0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 275-ого тиражу

Анонс 275-ого  тиражу

До Вашої уваги анонс 275-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Ліги чемпіонів і англійського Чемпіоншипу.

1. БАТЕ – Шахтар, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3-ій тур

Після принизливої поразки від Порту у стартовому турі Ліги чемпіонів БАТЕ взявся за голову. Борисовці здобули 3 перемоги поспіль – одна з них над Атлетіком Більбао, а на вихідних команда Олександра Єрмаковича в чемпіонаті не залишила шансів солігорському Шахтарю – 4:1. Тепер на БАТЕ чекає поєдинок з іншим Шахтарем – із Донецька. Підопічні Мірчі Луческу до поєдинку з чемпіонами Білорусі підходять у хорошому настрої, адже після 2 поспіль поразок у чемпіонаті нарешті перемогли, розгромивши у Львові луцьку Волинь – 6:2. Лише на перемогу «гірники» налаштовуються і в Борисові – інакше завдання виходу з групи серйозно ускладниться.

2. Рома – Баварія, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3-ій тур

Баварія набрала відмінний хід. Мюнхенці виграли 5-ть матчів поспіль і тепер займають перше місце як у БундесЛізі, так і у власній групі в Лізі чемпіонів. Щоправда, продовжити свою переможну ходу в Римі команді Хосепа Гвардіоли буде не просто. Місцева Рома в нинішньому сезоні виглядає достатньо збалансовано та потужно і вдома, без сумніву, матиме всі шанси, як мінімум, не програти. Чого очікувати від цієї дуелі?

3. Галатасарай – Борусія Дортмунд, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3-ій тур

У чемпіонаті і в єрокубках Борусія – дві різні команди. Якщо в БундесЛізі дортмундці програють матч за матчем, то у Лізі чемпіонів поки що йдуть без втрат. Зіпсувати і без того не кращий настрій підопічним Юргена Клоппа налаштований Галатасарай. Турки мають достатньо амбіцій вийти у плей-офф і вдома обов’язково спробують перемогти. Чи під силу це стамбульській команді?

4. Олімпіакос – Ювентус, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3-ій тур

Після двох турів усі команди в групі «А» мають однакову кількість очок – по 3. Відтак, ціна перемоги має в цьому квартеті особливу ціну – будь-яка осічка може стати фатальною. Перед вояжем у Грецію Ювентус несподівано поділив у чемпіонаті очки зі скромним Сассуоло – 1:1. Можливо, це ознака спаду?

5. Ліверпуль – Реал Мадрид, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3-ій тур

Мадридський Реал набрав феноменальну форму. «Вершкові» не помічають суперників ні в чемпіонаті, ні в Лізі чемпіонів. Зупинити команду Карло Анчелотті спробує Ліверпуль. Щоправда, легше сказати, ніж зробити. Нині мерсисайдці нагадують лише бліду тінь зразка себе минулого сезону, однак до поєдинків Ліги чемпіонів «червоні» завжди підходять з особливою мотивацією. Чи допоможе вона підопічним Брендана Роджерса в протистоянні з клубними чемпіонами Європи?

6. Лудогорець – Базель, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3-ій тур

Лудогорцю багато хто пророкував роль аутсайдера квартету «В», однак чемпіони Болгарії, як показали матчі проти Ліверпуля та мадридського Реалу, довели, що вони не хлопчики для биття. Однак, набрати бодай очко в тих поєдинках команді з Разграду не вдалося. Зробити це Лудогорець хоче в матчі проти Базеля, який, традиційно, прекрасно грає із сильними командами, проте часто допускає осічки із суперниками не надто високого класу. Чи вдасться швейцарським чемпіонам не наступити на ці граблі в Болгарії?

7. Байер – Зеніт, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3-ій тур

Від Байера в нинішньому сезоні можна очікувати всього, що завгодно. І суботня нічия зі Штутгартом, коли леверкузенці вигравали 3:0, проте пропустили тричі – зайве тому підтвердження. Натомість, Зеніт, на диво, виглядає злагоджено і потужно і до Німеччини їде, як мінімум, за нічиєю. От тільки чи вдасться пітерцям зупинити потужну атаку «фармацевтів», яка вдома забиває в 95-ти відсотках матчів?

8. Монако – Бенфіка, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3-ій тур

Монако помалу вибирається з кризи, в яку потрапило на старті сезону. З 7-ми попередніх матчів команда Леонарду Жардіма програла лише 1 при 4-ох перемогах. До того ж, монегаски після 2-ох турів у Лізі чемпіонів набрали 4-ри очки і нині мають достатньо хороші шанси на вихід у плей-офф. Вони стануть ще вищими у випадку перемоги над Бенфікою, та чи погодяться на це горді «орли», які нині перебувають у достатньо хорошій формі?

9. Металіст – Легія, Ліга Європи, груповий турнір, 3-ій тур

Металісту відступати вже нікуди. Після поразок у двох стартових турів Ліги Європи в домашній зустрічі із Легією харків’ян влаштує лише перемога. Однак, здобути її буде надзвичайно складно. Команда Ігоря Рахаєва перебуває нині не в кращих ігрових кондиціях. До того ж, Легія в нинішньому сезоні достатньо боєздатний колектив, який навіть у Харкові матиме достатньо високі шанси на виграш. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

10. Уотфорд – Ноттінгем Форрест, Англія, Чемпіоншип, 13-ий тур

Уотфорд у нинішньому сезоні після довгої перерви всерйоз розраховує повернутися в еліту англійського футболу. У 13-ти турах Чемпіоншипу «шершні» зазнали лише 2-ох поразок при 7-ми перемогах. Схожі плани і в Ноттінгем Форрест. Щоправда, «лісники» не можуть перемогти вже 5-ть матчів поспіль, 4-ри з яких завершились унічию. Чи вдасться їм перервати свою безвиграшну серію в протистоянні із командою, яка вдома в нинішньому сезоні ще не програвала?

11. Вулверхемптон – Мідлсбро, Англія, Чемпіоншип, 13-ий тур

Мідлсбро набрав приголомшливу форму. Команда не програє вже 7 матчів поспіль, 5-ть з яких були виграні. До того ж, у «боро» кращий захист – у 13-ти турах було пропущено лише 9-ть голів. Чи вдасться Вулверхемптону, який не може виграти 4-ри тури поспіль, зламати оборону такого суперника?

12. Борнмут – Редінг, Англія, Чемпіоншип, 13-ий тур

Криза Борнмута, вхоже, вже позаду і свідчення цьому - 3 перемоги в 4-ох попередніх турах. Наступний суперник – нестабільний Редінг, який після 3-ох перемог поспіль не може виграти вже 5-ть матчів. Чи вдасться «роялс» розжитись очками у виїзному протистоянні із впертим Борнмутом, який в Чемпіоншипі славиться міцною обороною?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 22 жовтня.

Ми у Viber!