0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
441 тираж – джек-пот розділять 3 переможці!

Щасливчики передбачили результати всіх 12-ти матчів тиражу і тепер розділять між собою кругленьку суму в 200 тисяч гривень.

441-ий тираж лотереї «Спортпрогноз», який цілком і повністю складався з матчів 4-ого туру Ліги Європи,  щедрим на сенсації не був, проте без сюрпризів не минулося. Головний з них стався у протистоянні Вікторії Плзень та віденського Рапіду. Переважна більшість гравців віддавала перевагу господарям - і дарма. Віце-чемпіон Австрії, хоч і не без проблем, але здобув свою 4-ту поспіль перемогу в групі, гарантувавши собі вихід у плей-офф. От тільки на гостей було зроблено лишень 23 відсотки всіх ставок. А ось виїзну перемогу Слована в дуелі з Гронінгеном та нічию в поєдинку Сьон – Бордо передбачила тільки чверть прогнозистів.

Втім, жодні несподіванки не завадили одразу 3-ом гравцям вгадати результати всіх 12-ти матчів розіграшу. Переможці порівну розділять між собою джек-пот у 200 тисяч гривень. А 30-ть прогнозистів, їм підкорилися 11-ть пар, поповнять свої гаманці на 664 гривні кожен. І по майже 100 гривень дістанеться 270-ом гравцям за 10-ть матчів. Компанія МСЛ та лотерея «Спортпрогноз» вітають усіх прогнозистів із цим успіхом і бажають перемог у майбутньому. Головне – вірити у власні сили і футбольний Бог обов’язково Вас за це винагородить. Удачі!

Ми у Viber!