0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Швейцарська розв'язка. Прогноз на 222 тираж


Останній тур чемпіонату Швейцарії вирішили зіграти в понеділок, саме тоді будуть розставлені всі крапки над "і". "Янг Бойз" уже давно оформив чемпіонство, а от за друге місце точиться запекла боротьба. Наразі "Серветт" випереджає "Лугано" на одне очко, причому в останньому турі ці клуби гратимуть на виїзді проти немотивованих суперників. Потрібно додати, що за рівності очок ключовим показником буде різниця забитих і пропущених м'ячів.

Тим часом "Сьон" і "Вінтертур" намагаються уникнути останнього місця, володар якого гратиме перехідні матчі з третьою командою другого дивізіону. Після 35-го туру "Сьон" має одноочкове відставання, а в понеділок на нього чекає виїзд до немотивованого "Санкт-Галлена". В той же час "Вінтертур" зустрінеться з чемпіоном на його полі.

Надзвичайно цікава боротьба за чемпіонство в Данії, де "Копенгаген" випереджає "Норшелланн" на одне очко. Але в найближчому турі перемога не гарантована жодному з лідерів, адже вони гратимуть на виїзді проти доволі міцних суперників. І нарешті в чемпіонаті Норвегії лідерство відразу захопив "Буде/Глімт", який має колосальну перевагу над усіма іншими. А от "Мольде" і "Русенборг" стартували дуже невпевнено, можна навіть говорити про провал на старті турніру.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!