0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 274-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 274-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметсья з матчів чемпіонатів Італії, Німеччини, Англії, Іспанії, Франції, Бельгії та України.

1. Інтер – Наполі, Італія, 7-ий тур

Інтер серйозно лихоманить. Після непоганого старту команда зазнала 2 розгромні поразки поспіль, зганьбившись у матчах проти Кальярі та Фіорентини. Таким чином, «змії» скотилися в середину турнірної таблиці, а над їх тренером – Вальтером Маццаррі – серйозно нависла загроза звільнення. А от проблеми Наполі, схоже, лишилися позаду. «Партенопеї» не програють уже 3 матчі Серії «А» поспіль, 2 останні з яких – виграли. Чи зуміють неаполітанці здобути очки ще й у Мілані?

2. Верона – Мілан, Італія, 7-ий тур

Вже 2-ий сезон поспіль Верона відмінно стартує в Серії «А». Після незначного спаду, команда вчергове перемогла, завдавши на власному полі поразки Кальярі, і перебуває у верхній частині турнірної таблиці. Стільки ж очок, як і Верона, має і Мілан. Щоправда, амбіції у «червоно-чорних» - значно вищі. У минулому турі підопічні Філіппо Індзагі переграли К’єво, перервавши власну 3-матчеву безвиграшну серію. Чим завершиться протистояння у Вероні?

3. Торіно – Удінезе, Італія, 7-ий тур

Боротьба на 2 фронти не найкращим чином позначається на виступах Торіно в Серії «А». З 6-ти матчів, проведених в чемпіонаті, «бики» спромоглися виграти лише один і знаходяться в турнірній таблиці не надто високо. На цей раз підопічні Джамп’єро Вентури зустрінуться з одним із лідерів – Удінезе. «Чорно-білі» повертаються на свій звичний рівень, який дозволяв їм щороку виступати в єврокубках. Безпрограшна серія удінців наразі складає 4 матчі. Чи продовжиться вона після візиту команди до Турину?

4. Кальярі – Сампдорія, Італія, 7-ий тур

Кальярі переживає непрості часи. Команда програла 4 з 5-ти останніх матчів у Серії «А» і знаходиться серед аутсайдерів. Звісно, можна згадати нещодавню сенсаційну перемогу з розгромним рахунком «червоно-синіх» над Інтером, але за нею «сардинійців» спіткала чергова невдача. Інша річ – Сампдорія. Підопічні Синіші Михайловича несподівано для всіх увірвалися до трійки призерів і ніяк не хочуть її залишати. Генуезці не програли ще жодного матчу в чемпіонаті. Чи зуміють вони перемогти у Кальярі?

5. Аталанта – Парма, Італія, 7-ий тур

У Аталанти – серйозні проблеми. Команда програла 4 матчі чемпіонату поспіль. Ще одна невдача – і футболісти з Бергамо гарантовано опиняться у зоні вильоту. Щоправда, не слід забувати, що суперниками «чорно-синіх» у цих поєдинках були дуже сильні команди. Тепер же Аталанта з’ясовуватиме стосунки з таким же аутсайдером, як і вона сама – Пармою. На рахунку «хрестоносців» - 5 поразок у 6-ти попередніх турах і на одне очко менше, ніж у бергамців. Чим завершиться зустріч 2-х невдах стартового відрізку сезону?

6. Гамбург – Хоффенхайм, Німеччина, 8-ий тур

Лише в матчі попереднього туру Гамбург, нарешті, зумів здобути свою першу перемогу в сезоні. «Динозаври» на виїзді обіграли дортмундську Боруссію і покинули останнє місце турнірної таблиці, але проблем у грі команди ще вистачає. А от Хоффенхайм не втомлюється дивувати. В останньому своєму матчі «синьо-білі» перемогли Шальке-04, що дозволило їм піднятися на 2-ге місце турнірної таблиці. Тепер підопічні Маркуса Гісдоля поступаються лише кращій команді Німеччини минулих років – Баварії. Чи зуміє один з аутсайдерів нав’язати боротьбу Хоффенхайму?

