гол. А от Ейбар, навпаки, лише в минулому турі перервав свою 4-матчеву безпрограшну серію, поступившись на виїзді Барселоні. Нині команди - сусіди в турнірній таблиці і на цей матч покладають особливі сподівання, адже переможець зможе дещо відірватись від зони вильоту. Чого очікувати від дуелі команд, головне завдання яких – збереження прописки в еліті іспанського футболу?

5. Бастія – Монако, Франція, 11-ий тур

Монако після невиразного старту помалу набирає форму. Команда Леонардо Жардіма достатньо вдало грає в Лізі чемпіонів, а тепер налаштована покращити справи і у внутрішньому чемпіонаті. Однак, перемогти Бастію на її полі – завдання підвищеної складності. З 5-ти домашніх матчів у нинішньому сезоні корсиканці програли лише 1. Чи вдасться Монако стати другою командою, яка засмутить Бастію перед рідними вболівальниками?

6. Реймс – Монпельє, Франція, 11-ий тур

Монпельє – надзвичайно незручний суперник для Реймса. З 6-ти попередніх матчів між командами «червона-білі» виграли лише один. Важко господарям буде і цього разу. «Паладіни» в нинішньому сезоні налаштовані повернути втрачені позиції, тож у Реймсі гратимуть на максимальний результат. Що скаже на це команда Жан-Люка Вассера?

7. Евіан – Нант, Франція, 11-ий тур

Евіан після провального старту здобув 3 перемоги поспіль, однак у минулому турі знову програв, поступившись на виїзді Монако – 0:2. Повернутись на шлях перемог команда Паскаля Дюпра спробує в домашній зустрічі із Нантом. Щоправда, виконати це завдання буде не просто. «Жовті канарки» в 10-ти турах чемпіонату зазнали лише 2-ох поразок і нині всерйоз претендують на місце в зоні Ліги Європи. Чого очікувати від команди Мішеля Тер-Закаряна у виїзному матчі із нестабільним Евіаном?

8. Кан – Лорьян, Франція, 11-ий тур

Лорьян у нинішньому сезоні вирізняється неабиякою безкомпромісністю. У 10-ти турах «мерлузові» лише одного разу зіграли внічию. Щоправда, поразок у команди Сільвена Ріполя було значно більше, ніж перемог – 3 проти 6. Показники Кана дещо гірші. Команда з Лазурового побережжя нині прозябає в зоні вильоту, а перемогти не може ось уже 7 турів поспіль. Чи вдасться господарям перервати свою безвиграшну серію в домашній зустрічі із безкомпромісним Лорьяном?

9. Сандерленд – Арсенал (Лондон), Англія, 9-ий тур

На старті сезону Арсенал, відверто, не вражає. У 8-ми турах «каноніри» здобули лише 2 перемоги. Щоправда, програли при цьому лише 1 матч. Поповнити очковий доробок лондонці спробують у виїзному протистоянні із Сандерледном, але переграти «чорних котів», та ще й на їхньому полі, задача не з простих. Тим більше, що команда Густаво Пойетта гратиме з особливою мотивацією, адже прагне реабілітуватись перед власними вболівальники за розгромну поразку 0:8 від Саутгемптона в минулому турі.

10. Вест Бромвіч – Крістал Пелас, Англія, 9-ий тур

Протистояння сусідів по турнірній таблиці. В нинішньому сезоні обом командам не світить нічого іншого, аніж боротьба за виживання, тож їхня очка зустріч набуває особливого значення. В силу господарського статусу, Вест Бромвіч – фаворит поєдинку. Щоправда, в минулому сезоні «кришталеві» двічі переграли «дроздів» і зовсім не проти повторити це і в нинішньому чемпіонаті.

11. Байер – Шальке, Німеччина, 9-ий тур

Поєдинок команд, які представляють Німеччину в Лізі чемпіонів. Посеред тижня обидві команди переграли своїх опонентів на євро арені, тож до очної дуелі підходять у хорошому настрої. Байер сповнений рішучості перемогти і тим самим перервати власну серію з 3-ох поспіль нічиїх у чемпіонів. У Шальке – свої плани. Гельзенкірхенці, які провалили старт сезону, нині набрали прекрасний хід і в Леверкузен їдуть за 3-ма очками. Хто вийде переможцем із цього протистояння?

12. Сампдорія – Рома, Італія, 8-ий тур

Посеред тижня Рома зазнала найбільшого приниження за часів керівництва командою Руді Гарсією. У 3-ому турі Ліги чемпіонів римляни вдома ганебно програли Баварії – 1:7. Відтак, до Генуї побиті «вовки» їдуть не з кращими думками. І Сампдорія, яка в нинішньому сезоні ще не програвала, може скористатись психологічними проблеми суперника, наздогнавши його в турнірній таблиці. Чого очікувати від цієї дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 25-ого жовтня.

Ми у Viber!