0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 08.07.24 — 14.07.24

Євро-2024 і Копа Америка завершилися тріумфом іспанського та аргентинського футболу, однак любителі "Спортпрогнозу" не можуть тріумфувати вже 42 тиражі поспіль. Саме стільки триває серія без зірваних джекпотів, завдяки чому головний приз українського тото №1 стрімкими темпами наближається до абсолютного рекорду в історії лотереї.

Головна сенсація минулого тижня трапилася в уругвайській Сегунді, де "Пласа Колонія" на виїзді переграла "Монтевідео Сіті" (8% ставок). Також у 617 тиражі казахстанський "Ордабаси" так і не зміг пробити оборону молдовського "Петрокуба" в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів (16%).

У 616 тиражі на кожен очікуваний результат знайшлася своя сенсація. Зокрема, у бразильській Серії Б на своєму полі програв лідер (9%). В анонсі тиражу ми попереджали, що "Аваї" і "Новорізонтіно" - команди приблизно одного рівня, про що свідчила різниця в чотири очки в турнірній таблиці. А після того, як "Новорізонтіно" здобув гостьову перемогу, його відставання від "Аваї" зменшилося до одного очка. Ще одну несподіванку для 617 тиражу підготував Кубок Аргентини, в рамках якого "Росаріо Сентраль" поступився "Барракас Сентралю" (15%).

Відразу шість матчів 622 тиражу мають показник "угадуваності" понад 50%. Однак зірвати джекпот завадили результати чемпіонату Швеції, і насамперед - гостьова перемога "Ельфсборга" над "Геккеном" (10%). Тим часом головна сенсація 620 тиражу має бразильську прописку. У місцевій Серії Б "Ботафого" (Сан-Паулу) приймав "Амазонас" і зазнав мінімальної поразки, на що було зроблено 10% ставок.

Найбільші несподіванки 618 тиражу трапилися за океаном. Зокрема, у бразильській Серії А "Баія" завдала гостьової поразки "Атлетико Паранаенсе" (13%). А в ніч на неділю відбувся передостанній поєдинок на Копа Америка. В матчі за третє місце зустрілися збірні Канади та Уругваю, що у півфіналах поступилися Аргентині та Колумбії відповідно. На відміну від суперника, для уругвайців ця поразка стала справжнім розчаруванням, однак вони налаштувалися на бронзовий поєдинок і здобули перемогу в серії пенальті. Втім, нічия в основний час стала найбільшою несподіванкою 621 тиражу (15%).

Справжнім випробуванням для прогнозистів стали суботні зустрічі чемпіонату Норвегії. І якщо домашня перемога "Ліллестрема" була цілком прогнозованою (52%), то інші норвезькі матчі завершилися вкрай несподівано. По-перше, гостьовий поєдинок проти "Фредрикстада" приніс "Мольде" всього одне очко (18%). По-друге, "Хам-Кам" і "Осло" неочікувано перемогли на виїзді (по 16%). І нарешті найбільшим сюрпризом кваліфікації Ліги конференцій стала домашня поразка казахстанського "Актобе" від боснійського "Сараєво" (15%).



Ми у Viber!