7. Падерборн – Айнтрахт (Франкфурт), Німеччина, 8-ий тур

Після відмінного старту, коли новачок Бундесліги Падерборн не програвав 4 тури поспіль, у 3-х наступних матчах команда зуміла здобути лише одне очко і скотилася в середину турнірної таблиці. Хоча виїзна нічия з Байером у минулому турі дещо додала оптимізму прихильникам Падерборна. Черговим випробуванням для «чорно-синіх» стане зустріч із франкфуртським Айнтрахтом, який знаходиться у відмінній формі і може похвалитися безпрограшною серією тривалістю в 4 матчі. Чи вдасться Падерборну пригальмувати франкфуртців?

8. Сток Сіті – Суонсі, Англія, 8-ий тур

Сток Сіті – дуже нестабільна та непередбачувана команда. «Гончари» в одному турі в гостях перемагають діючого чемпіона – Манчестер Сіті, а вже в наступних – не можуть здолати значно скромніших суперників. Такі результати поки не дозволяють підопічним Марка Х’юза піднятися вище 16-го місця. Не найкраще останнім часом виглядає і Суонсі, яке не може перемогти 4 матчі поспіль. Але в групі лідерів, завдяки 3-м перемогам на старті Прем’єр-ліги, «лебеді» усе ще тримаються. У минулому чемпіонаті в обох матчах між цими суперниками були зафіксовані нічийні результати. Чи вдасться комусь відсвяткувати перемогу цього разу?

9. Ельче – Севілья, Іспанія, 8-ий тур

У справжню чорну смугу потрапило Ельче. В матчі попереднього туру команда, нарешті, зуміла здобути перше очко за останні 4 тури, але не перемагали «біло-зелені» вже дуже давно. Якщо так триватиме і далі – команда ризикує вже найближчим часом опинитися в зоні вильоту. Важко буде розраховувати на сприятливий результат Ельче і в поєдинку проти Севільї, адже «червоно-білі» - один з лідерів чемпіонату. Переконлива перемога над Депортиво дозволила підопічним Унаї Емері увірватися в трійку кращих. Чи вдасться «норвіонцям» втриматися в компанії лідерів після зустрічі з Ельче?

10. Монпельє – Ліон, Франція, 10-ий тур

Повінь зіпсувала футбольне поле в Монпельє, тож, за згодою сторін, цю гру перенесли на «Жерлан» у Ліон, де господарями тепер виступатимуть «ткачі».  Обидва суперники перебувають неподалік від групи лідерів, маючи однакову кількість очок. Чи зуміє один з клубів вирватися вперед?

11. Локерен – Брюгге, Бельгія, 11-ий тур

Локерен продовжує прогресувати. Команді вдається успішно виступати на обох фронтах – як у Лізі Європи, так і на внутрішній арені. В бельгійському чемпіонаті «триколірні» не знають гіркоти поразок впродовж 5-ти матчів поспіль і посідають місце в трійці кращих. Усього на очко від Локерена відстає його нинішній іменитий суперник – Брюгге. «Чорно-сині» також не програють 5 поєдинків, але частіше грають унічию, ніж перемагають. 4 особисті зустрічі між цими суперниками незмінно завершувалися на користь Брюгге. Чи до снаги Локерену перервати цю неприємну для себе традицію?

12. Металург (Донецьк) – Зоря, Україна, 9-ий тур

4 очки в 2-х останніх турах – непоганий результат для донецького Металурга. Він дозволив підопічним Володимира П’ятенка увійти до першої десятки команд чемпіонату. Так все ж, уболівальники донеччан очікують від своїх улюбленців значно кращих виступів. Прикладом для донецького Металурга може слугувати хоча б Зоря, яка не так давно відібрала очки у київського Динамо і обіграла Шахтар. Луганчани, як і у минулому сезоні, знову всерйоз збираються поборотися за місце в єврокубках. Чи під силу їм обіграти донецький Металург у матчі, що відбуватиметься в Києві?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 19-ого жовтня. 

Ми у Viber!