0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 273-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 273-ого тиражу, який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Німеччини, Англії, Іспанії, Франції та Нідерландів.

1. Ворскла – Металіст, Україна, 9-ий тур

Ще б рік тому Металіст був би беззаперечним фаворитом поєдинку, однак часи змінились. Харківський клуб втратив чимало провідних гравців і, як наслідок, з одного з лідерів українського футболу перетворився на міцного середняка. Натомість, Ворскла серйозно додала і 6-ть поспіль турів без поразок – зайве тому підтвердження. Чи вдасться полтавцям продовжити свою безпрограшну серію в домашній зустрічі із командою Ігоря Рахаєва?

2. Штутгарт – Байер, Німеччина, 8-ий тур

Штутгарт поки що не вражає. У 7-ми турах «шваби» здобули лише одну перемогу при 4-ох поразках. Загальмував в останніх матчах і Байер. «Фармацевти» двічі поспіль зіграли внічию і тепер ризикують випасти з топ-четвірки БундесЛіги. Чого очікувати від леверкузенців у виїзному протистоянні зі Штутгартом?

3. Ганновер – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 8-ий тур

Ганновер залихоманило. «96-ті», зазнавши 2-ох поразок поспіль, випали з групи лідерів. Повернутись на шлях перемог команда Тайфуна Коркута спробує в домашній зустрічі із менхенгладбахською Борусією, однак зробити це буде надзвичайно складно. «Жеребці» в нинішньому сезоні БундесЛіги не програли ще жодного матчу і, очевидно, не збираються робити цього і в Ганновері. Як завершиться цей поєдинок?

4. Фрайбург – Вольфсбург, Німеччина, 8-ий тур

Вольфсбург помалу вибирається з кризи, в яку потрапив на старті сезону. «Вовки» виграли 3 з 4-ох попередніх матчів БундусЛіги і зупинятись, схоже, не збираються. Наступний суперник – впертий Фрайбург, який 4-ри останні матчі чемпіонату звів унічию. Чи буде 5-та мирова поспіль?

5. Ньюкасл – Лестер, Англія, 8-ий тур

У 7-ми турах Прем’єр-Ліги Ньюкасл не здобув жодної перемоги при 3-ох поразках і 4-ох нічиїх. Однак, попри такий старт Алан Пардью залишається у керма «сорок». Здобути свою першу перемогу в чемпіонаті Ньюкасл налаштований у домашній зустрічі із Лестером, який нині перебуває у достатньо хорошій формі. У 5-ти попередніх турах «лиси» зазнали лише однієї поразки. Чого очікувати від команд цього разу?

6. Бернлі – Вест Хем, Англія, 8-ий тур

Після повернення в еліту Бернлі ніяк не вдається здобути свою першу перемогу – 4 нічиї та 3 поразки. Перервати безвиграшну серію «бордові» спробують в домашній зустрічі із Вест Хемом, який після 7-ми турів займає 7-ме місце. Чи вдасться «молотобійцям» продовжити свій шлях нагору після вояжу в Бернлі?

7. Атлетік Більбао – Сельта, Іспанія, 8-ий тур

Атлетік переживає глибоку кризу. У 7-ми турах баски набрали лише 4 очки. Нині безвиграшна серія команди Ернесто Вальвере в чемпіонаті нараховує вже 5-ть матчів, 4-ри з яких були програні. Натомість, Сельта на старті сезону вражає і зовсім не проти завоювати місце в зоні єврокубків. Щоправда, в минулому турі галісійці зазнали першої поразки в сезоні, програвши вдома Вільяреалу. Чи зробили футболісти з Віго висновки з тої невдачі?

8. Кордоба – Малага, Іспанія, 8-ий тур

Кордоба залишається єдиною командою в Прімері, яка в 7-ми турах не здобула ще жодної перемоги. Виправити ситуацію «халіфи» налаштовані в домашньому протистоянні із Малагою. Однак, легше сказати, ніж зробити. «Анчоуси» в нинішньому чемпіонаті зазнали лише 2-ох поразок і до Кордоби їдуть за очками. Чого очікувати від цієї дуелі?

9. Лорьян – Сент-Етьєн, Франція, 10-ий тур

У Сент-Етьєна намітилась чорна смуга. «Зелені» без перемог у чемпіонаті вже 3 матчі, зазнавши при цьому 2-ох поразок. Не все гаразд і з Лорьяном – лише в минулому турі «мерлузові» перервали жахливу серію із 4-ох поразок поспіль, перегравши на виїзді кризову Бастію. Чим завершиться дуель команд, які перебувають нині не в кращих кондиціях?

10. Мец – Ренн, Франція, 10-ий тур

Мец після 3-ох перемог поспіль, у минулому турі зазнав на виїзді розгромної поразки від скромного Евіана. Тепер на команду Альберта Картьє чекає важка дуель із Ренном. Бретонці в нинішньому сезоні налаштовані зачепитись за місце в зоні єврокубків, тож у зустрічі з Мецом спробують, як мінімум, не програти, а за можливості – і виграти.

11. Віллєм ІІ – Вітесс, Нідерланди, 9-ий тур

Вітесс після жахливого старту помалу приходить до тями. «Жовто-чорні» не програють вже 4-ри тури поспіль, здобувши при цьому 3 перемоги. Наступним випробуванням для команди Петер Босза стане виїзна дуель із впертим Віллємом ІІ, який вдома в нинішньому сезоні зазнав лише однієї поразки при 3-ох перемогах. Чого очікувати від «триколірних» у протистоянні із Вітессом?

12. Твенте – Аякс, Нідерланди, 9-ий тур

Після несподіваної домашньої нічиї в минулому турі зі Зволле, Аякс права на помилку більше немає. Інакше ПСВ піде у відрив. Однак, переграти Твенте, та ще й на виїзді, завдання не з простих. Тим більше, що «гордість Сходу» в 9-ти турах Ередвізії не зазнала ще жодної поразки – 3 перемоги і аж 5-ть нічиїх. Чи вдасться команді Альфреда Схредера продовжити свою безпрограшну серію після побачення з амстердамцями?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 18 жовтня.

Ми у Viber!