0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 15.07.24 — 21.07.24

Цього разу головним постачальником сенсацій для нашого хіт-параду стала юнацька збірна України. У понеділок вона розпочала свої виступи на юнацькому чемпіонаті Європи, причому старт нашим хлопцям явно не вдався. Вони доволі беззубо провели матч проти господарів турніру, яких експерти називали головним аутсайдером групи А. На нічию проти Північної Ірландії було зроблено менше 11% ставок - це головна сенсація минулого тижня.

У четвер наші хлопці поділили очки з норвежцями (знову 0-0), тому матч проти італійців став вирішальним для юнацької збірної України. В завершальному турі потрібно було перемагати одного з фаворитів, який уже гарантував собі перше місце в групі. Були певні надії на нічию в паралельному матчі, але там норвежці не залишили шансів господарям (79% ставок).

Збірна України швидко вийшла вперед завдяки точному удару Геннадія Симчука, проте вже на початку другого тайму попереду були італійці. Підопічним Михайленка нічого не залишалося, як іти вперед великими силами, і вони зрівняли рахунок на 54-й хвилині. Відзначився Данило Кревсун, а ще за 20 хвилин Матвій Пономаренко реалізував пенальті. Завдяки цій перемозі наша команда не тільки стала півфіналістом Євро, а ще й завоювала право зіграти на молодіжному ЧС-2025. Крім цього, перемогу України ви оцінили у 18% ставок.

Ще одна сенсація понеділка - домашня поразка "Хаммарбю" від "Гетеборга" в чемпіонаті Швеції (11%). Тим часом у чемпіонаті Ісландії "Філкір" неочікувано розгромив "Акранес" (13%). Наприкінці тижня ми отримали дві сенсації поспіль у чемпіонаті Норвегії, коли один із аутсайдерів відібрав очки в одного з лідерів. Якщо в суботу "Сарпсборг" і "Бранн" зіграли внічию (19%), то в неділю "Хеугесунн" завдав поразки "Вікінгу" (11%).

Щедрим на несподіванки виявився п'ятничний тираж. Сенсація №1 трапилася у Польщі, де "Зніч" завдав гостьової поразки "Полонії" (14%). Сенсація №2 - болгарська безгольова нічия між "Черно море" і ЦСКА 1948 (16%). Сенсація №3 - кубкова перемога "Богеміана" над "Шемрок Роверс" (19%).

Тираж із порядковим номером 624 був переважно єврокубковим, проте головна несподіванка приховалася аж у Південній Америці. Там триває Копа Судамерикана, де в ніч на середу розпочався плей-офф. Зокрема, чилійський "Уачіпато" зазнав домашньої поразки від уругвайського "Расинга", на що було зроблено трохи більше 15% ставок.

Тим часом у кваліфікації Ліги чемпіонів батумські динамівці зробили все можливе, аби відігратися в протистоянні з "Лудогорцем". Вони навіть виграли домашню зустріч, та для загальної перемоги цього не вистачило. У підсумку чемпіон Грузії здобув несподівану домашню перемогу (17%), однак далі крокує чемпіон Болгарії.

І короткий підсумок. Сім тиражів завершилися без зірваних джекпотів, завдяки чому головний виграш збільшився до 725 000 грн. Це новий рекорд в історії "Спортпрогнозу", причому попереднє досягнення не протрималося навіть два місяці!


Ми у Viber!