0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Золоте Євро для Іспанії! Аналіз 622 тиражу

Протягом цілого місяця Євро-2024 тримав у напрузі футбольних уболівальників, і ось настав час визначити нового чемпіона Європи. До фіналу дійшли збірні Іспанії та Англії, причому іспанці на своєму шляху виграли шість матчів із шести. Вони демонстрували справді чемпіонський футбол на цьому Євро, продовживши переможну серію у фіналі. Команда де ла Фуенте перемогла всіх фаворитів турніру і по праву отримала золото. У той самий час збірну Англії заслужено критикували протягом усього турніру, і коли вона потрапила на дійсно потужного суперника, у підопічних Саутгейта просто не знайшлося аргументів.

Перемогу Іспанії ви оцінили у 53% ставок. Вирішальним став момент на 86-й хвилині, коли Мікель Оярсабаль забив переможний гол для своєї команди. Кращим гравцем фіналу став автор першого голу у ворота Пікфорда Ніко Вільямс, а звання MVP турніру організатори віддали Родрі, якого де ла Фуенте замінив під час перерви.

А в ніч на понеділок відбувся фінал Копа Америка, в якому зустрілися збірні Аргентини та Колумбії. Колумбійці нічим не поступалися чинним чемпіонам світу, а коли на 66-й хвилині травмувався Леонель Мессі, у повітрі запахло гучною сенсацією. В основний час глядачі так і не дочекалися забитих голів, однак і до серії пенальті справа не дійшла. Кульмінація настала на 112-й хвилині, коли єдиний гол у цьому фіналі забив Лаутаро Мартінес. Збірна Аргентини завоювала черговий трофей, а нічию в основний час ви оцінили у 23% ставок.

Відразу шість матчів мають показник "угадуваності" понад 50%, що є ознакою достатньо простого тиражу. Однак зірвати джекпот завадили результати чемпіонату Швеції, і насамперед - гостьова перемога "Ельфсборга" над "Геккеном" (10%). Також звертаємо увагу на домашню поразку "Кальмара" від "Броммапойкарни" (19%).

Вдруге поспіль один із прогнозистів наблизився до головного призу майже впритул, вгадавши 11 результатів. За це належить отримати 5946 грн, тоді як 16 учасників, що влучили в "десятку", заробили по 464 грн. Загалом джекпот тримається вже 42 тиражі, а в понеділок на кону буде 655 000 грн!



Ми у Viber!