0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 356-ого тиражу

До Вашої уваги анонс матчів 356-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Італії, Іспанії, Бельгії, Нідерландів, Англії та Швейцарії.

1. Інтер – Мілан, Італія, 31-ий тур

Один з головних делікатесів тиражу. Нинішній сезон обом міланським грандам краще швидше забути і готувати себе до наступної кампанії. Але дербі Мілану – одне з головних в Італії. І його статус ніхто не відміняв. Що цікаво, обидві команди - сусіди в турнірній таблиці, але, на відміну від попередніх років, коли в Серії «А» світило міланське сонце, нині вони - лише середняки чемпіонату. Хто вийде переможцем з протистояння колись крізних  міланських монстрів?

2. Кальярі – Наполі, Італія, 31-ий тур

Наполі зразка нинішнього сезону - команда разючих контрастів. «Партенопеї» можуть провалювати матч за матчем, як це було ще зовсім нещодавно, після чого почати змітати всіх на своєму шляху. Тиждень тому всю злість Неаполя відчула на собі Фіорентина, яка отримала в свої ворота 3 м’ячі без відповіді, а кілька днів тому перепало німецькому Вольфсбургу. «Вовки» в своєму лігві були биті з ганебним рахунком 4:1 у першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи – такий собі подарунок футболісти Наполі влаштували Рафаелю Бенітесу на день народження. Втім, похмілля після гучних успіхів може бути важким. Кальярі, попри 10-матчеву безвиграшну серію, вперто продовжує вірити в спасіння і на рідній Сардинії обов’язково спробує зіпсувати гостям їх шалений настрій.

3. Палермо - Дженоа, Італія, 31-ий тур

Протистояння команд, які в другій частині сезону серйозно загальмували, ніби остерігаючись можливого потрапляння в єврокубки. Наприклад, Палермо лише в попередньому турі перервав свою 6-матчеву безвиграшну серію, перегравши на виїзді Удінезе. Справи Дженоа будуть куди краще. «Грифони» в рамках Серії «А» не програють вже 3 матчі поспіль, 2 останні з яких були виграні з однаковим рахунком 2:0. Щоправда, жертвами генуезців стали нині кризові Кальярі та Парма. Чи вдасться команді Джанпьєро Гасперіні зламати ще й опір впертих сицилійців, які останнім часом виглядають вкрай нестабільно?

4. К’єво – Удінезе, Італія, 31-ий тур

У другій частині сезону К’єво серйозно додало. У 9-ти попередніх турах веронці зазнали лише 2-ох поразок, здобувши при цьому 5-ть перемог. Завдяки такому спурту «літаючі віслюки», фактично, убезпечили себе від виснажливої боротьби за виживання. Натомість, Удінезе нині виглядає вкрай нестабільно. І лише 1 перемога в 10-ти попередніх матчах чемпіонату – найкраще тому підтвердження. Чи до снаги фріульцям розжитись очками у Вероні, чи все ж К’єво продовжить свої вдалі виступи?

5. Гранада – Севілья, Іспанія, 32-ий тур

Севілья проводить прекрасний сезон, демонструючи надзвичайно привабливий футбол на всіх фронтах. Команда Унаї Емері бореться за місце в топ-четвірці чемпіонату Іспанії, а кілька днів тому здобула вольову перемогу над пітерським Зенітом у першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи. Чи вистачить у «норвіонців» сил і натхнення на вояж до Гранади, де місцевий однойменний клуб з останніх сил намагається залишитись на борту корабля під назвою «Прімера»?

6. Ейбар – Сельта, Іспанія, 32-ий тур

Ейбар, попри ударну першу частину сезону, в другій серйозно здав і нині змушений вести боротьбу за виживання. Щоб затриматись у Прімері ще на сезон, баскам потрібно вгризатись в результат у кожному матчі, що залишилися до завершення чемпіонату. Наприклад, як це нещодавно було в домашньому протистоянні з міцною Малагою. От тільки нинішня Сельта буде дещо сильніша і, що важливо, збалансованіша. Які шанси в «зброярів» переграти такого опонента?

