0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 07.10.24 — 13.10.24

Минулий тиждень приніс черговий зірваний джекпот у лотереї тото "Спортпрогноз", який став п'ятим у 2024 році. Мешканець Чернівців виграв 397 023 грн у 708 тиражі, розіграш якого проходив на вихідних. Він зіграв за системою вартістю 640 грн, зареєструвавши прогнози прямо на нашому сайті. Крім зірваного джекпоту, наш переможець зібрав непоганий врожай за вгадані "11" і "10".

Тим часом найбільша сенсація тижня трапилася в неділю, коли розпочався розіграш 709 тиражу. В іспанській Сегунді "Бургос" зазнав домашньої поразки від "Мірандеса", на що було зроблено 8% ставок. Також в останній день тижня Збірна Мальти вирвала перемогу у Молдови завдяки реалізованому пенальті на 87-й хвилині (16%).

Головна сенсація 706 тиражу відбулася за океаном. Збірна Болівії переграла Колумбію у відбірковому матчі ЧС-2026, заробивши за свої старання менше 11% ваших прогнозів. А в центральному матчі четверга італійці приймали бельгійців і відкрили рахунок уже на першій хвилині. Матео Ретегі подвоїв перевагу "Скуадри Адзурри" в середині першого тайму,  однак далі все несподівано змінилося. На 40-й хвилині господарі опинилися в меншості після вилучення Пеллегріні, і бельгійці сповна скористалися чисельною перевагою. Вони здобули одне очко у практично безнадійному матчі, а на нічию було зроблено 18% ставок.

До числа несподіванок 706 тиражу також належать перемога Естонії над Азербайджаном (18%), домашня поразка фіннів від ірландців (19%), а також нічия між фарерцями та вірменами (19%).

Найгучніша сенсація п'ятниці трапилася в Будапешті, де Угорщина розійшлася миром із Нідерландами (11%). Більш того, після матчу гості були абсолютно задоволені одним набраним очком, адже вони програли перший тайм, а на 79-й хвилині залишилися в меншості після вилучення ван Дейка. Однак це не завадило підопічним Рональда Кумана відігратися на 83-й хвилині, коли ворота господарів вразив Дюмфріс.

У програмі 704 тиражу не було яскравих футбольних вивісок, проте знайшлося місце для кількох несподіваних результатів. Насамперед у чемпіонаті Аргентини "Атлетико Тукуман" у рідних стінах поступився "Тігре" (13% ставок). Крім цього, у бразильській Серії Б "Гояс" завдав поразки "Сантосу" (15%). Також відзначаємо гостьову перемогу "Авелліно" в італійській Серії Б (19%). А в уругвайській Сегунді поділили очки "Серріто" і "Монтевідео Сіті" (20%).

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl




Ми у Viber!