0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 276-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 276-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів групового турніру Ліги Європи.

1. Ольборг – Динамо (Київ), Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

Діючий чемпіон Данії Ольборг нині переживає не найкращі часи. В чемпіонаті Данії «біло-червоні» не перемагають вже 4 тури поспіль. Розгромною поразкою від румунського Стяуа розпочали підопічні Кента Нільсена і свої виступи в груповому турнірі Ліги Європи, але в наступному турі їм вдалося дещо покращити своє становище, обігравши португальський Ріу Аве. Цього разу данців екзаменуватиме лідер групи «J» київське Динамо, яке знаходиться у відмінній формі. «Біло-сині» ще не втрачали очок у матчах свого квартету і виграли 6 останніх зустрічей в усіх турнірах. Чи продовжиться переможна хода українців у Ольборзі?

2. Лілль – Евертон, Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

Лілль завершив унічию з однаковим рахунком 1:1 матчі 2-х стартових турів групового турніру Ліги Європи і поки посідає лише 3-тє місце в квартеті «Н». Не найкращим чином «доги» вигладають і в чемпіонаті Франції, де програли 2 свої попередні зустрічі. Але усе ще можна виправити. Приміром, від Евертона, що лідирує у групі Ліги Європи, підопічні Рене Жирара відстають усього на 2 очки. «Іриски» - також не бездоганні. Лише минулих вихідних вони перервали власну 4-матчеву серію без перемог в усіх турнірах. Чи вдасться команді Роберто Мартінеса втриматися на вершині таблиці групи «Н» після виїзного поєдинку з Ліллем?

3. Янг Бойз – Наполі, Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

Швейцарський Янг Бойз програв 3 останні матчі в усіх турнірах. В тому числі – і виїзну зустріч проти чеської Спарти в групі Ліги Європи. Але поки «бджолам» все ж вдається втримуватися на 2-ій позиції в групі «І». Наступним суперником Янг Бойза буде лідер квартету – італійський Наполі. «Партенопеї» без зайвих труднощів виграли обидва свої матчі групового турніру і очолюють турнірну таблицю. Підопічні Рафаеля Бенітеса нікому не програють вже впродовж 5-ти матчів поспіль. Чи під силу Янг Бойзу відібрати очки в італійців?

4. Слован (Братислава) – Спарта (Прага), Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

У іншому матчі групи «І» зустрінуться географічні сусіди – братиславський Слован прийматиме празьку Спарту. Суперники підійшли до очного поєдинку в різній формі. Слован не може перемогти вже 7 матчів у всіх турнірах, 6 з яких – програв. Не здобули словаки поки жодного очка і у груповому турнірі Ліги Європи. А от на рахунку Спарти – 5 перемог поспіль. Чехи посідають 3-тє місце в групі «І», маючи стільки ж очок, як і Янг Бойз, але поступаючись швейцарцям за додатковими показниками. Чим завершиться принципове словако-чеське протистояння?

5. ПАОК – Фіорентина, Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

У матчі минулого туру групового турніру Ліги Європи ПАОК поступився в гостях Генгаму, дозволивши французам себе наздогнати. Тож тепер у греків не залишається іншого виходу, як спробувати відібрати очки у лідера групи «К» - італійської Фіорентини. «Фіалки» не завжди виглядають стабільно, але в Лізі Європи очки набирають справно, здобувши 2 перемоги в такій же кількості матчів. Чи зуміють «чорно-білі» щось протиставити команді Вінченцо Монтелли?

6. Динамо (Мінськ) – Генгам, Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

Мінське Динамо – головний аутсайдер групи «К» Ліги Європи. Білоруси не лише програли обидва свої матчі, але й зробили це з розгромним рахунком. Ще одна поразка практично перекреслить і без того мізерні шанси «біло-синіх» на продовження боротьби в турнірі. Але супернику мінського Динамо – Генгаму – турнірні очки потрібні не менше. Обігравши на власному полі ПАОК, французи лише наздогнали греків, але поки усе ще не випередили їх. Чи вдасться підопічним Жоселена Гурвеннека засмутити білорусів?

7. Стандард – Севілья, Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

Бельгійський Стандард знаходиться не в найкращому стані. Команда програла 3 останні поєдинки в усіх турнірах, у тому числі – і нідерландському Фейеноорду в матчі попереднього туру Ліги Європи. Але з 3-ма очками бельгійці поки продовжують посідати 2-ге місце в групі «G». На один пункт більше має іспанська Севілья, яка очолює турнірну таблицю. Іспанці останнім часом набрали відмінну форму, про що свідчать 7 перемог «норвіонців» у останніх 9-ти матчах. Чи зуміють підопічні Унаї Емері скористатися проблемами Стандарту і здобути чергові 3 очки?

8. Рієка – Фейеноорд, Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

Рієці не пощастило. Хорвати потрапили до дуже непростої групи, де їх опонентами є представники таких футбольних держав, як Іспанія, Нідерланди та Бельгія. Але «білі» не збираються здаватися без бою. Приміром, у минулому турі вони відібрали очки в лідера групи - іспанської Севільї - 2:2. Цього разу суперником хорватьсякого клубу буде нідерландський Фейеноорд, який виграв 4 свої останні зустрічі у всіх турнірах. Чи зуміє Рієка перервати переможну серію підопічних Фреда Рюттена?

9. Брюгге - Копенгаген, Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

Бельгійський Брюгге очолює турнірну таблицю групи «В». Але уся боротьба у цьому квартеті - ще попереду, оскільки 2 основних конкуренти відстають від  «чорно-синіх» усього на одне очко. Серед них - і майбутній суперник Брюгге - данський Копенгаген. 2 роки тому команди вже зустрічалися між собою в рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Тоді досить несподівано «леви» пройшли бельгійців. Як буде цього разу?

10. Партизан - Бешикташ, Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

Партизан не знає собі рівних у чемпіонаті Сербії. А от у груповому турнірі Ліги Європи команда виступає поки значно скромніше, з єдиним очком у активі замикаючи таблицю власного квартету. Щоправда, усе ще можна виправити, адже опоненти втекли недалеко. Приміром, турецький Бешикташ поки також ще не вигравав, обидва свої матчі звівши унічию. Чи вдасться комусь із суперників здобути свою першу перемогу в групі?

11. Ешторіл - Динамо (Москва), Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

Скромний португальський Ешторіл вирішив кинути виклик своїм значно іменитішим сурперникам по групі «Е» Ліги Європи. Перемога над грецьким Панатінаїкосом у минулому турі вивела «канарок» на 2-ге місце. Але втриматися на ньому португальцям буде дуже непросто. На Ешторіл очікує непросте випробування у вигляді 2-х поспіль поєдинків проти лідера групи - московського Динамо, яке очок поки не втрачало. Перший з матчів відбудеться в Ешторілі. Чи допоможе фактор свого поля здобути португальцям позитивний результат?

12. ПСВ Ейндховен - Панатінаїкос, Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

Поступившись у матчі минулого туру московському Динамо, ПСВ втратив 2-ге місце турнірної таблиці групи «Е». Щоб його повернути, нідерландцям необхідно вигравати на власному полі у аутсайдера квартету - грецького Панатінаїкоса. Але і «зелені» чудово розуміють, що сьогоднішня гра - останній їх шанс втрутитися у боротьбу за вихід до плей-офф. Хто виглядатиме переконливіше у цьому протистоянні?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 23 жовтня.

Ми у Viber!