7. Хераклес – Зволле, Нідерланди, 31 тур

Останнім часом Хераклес значно успішніше грає на виїзді, ніж удома. Наприклад, в гостях команда з Альмело виграє вже 2 матчі поспіль, а ось остання перемога в рідних стінах датована ще 14-им лютого. А очки «геркулесам» потрібні наче повітря – зона вильоту зовсім поруч. Чи вдасться їх набрати в зустрічі зі Зволле, яке впевнено почувається всередині турнірної таблиці і, фактично, втратило будь-яку мотивацію в нинішньому сезоні?

8. Утрехт – Твенте, Нідерланди, 31 тур

Нинішній сезон обидві команди записати собі до активу аж ніяк не можуть. І Утрехт, і Твенте протягом усього сезону виглядають вкрай нестабільно, задовольняючись лише статусом середняків. У поєдинку першого кола «гордість Сходу» здобула ефектну перемогу з рахунком 3:1. Чи знайдуться у «червоно-білих» сили та бажання помститись за ту невдачу?

9. Ньюкасл – Тоттенхем, Англія, 33 тур

Ще місяць тому здавалося, що Тоттенхем буде до останнього вести боротьбу за місце в топ-четвірці і квиток до Ліги чемпіонів, але розгромна виїзна поразка від МанЮнайтед, схоже, підкосила лондонців. «Шпори» втратили впевненість, а разом з нею - і форму. Команда Маурісіо Почеттіно не може як виграти, так і забити вже 2 тури. Спершу була нульова нічия з Бернлі, а тиждень тому Тоттенхем зазнав несподіваної домашньої поразки від Астон Вілли – 0:1. Ще гірше  нині виглядає Ньюкасл – «сороки» мають величезні проблеми в усіх лініях і, як наслідок, зазнали 5-ти поразок поспіль, забивши при цьому лише 1 м’яч. І хоч виліт команді Джона Карвера поки що не загрожує, однак задуматися наставнику потрібно. Чим завершиться дуель команд, які розучились забивати?

10. Брюгге – Андерлехт, Бельгія, 2 етап, 3 тур

У четвер Брюгге провів надзвичайно виснажливий домашній поєдинок проти Дніпра у Лізі Європи, який завершився нульовим миром. Це перший випадок, коли «чорно-сині» не змогли виграти в плей-офф турніру, відклавши питання про переможця пари на матч в Україні. Втім, часу на відпочинок у команди Мішеля Прюддома немає – вже в неділю відбудеться вкрай важлива гра з Андерлехтом у чемпіонаті. У двох зустрічах регулярного сезону суперники зіграли в яскраву нічию з однаковим рахунком 2:2. Чи варто очікувати на компроміс і цього разу?

11. Люцерн – Грасхопперс, Швейцарія, 28 тур

Люцерн після жахливого першого кола, в другій частині сезону покращив свої результати, але пишатися команді поки що нічим – вона передостання в турнірній таблиці. Немає особливих приводів для гордості і в Грасхопперса, який лише на 6 очок попереду і, як наслідок, вище на кілька сходинок. Утім, підстави для оптимізму в «синьо-білих» таки є – вони не програють вже 6 турів поспіль, здобувши 3 перемоги і стільки ж разів зігравши внічию. На що очікувати від підопічних Пьєрлуїджі Тамі в зустрічі з Люцерном?

12. Чорноморець – Говерла, Україна, 20-ий тур

За останніх 3 тижні Говерла здобула більше перемог, ніж за весь попередній відрізок сезону. Спершу ужгородці переграли донецький Олімпік, а тиждень тому подужали кризовий Іллічівець. У цьому турі «ведмеді» гостюватимуть в Одесі, де, традиційно, грати їм надзвичайно важко. Однак, нинішній Чорноморець далекий від тої грізної команди, якою ще був рік тому. «Моряки» в рамках чемпіонату не можуть виграти 7 турів поспіль, а 3 останні зустрічі взагалі програли. Чи вдасться одеситам перервати смугу невдач у протистоянні з Говерлою, яка, схоже, набрала хороший хід?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 19-ого квітня.

Ми у Viber!